Клуб Бургаски Ветренски Мами

• 24 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Искам да ви питам вашите бебчета къде и как заспиват  през деня?
Моята вечер и през нощта, когато се събужда заспива сама в кошарата, а през деня цял ден спи в ръцете ми, не иска и в шезлонга.Даже и сега спи в ръцете ми. Немога да разбера как вечер заспива  сама, а през деня не може Thinking Thinking
Ами вечерта явно е прекалено уморена вече и няма претенции къде ще спи Simple Smile Нашата вечер си заспива сама,без дундуркане,песни, танци и тем подобни маймунджулъци.Оставям я сама в стаята и влизам само,когато бибата и падне и се размрънка.През деня и аз имах подобен проблем,докато татито беше в отпуска и цял ден я разнасяше из апартамента.Не искаше да спи в кошарата и туй то.Аз лично се справих с този проблем по следния начин.Незнам дали е правилен,но лично аз успях.Слагах я на леглото,лягах при нея,съответно тя веднага се унасяше и малко преди да заспи тотално я местех в кошарата,в полузаспало състояние,за да види все пак къде трябва да се спи.Та така,вече нямам проблеми със местоположението на заспиване.

# 601
  • Несебър

Ами вечерта явно е прекалено уморена вече и няма претенции къде ще спи Simple Smile Нашата вечер си заспива сама,без дундуркане,песни, танци и тем подобни маймунджулъци.Оставям я сама в стаята и влизам само,когато бибата и падне и се размрънка.През деня и аз имах подобен проблем,докато татито беше в отпуска и цял ден я разнасяше из апартамента.Не искаше да спи в кошарата и туй то.Аз лично се справих с този проблем по следния начин.Незнам дали е правилен,но лично аз успях.Слагах я на леглото,лягах при нея,съответно тя веднага се унасяше и малко преди да заспи тотално я местех в кошарата,в полузаспало състояние,за да види все пак къде трябва да се спи.Та така,вече нямам проблеми със местоположението на заспиване.
[/quote]
Благодаря ви! За магазина разбрах къде е. Ще пробвам твоя вариант, сега я оставих в кошарата, седя 15 мин и пак на ръце, но пак е нещо.
дано се оправи времето за да може да отидем до Бургас и да си напазаруваме по ефтино.
вие какви памперси ползвате?
Аз на памперс,но ми пропускат понякога. препоръчаха ми пуфис и смятам да ги пробвам

# 602
  • Несебър
боже не съм добре- евтино. sorry

# 603
момичета кажете ми моля вие как процедирата!?
когато бебето се наака,миете ли го или само го бършете с кърпички?
аз мисля, че е редно да се измие обаче незнам...
вие какво ще кажете

# 604
Аз лично съм на Пуфис и съм доволна,попиват си добре,нямам проблеми с тях.Пробвала съм и на Памперс,също съм доволна,но си свикнах на Пуфиса и продължавам да си карам с тях.И още нещо за спането,слагай я да спи,само ако виждаш че и се спи.Ако не му се спи на детето,където и да го сложиш,резултат няма да има Simple SmileВ теб е нормално да заспива,все пак при мама,гушната на топло,какво по-хубаво от това Simple Smile

# 605
вие какво ще кажете

Ами според зависи....Понеже ака веднъж на ден обикновено,се омазва до ушите. LaughingНяма как да не я измия.Първите дни след раждането обаче,при всяка смяна на памперса имаше по малко изцапано,тогава чистех с кърпички.

Ние сме на памперс в момента и съм доволна.Хъджис също ми харесаха, а от молфикса не съм доволна.

# 606
вие какво ще кажете
Аз бърша само с кърпи,справяла съм се с тях и в доста "сериозни" ситуации Simple SmileПредполагам,че миенето определено е по-добро,но в къщи и двете мивки са крайно неудобни за подобни процедури.

