Пътят за отслабване е начертан - отслабваме бързо или бавно с Дюкан - 220

• 37 358
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Коте, ама разбира се  Hug
Люси, това не е шоколад, а тричаво-канелено изкушение  Laughing  
Оф, сега погледнах кафевите точки отстрани Whistling  Няма да ближеш декора сега. Представи си, че е изкуствен  Wink

# 76
Здравейте сладички
 Днес ще почерпя правя 11-месеца с Дюкан и с вас .Благодаря ви ,че ви има.
Свалих 23кг. и много см. мас. Продължавам напред .Не знам как се измъкнаха 11 месеца, когото започнах и видях Дюканки с този стаж си мислех, че не е възможно и аз да се наредя сред тях старите муцуни от форума, а ето ,че и аз съм  вече стара Дюкянка.  Горда и щастлива съм със себе си. Обичам ви

Днес празник има една легенда СлаБе, ЧРД  
Вещи, да  се оправяш бързо Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 10:06 от mihi69

# 77
здравейте момичета и момче първо да честитя на слабето бъди жива и здрава аз съм една от вас но не пиша от две години съм на режима свалих 35 кг имам още 11 с килограмите ще се справя някакси но имам едно питане от три дни ми изписаха ривотрил пия го сутрин и вечер а на обяд ям трици дали е проблем и трябва ли да спра триците за известно време докато трае лечението или мога да си продължа така м/у лекарствата и триците имам интервал от около 5 часа благодаря предварително Вещи на теб скорошно оздравяване и много търпение а колкото до такива невъзпитани постове не се палете и не си разваляите настроението поздрави на всички и усмихнат ден и още нещо ако стелксен четеш напиши нещо много липсваш в темата успех ти пожелавам както и на всички вас

# 78

Този кетчуп тук има разни ози и сгъстители (разбирай нишесте) бях чела преди време. Ще огледам по магазините пак като го видя аз не съм го ползвала.

Котарано, тукашният пангасиус не е мазен изобщо. Аз в скоби ще го сложа да го не види Вещи Hug (мен ми е така безвкусен и един лигав... иначе е евтин де).

чочосан, четох ти поста вчера и се замислих че плодовете са доста коварен враг поне за мен. Аз също им бях отпуснала края и си викам тялото има нужда от тях щом толкоз ми се ядът. Да ама не. тялото иска чисто и просто въглехидрати.... Имама съм скокове от 2кг на кантара след примерно около 2кг плодове предния ден.

Слабе, дано четеш. ЧРД.  Hug Обади се как я караш...

Вещи, дано се оправяш бързо. Бъди силна!

Аз и днеска съм на линия....

Хубав ден!   bouquet

# 79
Привет и от мен!!! Аз да си се похвала(умря циганката дет ме хвалеше hahaha)-0.5кг въпреки МЦ  Grinning Е вчера задържах, ама нищо....
Та сега да си питам аз(прочетох внимателно и първа страница и книжката) според вас дали е подходяща салатата зеле и моркови на Кенар(тази суровата) или има прекалено много молкови в нея? и второ въпросче след ударния период с ПЗ ли се започва?
Пожелавам ви хубав и режимен ден?

# 80
  • Испания
здравейте момичета и момче първо да честитя на слабето бъди жива и здрава аз съм една от вас но не пиша от две години съм на режима свалих 35 кг имам още 11 с килограмите ще се справя някакси но имам едно питане от три дни ми изписаха ривотрил пия го сутрин и вечер а на обяд ям трици дали е проблем и трябва ли да спра триците за известно време докато трае лечението или мога да си продължа така м/у лекарствата и триците имам интервал от около 5 часа благодаря предварително Вещи на теб скорошно оздравяване и много търпение а колкото до такива невъзпитани постове не се палете и не си разваляите настроението поздрави на всички и усмихнат ден и още нещо ако стелксен четеш напиши нещо много липсваш в темата успех ти пожелавам както и на всички вас

Добро утро!

Не е необходимо да спираш триците, според мен. Ето тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/12/03/%d1%82%d1%80%d0% … 0%b0%d1%82%d0%b0/ можеш да прочетеш за триците и лекарствата. Не те ли приспива Ривотрила, като го пиеш сутрин?  newsm78
Чудесен резултат имаш! Браво!

