Всякакви въпроси относно съдомиялните - 2

• 56 742
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
.................................
Ами това :"Паци" го написах за мое улеснение да не сменям езиците и да не пиша  100 zzz.
Колкото до приятелството съм имал предвид в рамките на форума -..............жено с този сън Бог е искал да ти каже, че циркът ще дойде в твоя град"![/color] Joy Grinning
Повече няма до коментирам твои постове, но не искам и ти да коментираш мои - ПИТО-ПЛАТЕНО!
Изтрий си поста и, ще направя корекция в поста си, обещавам!
Това "Паци" си използвал по обидно-агресивен начин и май трябваше да инфотмирам модераторите!
Приятелството във форумите - пак се  правиш на отворко. А за цитата ти с цирка- нямам думи!
ПИТО-ПЛАТЕНО- СЛЕД КАТО МИ СЕ ИЗВИНИШ!
........
За почитателите на Аристонката ми ще кажа, че съм много доволна! Да, нивото на шум е малко по-високо от предишния ми ЕЛЕКТРОЛУКС, но това е само на книга.
 Hug

Ти са за модераторите, щото пълниш темите с офтопици! newsm78
Поклон с извинение от мен няма да получиш! Naughty
Това за отворкото ми го казваш щото съдиш по себе си, а разказчето за жената беше за теб, но не знам дали успя въобще нещо да разбереш! Rolling Eyes

Свекъре тук хората споделят мнения и знания за съдомиялни. Има такива като мен които само четат. Никои не е длъжен да чете заяжданията ти с хората. ( да не говорим че повечето от постовете ти са само глупости )......надявам се да ме разбереш правилно.

Най-добре е за теб да продължиш само да четеш.След толкова четене това ли успя да съчиниш?!
Крадеца вика дръжте крадеца.Надявам се, че и ти правилно ще ме разбереш.

....не ме принуждавай да  сменям тона....

# 526
Май тази тема спира да ми е любима...
Дедо, ела да върнеш добрия/шеговит тон на темата и тя отново да стане полезна!  Praynig

# 527
.................................
Ами това :"Паци" го написах за мое улеснение да не сменям езиците и да не пиша  100 zzz.
Колкото до приятелството съм имал предвид в рамките на форума -..............жено с този сън Бог е искал да ти каже, че циркът ще дойде в твоя град"![/color] Joy Grinning
Повече няма до коментирам твои постове, но не искам и ти да коментираш мои - ПИТО-ПЛАТЕНО!
Изтрий си поста и, ще направя корекция в поста си, обещавам!
Това "Паци" си използвал по обидно-агресивен начин и май трябваше да инфотмирам модераторите!
Приятелството във форумите - пак се  правиш на отворко. А за цитата ти с цирка- нямам думи!
ПИТО-ПЛАТЕНО- СЛЕД КАТО МИ СЕ ИЗВИНИШ!
........
За почитателите на Аристонката ми ще кажа, че съм много доволна! Да, нивото на шум е малко по-високо от предишния ми ЕЛЕКТРОЛУКС, но това е само на книга.
 Hug

Ти са за модераторите, щото пълниш темите с офтопици! newsm78
Поклон с извинение от мен няма да получиш! Naughty
Това за отворкото ми го казваш щото съдиш по себе си, а разказчето за жената беше за теб, но не знам дали успя въобще нещо да разбереш! Rolling Eyes

Свекъре тук хората споделят мнения и знания за съдомиялни. Има такива като мен които само четат. Никои не е длъжен да чете заяжданията ти с хората. ( да не говорим че повечето от постовете ти са само глупости )......надявам се да ме разбереш правилно.

Най-добре е за теб да продължиш само да четеш.След толкова четене това ли успя да съчиниш?!
Крадеца вика дръжте крадеца.Надявам се, че и ти правилно ще ме разбереш.

....не ме принуждавай да  сменям тона....

Нещо заплашваш ли ме?!
И какво ще стане като си смениш тона?!

# 528
  • София
Моля ви, има си лични за изясняване на такива неща! Спрете се, преди модератор да заключи иначе полезната за много хора тема!

# 529
  • Велико Търново
Или да я заключва или да се прекръсти така, че да е ясно, че който не харесва Беко да не пише, защото ще бъде разкъсан.

# 530
Свекъра, стига!!!
Темата е много полезна за всички ни, нека да не я съсипем съвсем, моля те!
Най-добре е ако искате да продължите спора на ЛС, тук не е мястото това да се случва Stop.

# 531
  • Бургас
Благодаря за съвета. Продължавам да ви следя и да си изясня коя марка е за предпочитане. Малко съм пристрастна към Аристон, че пералнята и хладилника са на тази марка, но ще видим. Simple Smile

# 532
И аз рядко съм писала тук, ама всеки ден чета.
И ще продължавам, де, нищо, че някой не разбрал нечий хумор и се държи кат' ощипана булка Mr. Green

# 533
Дедо, ела да върнеш добрия/шеговит тон на темата и тя отново да стане полезна!  Praynig

Съжалявам, wish, не ми е до шеги. Мисля да не влизам тук известно време.
Наистина темата е оцапана. Ако я пуснем в едно беко с една таблета дали ще светне?
Свекър, тук сме кавалери и Дами. Наминаваме да си помагаме с информация.
Кой има какво да сподели, кой - да използва, кой да се посмее.
Но не и да се дърляме. Достатъчно ни е е ежедневието.
Останете със здраве! Simple Smile

# 534

Съжалявам, wish, не ми е до шеги. Мисля да не влизам тук известно време.
Наистина темата е оцапана. Ако я пуснем в едно беко с една таблета дали ще светне?
Свекър, тук сме кавалери и Дами. Наминаваме да си помагаме с информация.
Кой има какво да сподели, кой - да използва, кой да се посмее.
Но не и да се дърляме. Достатъчно ни е е ежедневието.
Останете със здраве! Simple Smile

Разбирам, Дедо, имаш право!
Понякога стават и такива неща.Животът е такъв динамичен и с усложнения.
Човек не можа винаги да бъде в кондиция.Аз също ще огранича постовете си...атмосферата някак си се натрови ей така, без да има сериозен повод да се случи.Успех и късмет пожелавам на всички участници в темата. Wink

# 535
Еее, хубава работа!
Детинска почти.
Какви са тези сръдни без повод ooooh!
Че то разсъредните Дедо и Свекъра като не пишат...

# 536
Ееееееее тука ми беше толкова интересно и полезно с двамата младежи Дедо и Свекъра.....защо така стана........

# 537
  • Русе
здравейте, имаме от скоро съдомиялна Privileg  и въпроса ми е: има четири програми за измиване трите са с предмиене а само кратката е без ,купих си таблетки калгонит но понеже отворчето за препарат за предмиенето е малко таблетката е голяма и не се побира а само с основно миене не винаги измива добре остават остатъци от манджите какво правите в този случай и друго по чашите остават следи от прах от таблетката.Имам и още един въпрос от къде мога да си купя резервни колелца за кошницата, че някои липсват.Благодаря за помоща...

# 538
sevinch1978, щом не се събира Калгонит-а пробвай с друг вид, но плоска таблета, т.е. без топчето по средата, както е Калгонит и Сомат. Ако и нормална таблета не се събира, щеш не щеш трябва да минеш на вариант прах за съдомиялна.
Пускай си стандартна програма за измиване, т.е. за нормално замърсени съдове, когато са такива, защото кратката явно не върши работа.
По въпроса за ролките на кошницата - сервиза, който обслужва марката ще достави, ако си ги поръчаш или заявиш.
Защо няма ролки кошницата?

# 539
  • Русе
нямам ролки защото е донесена от Германия от девера ми втора употреба е и той не е обърнал внимание, на кратка програма не пускам защото веднъж не се измиха съдовете и няма функция изсушаване, а защо чашите излизат хубаво неизлакнати от прахта, използвам Calgonit classic.

Общи условия

Активация на акаунт