# 607
  • Бургас
mama89, на мен лично не са ми удобни мокрите кърпи (става голямо мазало) и ми е много по-лесно да мия за 1 мин на чешмата! Чиста работа! Откакто се е родил Борис (повече от 4 месеца) съм отворила един единствен пакет кърпи на Памперс, от който липсват има-няма 10-15 броя, като в това число съм давала за ползване и на други хора. Не излизаме за повече от 4-5 часа с него засега навън и докато се разхождаме Памперс не сменям.
Да не говорим, че миеш ли основно на чешмата, проблеми с подсичане, гаранция, няма да имаш!  Peace

За пелените- UK Памперс и нищо друго!  Peace Всичко друго ми изглежда ужасно грубо като материя.  Peace

За спането- вечер в кошарата в неговата си стая.. През деня доскоро спеше в един плетен кош. Отесня му обаче вече и сега заспива на активната гимнастика докато играе на нея или в люлката.  Peace

# 608
  • Пловдив
И аз мия на чешмата, ако има големи поражения - обирам с мокра кърпичка и после в банята.
Само Памперс, никакви други.
Спи навсякъде, където го сложа - шезлонг, коша, активната гимнастика, кошарата.

# 609
  • Несебър
вие какво ще кажете
големия батко преди години само го миех, но сега използвам само кърпички на Памперс или бейби крема, добре почистват, досега не ми се е подсичала, после мажа само с олио, рядко с крем

# 610
Nedalinchi,чес newsm51тита втора месечинка на Магенцето!

# 611
Момичета да ви се похваля днес бях в Девата на преглед, няма ги миомните възли-смали ли са се и няма да ме режат  newsm68 newsm44.
Никога не съм миела дупето под чешмата (нямаме печка там и е много студено), само с кърпички я бърша и никога не сме се подсичали. За пелените само на Памперс, за спането навсякъде.  Hug

# 612
Уууу,много сте писали бе.

Мели, малко сме дойките  Laughing,май ти, аз и Хъгси

Пламенке,ти кога роди че взе и да го миеш туй бебе. Сега да ти кажа аз с първото бях като теб,термина ми беше на 30.05 а аз родих на 11.06. Тогава вече трябваше да ходя на пробно раждане,т.е да ми сложат система и да видят какво ще стане и да ти кажа, в ранните часове на деня се събудих с контракции.И при теб може да е така.

И ние в понеделник трябва да слагаме ваксина,ама в тоя студ май ще изчакам ден два.
За памперсите,аз също съм само на Памперс и кърпичките също,колкото до почистването ползвам и кърпи,а ако е много зле положението се мием,не сме се подсичали до сега.
Друго щях ли да пиша  newsm78 айде ако се сетя по-късно

Благодаря Майче  Hug цунки на Еми

# 613
Уууу,много сте писали бе.

Мели, малко сме дойките  Laughing,май ти, аз и Хъгси

Пламенке,ти кога роди че взе и да го миеш туй бебе. Сега да ти кажа аз с първото бях като теб,термина ми беше на 30.05 а аз родих на 11.06. Тогава вече трябваше да ходя на пробно раждане,т.е да ми сложат система и да видят какво ще стане и да ти кажа, в ранните часове на деня се събудих с контракции.И при теб може да е така.

И ние в понеделник трябва да слагаме ваксина,ама в тоя студ май ще изчакам ден два.
За памперсите,аз също съм само на Памперс и кърпичките също,колкото до почистването ползвам и кърпи,а ако е много зле положението се мием,не сме се подсичали до сега.
Друго щях ли да пиша  newsm78 айде ако се сетя по-късно

Благодаря Майче  Hug цунки на Еми
дано да извадя и аз твоя късмет  Praynig. обаче ако не,има ли възможност да не ми подейства системата?

# 614
  • Несебър

дано да извадя и аз твоя късмет  Praynig. обаче ако не,има ли възможност да не ми подейства системата?
[/
quote]
глупости, стига си се шашкала, всичко ще мине бързо и лесно и после ще се смееш какви мисли са ти минавали през главата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт