Августовски бебета - тема № 8

• 21 677
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
ох милата представям си колко е гадно и си мисля, че почти всяка ще мине през това! Аз уж чета всичко ама...не си спомням bubole4e за твоето премеждие? Ще ми припомниш ли извинявай  Hug звучи ужасно ох дано не ми се случва че каквато съм паникааааааааа

Относно пюретата...ами много беден асортимент май май
аз съм ви казала че съм обречена да не купя Ганчев заради мъжо ми и останалите наред ги гледам....ами или са картоф с моркоф или с тиква или са с много неща които как да ги въведа отделно като ги няма?
Купих няколко комбинирани...ами в едното има грах, картоф, моркоф и карфиол, другото нещо подобно ама май и царевицаааааа

ами как да стане  newsm78

иначе на хип давах пъщърнак, карфиол(отврат), тиквичка, тиква, морков (всичко с картофи) и незнам каков да давам сега?

# 481
  • Варна
Данче,  Hug Нищо няма да му има на Бобко, най-много да стане по-умен, сигурно си му направила някоя мозъчна гънка в повече. Аз знам че 2 часа после не трябва да заспива и ако е адекватен няма проблем. Аз моята нали я бях засилила в коритото, нищо и няма, не се притеснявай Hug

Янче, що не прати мъжа си в нас, щяхме да го посрещнем подобаващо Laughing Тука наистина е много студено и е натрупал един сняг

Честити месечинки на всички  bouquet

# 482
Честити месечинки на всички Hug Hug  bouquet  bouquet още колко пъти ще падат и стават така е и макия падна преди месец и то заради такото.както си седеше детето на седалката таткото наби спирачки и алекс падна между седалките.пореваси и слава богу нищо му нямаше. Winkи аз искам един такъв папагал Joy Joy Joy Joy Joyцял ден ще си правим смешки  Joy Joy Joy иначе по скоро е петно червено е и постоянно се бели и аз си мисля че ще мине с годините baby_neutral baby_neutral относно стерилизирането ние го правим веднъж седмичко а от 40 ден сме на изворна вода на девин Peace Peace

# 483
Захирка мисля че ти /а имаше и други мами в това число и аз/ говорехте за яслите в ОДЗ. Виж какво прочетох в един от форумите:
Точната дата за началото на кампанията,все още не е известна.Моля следете секция "Новини" в сайта на ИСОДГ

а в сайта на ИСОДГ пише:
Календарът с всички важни събития през настоящата 2010 г. ще бъде актуализиран в началото на месец Февруари след сбирка на работната група към Дирекция „Образование” на СО.
Може да съм открила топлата вода  hahaha hahaha но исках да съм полезна защото мен тази тема много ме вълнува.

# 484
Буболече: Струва ми се, че нещо не си ме разбрала както трябва. В никакъв случай не съм изкала да кажа, че захранване без пащърнак е грешно,  Laughing а че можем да дадем дадена храна, от гледна точка на това, че е полезна, пък да оставим на детето да реши дали я харесва или не. Както и да е.

Алегория: карфиолът наистина е  Sick Но странно, че на Анди й харесва, даже и чист (с малко кърма)  #Crazy А на мен само от миризмата ми се гади  Sick Дай ориз, царевица, броколи, грах, спанак.

Захирка:  Hug И аз така не мога да търпя да реве, но като се убедих колко лошо съм направила с това бутане на цица за всяко мрън, да видиш сега как стискам зъби до колкото мога. Ходя на долния етаж ако трябва, за да не я чувам, но гледам да правя всичко възможно, за да съм твърда. Ако от сега ни се качват на главата, по-натам в живота не знам Simple Smile Честно не знам как ходиш до тоалетната като си самичка Sad

Ганушка: хахаха, а де! Да ми беше дала тел. си да му кажа, ама я под-добре не, че да не му Ареса  Joy hahaha Hug

