САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-41 - Големите намаления

• 55 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
love revolution, това означава , ча за да се възползваш от кода за спонсорство трябва, да се логнеш на ново  Simple Smile

# 166
  • sofia
порь4ката ми от 05.01 беше с кода за завивката и си я полу4их

Получена поръчка от 05.01  Shocked?

# 167
  • Карлово
порь4ката ми от 05.01 беше с кода за завивката и си я полу4их

Получена поръчка от 05.01  Shocked?
Защо не, извън намаленията аз получавам за 8-9 календарни дни почти винаги. При това сме чак в Карлово.

# 168
love revolution, това означава , ча за да се възползваш от кода за спонсорство трябва, да се логнеш на ново  Simple Smile

Благодаря

# 169
На мен ми хваща олекотените завивки само.Имате ли линк към снимка,понеже ми е любопитно Simple Smile

# 170
  • София
Код 57797 -30% от 1 предпочитан артикул и -20% от останалите от к-я П/Л 10 + Подарък -10 "eggcups"(предполагам,чашчици  за яйца"
Не дава БД.

# 171
  • Хасково
Да питам отново:  Praynig

Има действащ код 20/29, че ми трябва да поръчвам завивки?

# 172
# 173
  • В лудницата на 2-рия етаж.

Къде ги получвате тези кодове-на е-мейла или в сайта Mes newsletters ?Аз като получа е-мейл от Ларедут и не мога да видя картинките,какво трябва да инсталирам.?

А тези кодове,които получих като си давах мнението за 10 предпочитани артикула от новата колекция защо не мога да ги ползвам,дано ме разбрахте какво питам.

# 174
  • Испания
На  е-мейла,за другия въпрос не знам

# 175
  • Пирдоп
 Мейла ми в gmail по същия начин не показваше каритнките, но над писмото има опция да ти  се показват и тогава се появяват.

# 176
  • Бургас
Какъв е сака с този код - 27073 - БД и сак

# 177
Не ми се хваща кода за червената чанта Да съжалявам ли? Вчера се беше хванал, но не можах да платя, а сега не се хваща! Rolling Eyes

# 178
  • Пловдив

Къде ги получвате тези кодове-на е-мейла или в сайта Mes newsletters ?Аз като получа е-мейл от Ларедут и не мога да видя картинките,какво трябва да инсталирам.?

А тези кодове,които получих като си давах мнението за 10 предпочитани артикула от новата колекция защо не мога да ги ползвам,дано ме разбрахте какво питам.
влез си в емейла,отиди в "настройки",после в "защита от спам" там влизаш в  блокиране на картинки и го Изключваш

# 179
  • Бургас
Аз също си получих завивките с поръчката ми от 05.01, която дойде вчера и взех днес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт