Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 577
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • BG
VesitoAJ , ти ще си ни стимул за добри резултати! Страхотно си се справила!   bouquet

Добре дошла tadela !

# 76
VesitoAJ Peace Peace Peace браво на тебе. Супер резултати.
Стефи незнам дали има по лакомо чудовище от мене Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Дай ми храна и ми гледай сеира. Даже може в петък да не съм на работа и от сега мисля какво ще готвя. Вече си извадих рецепта за кифлички с мармалад и други подобни. Но няма да кусам обещавам. А любимката ти е супер.
записвам се и аз тук от утре почвам диетата  newsm78
Hug Hug Hug
Кала май не се е разписвала

# 77
И днес мина най- после.Утре     съм  на въглехидрати и смятам ориз с спанак да хапна .Май като споделям с вас мие по добре че ще ме е срам много да прегрешавам Wink

# 78
  • BG
radost17 , поздравления за успеха!   bouquet

mimi_msm, оф това готвене ми пречи май ... Трябва отново да влизам в релси - не може повече така!!!
Ще се борим със себе си и с лакомията си, защото това лято трябва да изглеждаме добре!  Wink И трябва да започна да спортувам аз, че само с диета няма да ме бъде ...  Rolling Eyes Иска ми се и да се постегна.

За стимул ви слагам една млада манекенка (на 25г), която е слаба, но не кльощава. Тя е една от звездите на Виктория Сикрет, датчанка е и се казва Дотзен Кроос, примерно (Doutzen Kroes):

# 79
Добро утро страхотни Simple Smile

Кафенце Wink

Тадела,  Hug

Радост17, споделяй...така е по-лесно  Grinning и особено като при стърже или си притаила дъх да се нахвърлиш върху нещо много забранено  Twisted Evil

Весито, браво чудесен резултат    bouquet   bouquet   bouquet

Страхотен ден Simple Smile

# 80
Кала мерси за кафенце
Стефи аз пък като съм на диета обезумявам да готвя и то все вкусни неща стават Embarassed Embarassed
И аз съм на мнение че като се споделя и се подкрепяме май по лесно става. Днеска се качих на кантара и даде -500 така му се зарадвах исках да намляскам кантара. Днеска продължавам.
Приятен ден на всички и без прегрешения.

# 81
  • BG
Добър ден и от мен!   bouquet

Кала, благодаря за кафето - имам нужда. Снощи работих до 4:30ч и едва гледам, а имам работа колкото за целият китайски народ ooooh!, но не мога без да се разпиша в темата.  Naughty

Мими, чудесен резултат!!! БРАВО!!!   bouquet

Успешен Страхотен минусов ден!  Peace

# 82
Здравейте и от мен! От темата за питки и козунаци сега идвам тука. За последвната 1 год. съм качила 20кг. Та сега започвам една борба, дето не знам как ще завърши. Но си избрах тази диета. От днес вече съм на мляко и моркови. Упех на всички диетуващи!

# 83
Елиза03,  Hug успех  Peace от какво си качила 20кг ако не е тайна?!

# 84
Здравейте и от мен! От темата за питки и козунаци сега идвам тука. За последвната 1 год. съм качила 20кг. Та сега започвам една борба, дето не знам как ще завърши. Но си избрах тази диета. От днес вече съм на мляко и моркови. Упех на всички диетуващи!
Hug Hug Hug Hug
Успех 20 кила не са малко.

# 85
  • BG
eliza03, успех и от мен!  Peace

Да не казвам голяма дума, но е време и аз да се взема в ръце и се надявам от другата седмица да започна ...
И без това, днес ми е първи ден от така чаканият цикъл ...  Confused

# 86
Еми преди няколко години бях много огромна и след това свалих 35кг. После си ги задържах доста време, обаче имах здравословни проблеми със жлъчката. След операцията отказах цигарите и сега не знам точно от какво качих, но мисля, че при мен проблема е психологически. Като имам някакви проблеми и започвам да ям много и неконтролируемо. Та така сега съм върнала 20кг. Операцията ми беше голям стрес, тъй като беше несполучлива и се наложи втора, а и бях получила кръвоизлив. Но сега съм по-спокойна и мисля да се вземам в ръце. Така като пиша имам чувството, че съм поела ангажимент към някого и се надявам да съм по-отговорна и стриктна Simple Smile В общи линии цял живот съм си играла с теглото. За мене 20-30кг са си постоянно в кръговрат. Ту кача, ту сваля и така, какво да се прави. Боря се, боря се с тея кг и накрая волята ми ме предава, и започвам от начало.....

# 87
  • BG
eliza03, добре дошла в групата на лакомничките!   bouquet
За мен е предизвикателство да се боря със себе си и да отслабвам - ГОЛЯМО! Обаче си казах, че ако не отслабна сега на 34г, то кога?! Няма да се заричам, но определно трабва да направя нещо по въпроса.
Сигуено си видяла по-горе любимката ми. Когато започна да диетувам винаги се питам: Защо след като могат другите, да не мога и аз!? И така се надъхвам.  Wink

Успех! Ще се поддържаме - нали затова сме тук?!  Wink

# 88
  • BG
Ей, ама никакви ви няма!!!  Confused

Черпя с един хубав чай:

В понеделник съм решила да отида на сутрешна тренировка. Дано да не ми мине котка път и да успея! Явно е, че трябва да се стягам и сега му е времето!  Naughty

Защо никой не споделя резултати - как сте?  Wink

Пожелавам ви един успешен Страхотен ден! Петък е все пак (най-хубавият ден от седмицата) ...  Wink

# 89
Днес ми е пети ден момичета устисквам с зверски  усилия Embarassed.Много мие трудно защото готвя за съпруга ми, че и гости поканил сега маса ще редя абе незнам как я мисли Crossing Arms.Много нервно ми стана дали е от глад //.

Общи условия

Активация на акаунт