# 485
Много сте изписали.... и така:
4естити месе4инки на
Боб4о на Силви.Д  и Деско на Весито. Да са живи и здрави и много да ви слушкат...  Hug
мама на Яна - много кофти с тва будуване на малката, ама поне имаш цица за успокоение....ми тия дето сме на АМ...  Laughing А мъжа ти защо само половин 4ас я гледа  Shocked ... нали това дете все пак е и на двамата.То майката винаги гледа пове4е детето, ама 4ак пък 30 мин . да му се откъсва...  newsm78
Дю  Hug  ти къде се загуби.... Немога да ти помогна, още не съм давала каша...ама скоро мисля и нея да по4ваме
Хариелке що така мойта снахи4ка те  е мъ4ила таз нощ breastfeeding ,ааааа неможе така.
Буболе4еМе4е  Hug радвам се ,4е пишеш и при нас
Италян4е супер идейка....Ако съм в София тогава/ има вероятност февруари или март да отско4им за седмица/ с удоволствие ще се присъединя, макар 4е ми  е супер дале4ко ,ама...айде  1dating  А и според мен е по-добре без деца...все пак си мисля ,4е ще е шумно а и вероятно ще се пуши...ама всеки си решава
Веси Ама Деско голям сладур /пу-пу/... а ти правиш страхотни снимки....Ще излезеш някоя конкурентка на Калина  photo
Джули и аз като теб ,стерилизирам шишета, биберони, гладя дрехите, преварявам вода /въпреки ,4е е изворна или минерална/... ама скоро време мисля да преустановявам тези дейности....трябва да е свикнал ве4е с микробите  newsm12
Захира За пюретата- Ради си има купи4ка и аз сипвам пюрето вътре и го топля в микровелето, ама ти щом не си привърженик, може на водна баня... Аз и водата за АМ му я топля в микровълновата, знам ,4е  облъ4ва и  дрън дрън и т.н. , ама   newsm03
Мариелка Ние още от на4алото уж забелваме пацата, отворена е до някъде, ама...Докато го къпем уж подръпвам всяка ве4ер ...
Ян4е Кофти ,4е татито е запецнал по пътищата...Ама то в4ер беше някакъв ужас тука по морето, ама то и из цяла България де, пак зимата ни изненада през януари  newsm62 Дано бързо да се прибере
Дан4е Мила, направо настръхнах...представям си как се 4увстваш...Вси4ко ще е наред....Аз като знам Ради на 2 пъти ми се дави жестоко... първия път въздух неможеше да си поеме, аз помислих ,4е си гълта езика, направо сърцето ми слезе в петите...а той милия се задавил със слюнка, ама направо ужас....После бях бяла като призрак...Ама така ще..нали сме майки, винаги ще треперим за децата си
Алегория И аз съм се спряла на Хип и на Нестле, ама верно малък асортимент...А пък Нестле освен местни и плодови, май нямат други...аз зелен4укови не съм виждала

Айде стига, 4е то стана направо километри4но този път, ама...нали на ясякъде да се изкажа.Май ще се прекръстя на                       Мара Подробната  smile3532

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 18:32 от A_S_Y_77

# 486
Данче ужасно  наистина.не се обвинявай , неизбежно в един момент се случва. Предполагам какво е чуството, когато се случи за първи път :Sad сигурна съм че Бобко е добре и вече е забравил smile3521
Zahira аз оставям Ема да плаче. Не я взимам всеки път, защото ми се качва на главата. И аз като Янчето излизам от стаята и затварям вратата. Знаеш ли какво прави малката маймуна реве-реве 6-7 минути и после си намира занимание ( да яде нещо или да фледа tv tv ). Децата са малки манипулаторчета и бързо се изхитряват. newsm48

А за захранването аз друго се питам, ако детето категорично отказва да яде някакъв зеленчук ( в нашия случай карфиол) трябва ли да го предлагаме?

# 487
Децата са малки манипулаторчета и бързо се изхитряват. newsm48

А за захранването аз друго се питам, ако детето категорично отказва да яде някакъв зеленчук ( в нашия случай карфиол) трябва ли да го предлагаме?

За манипулаторчетата:  newsm10 smile3521 smile3532 Абсолютно!!!

За карфиола: хахаха, разбирам я малката душица, та той е такава пумия, поне този на Сънвал, дето аз дадох  Joy Правилото е, спри, опитай пак след седмица, ако пак откаже опитай пак след примерно месец и ако пак не иска, значи не иска. Ааааа има и друг начин: дай го в комбо с пюре, което обича, че да не го усети, просто колкото да го въведеш.  Hug

# 488
Йоаннка, има и друг начин, ако наистина държиш да го дадеш.  Смесваш с нещо, което обича - тиква да речем. Като в началото тиквата е повече, после намаляваш количеството тиква за сметка на карфиола, докато стигнеш до чист карфиол или докъдето искаш стигаш.
Аси, имам чувството, че прекалявам, но то е за сметка на това, че не писах досега.. Извинете, за което   bouquet
Яна, разбрах те много добре. Peace

# 489
Аси, имам чувството, че прекалявам, но то е за сметка на това, че не писах досега.. Извинете, за което   bouquet

И аз съм така...От десетина дена май съм се разпищолила яко...през 1-2 поста все моя "писанка" изко4и...ама като преди само 4етях и немах време и за 2 реда....сега яко наваксване за тая 1 година дето не съм писала....  hahaha

# 490
Буболече: ама ти по принцип пишеш в юлките, нали? Как така реши да се завърнеш при нас? Признай, че тук просто е по-весело  Joy Hug

Момичета, я кажете някъде готин Спа хотел с голям топъл басейн, че искаме с мъжо да ходим евентуално за 14 февруари.  Thinking

# 491
И аз днеска съм на всяка манжда мерудия Grinning!

Янче на мен много ми хареса в Катарино спа, не знам зимата как е, но лятото беше приказно красиво!

# 492
Даже и оферта изнамерих:
http://www.hotelkatarino.com/newsbg.php?n=240

# 493
Янче ето и от мен SPA хотели:
http://www.borovagora.com/
http://hotel-yaev.com/

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 19:00 от MHristova

# 494
Ами, Янче, аз по принцип пиша, където си харесам.. и където може Wink И при януарките може да се натъкнеш на мой пост... Весело е навсякъде - да Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 19:12 от BubolecheMeche

Общи условия

Активация на акаунт