Вещи, скорошно справяне с всички проблеми. Лекарите не обичат да им дават акъл, но ти настоявай за изследвания, които смяташ за необходими. А за вчерашните постове от ОАЕ не искам да кажа нищо, защото едва се сдържах да не напиша нещо много "мило". Същата дама се появява и в 200-та наша тема и пак така на нож.

Слабе, честит рожден ден! Да си жива и здрава, и режимна!   bouquet Да се беше появила вече, а?

Ниалка, радвам се, че се появи!   bouquet

Коте,   bouquet

ТониБГ, цАлуФки!

Лек ден на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 81
Привет мое любимо дюканско воинство!!!
Аз напоследък рядко влизам да пиша, но си ви чета...
Все пак не мога да подмина дискусията от предната темичка и най вече последния пост на Вещи...

...Вещи  Hug това, че си Мод(Админ) не означава, че само трябва да ни четеш спама и да ни смаляваш плакатите дето ги пускаме за поздрав и почерпка....Ти си потребител в темата като всички нас и както ние споделяме радости, болки, тревоги и надежди, така и ти имаш това право, даже повече от нас...Така, че не искам да чета постове като последния ти от предната тема...Ти си толкова борбена и силна жена и такиви постове не ти отиват, всякаш не си ти...Тук сме за подкрепа, съпричастие, помощ и всеки който има нужда да сподели трябва да го направи...мамка му та ние преди всичко сме хора...не сме някакви машинки навити на пружинки...Пожелавам ти много скоро да се отървеш от здравословните неразположения, да си здрава, усмихната и строга винаги когато се налага.....Стискам палци, че ЗДРАВЕТО е най важно....
Мили момичета и ти момче много прегръдки и много свалени килца...Целувки....бързо на опашката всеки да си грабне по една.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ПП Ох развеселихте ме с последните постове Laughing Laughing Laughing...как има нужда човек да поразпусне и да се посмее на воля Party...смеха много помага, така, че шегичките са ужасно полезни в нашата темичка.... Peace

# 82
Та сега да си питам аз(прочетох внимателно и първа страница и книжката) според вас дали е подходяща салатата зеле и моркови на Кенар(тази суровата) или има прекалено много молкови в нея? и второ въпросче след ударния период с ПЗ ли се започва?
Пожелавам ви хубав и режимен ден?
След ударния се почва ПЗ ,да!
Слатата на Кенар според мен не е подходяща.Може да има олио в нея...тоест да е овкусена.Не са проблем морковите....Що не си нарежеш ти самичка зеле с моркови...Хем ще е по-прясно,хем ще овкусиш по твой вкус....

Браво за свалените грамчета! Hug

# 83
Мастърче Hug, позволи ми да не се съглася с тебе,салатата на Кенар-зеле и моркови е подходяща за режима и вярвай ми няма олио в нея, а само нарязан зеленчук, освен това морковите в нея хич не са много, самата салата представлява нарязано зеле и настъргани на едро моркови в плик, те това е - няма ни сол, ни олио...може да се хапва преспокойно.... Peace ... А когато нямаш време или си на работа или просто те мързи(и това се случва Rolling Eyes Laughing) е просто идеален вариант за ПЗ дните...само си добавяш малко киселинка и солчица и хапваш...и стомаха е пълен и си спазил правилата и всички са доволни... Laughing

Та сега да си питам аз(прочетох внимателно и първа страница и книжката) според вас дали е подходяща салатата зеле и моркови на Кенар(тази суровата) или има прекалено много моркови в нея?

Ако говорим за тази нарязаната салата в плик(дето е само нарязани и пакетирани зеленчуци) - Спокойно може да я употребяваш!!! Peace

Редакция: Ооох забравих Михи!!! Михенце Hug Hug Hug, ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА!!! Много УСПЕХ и занапред!!!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 10:09 от Tumba_lumba

# 84
едно бързо вклю4ване
Вещи, да се оправяш бързо  Hug

за кет4упа
аз си правя сама, предпо4итам да знам какво има вътре
в няколко капки зехтин слагам 4есън в дълбок съд
като по4не да се за4ервява го вадя и слагам консервирани домати поне 3 кутии от по 300гр, аз предпо4итам цели, белени
слагам ги както са цели и ги оставям на бавен гън докато се сгъсти добре (важно е да са цели, защото ако се смелят още в на4алото от семките им се променя вкуса)
накрая ги пасирам,  когато сметна 4е е достатъ4но гъсто
подправки на вкус
4ерен пипер за мен
издържа бая време в хладилника

може в на4алото да се сложи лук вместо 4есън
а 4есън да се добваи последните минути на врене
въпрос на вкус отново

много босилек, риган или мащерка също пасват добре

# 85
Мастърче Hug, позволи ми да не се съглася с тебе,салатата на Кенар-зеле и моркови е подходяща за режима и вярвай ми няма олио в нея, а само нарязан зеленчук, освен това морковите в нея хич не са много, самата салата представлява нарязано зеле и настъргани на едро моркови в плик, те това е - няма ни сол, ни олио...може да се хапва преспокойно.... Peace ... А когато нямаш време или си на работа или просто те мързи(и това се случва Rolling Eyes Laughing) е просто идеален вариант за ПЗ дните...само си добавяш малко киселинка и солчица и хапваш...и стомаха е пълен и си спазил правилата и всички са доволни... Laughing

Та сега да си питам аз(прочетох внимателно и първа страница и книжката) според вас дали е подходяща салатата зеле и моркови на Кенар(тази суровата) или има прекалено много моркови в нея?

Спокойно може да я употребяваш!!! Peace
Аааа,така да!
Аз направих асоциацията с готовите салати дето си взимаш на грамаж....Тези в пликовете са друго нещо,да!
Мерси за допълнението Тумбе!  Hug Hug Hug(и на тебе гушки! няма само ти да раздаваш я)  Joy

П.П. сЛАБЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Къде си бре девойко,мари хубава... Hug Hug Hug Hug.....

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 10:15 от TheNMaster

# 86
Вещи,благодаря за новата темичка  bouquet
Момичета,тая седмица почти никакво време от работа нямах д апиша но.....редовно си ви чета!
Но покрай липсата на време,случайно убих прасето в мен и се оказа ,че къде случайно къде не ядох съвсем малко.И резултата не закъсня! За 4ден ударен период съм свалила завидните...1,700кг #CrazyБях подготвена ,че като за втори път може да е бавно и всичко ама сега като си прегледах какво съм писала ,че ям през деня и се светнах ..то наистина както хиляди пъти сте повтаряли момичета ТРЯБВА ДА СЕ ЯДЕ ЗА ДА СЕ СЛАБЕЕ!Ама пък като не ми се яде,ей снощи с енапънах да изяп половин дюкански дюнер / втори ден го боря/ и чак взе да м исе догажда.Както и да е,днес размразих една тобра Пангасиус и дай Боже и с ваша помощ да ми се мръдне кантарчевия!
И понеже все забравям да си сложа линийка 30килца трябва да сваля не са 4-5 Grinning
Свалящ ден момичета...
Р.РВещи дано наистина се оправяш,че пневмониите са мноооого гадни и упориити!

# 87
  • София
mihi69  - Честита месечинка Hug Hug Hug Страхотни резултати на една "ветеранка" дюканка Peace  bouquet
Слабе - Честит рожден ден! Много здраве и късмет  bouquet
Коте - да върна прегръдката Hug
Цвети - не се отказвай да гледаш Аватар - страхотен филм е, аз останах очарована Crazy Скоро не бях гледала нещо, след което да кажа - заслужаваше си Flutter
Хубав ден, сладурки  bouquet

# 88
  • Варна
добър дееен! и аз се излюпих "рано, рано"!

Фанта, браво за сваленото килце! давай все така! но ПИЙ и вода! Hug

Коте мило, ти само кажи кога ще си си тук, и среща веднага ще има! чакаме те с нетърпение!  dancing браво за шеста пейка! Hug

Слабе, честит рожден ден! да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Аби, newsm59  ura newsm38 жива и здрава да си! и едно прекрасно бебче!

mihi69, честита месечинка миличка! Hug

Неделя, 17.01. среща в Мол Варна, 14 часа, Краев стил/ или експрес ли беше? все ги бъркам/

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 11:50 от Petenci-cvetenci

# 89
Най-накрая новата тема, от нея мислех да започна, и да ви чета за стимул. Тъй като съм си купила марули, и ще се скапят 4 дни в хладилника, мисля да почна 1/1. Никога не съм правила диетата в такова съотношение, основно съм правила 5/5 и 4/3, но мисля, че ще пробвам така, че да ми е по-лесно, дано до май месец /когато слагаме по-късите дрешки/ сваля 3-те кг. качени по Коледа, и 5-те, които си ми останаха химера.

Общи условия

Активация на акаунт