Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 646
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
От вчера съм във вашите редици. Започнах Страхотната. Малко ми беше трудно първият ден, но се справих. Спортът ми е лекичък, докато ми свикне организмът. После ще повиша времето на тренировката!
Не можах да изчета всичко, но много ми харесаха резултатите на Ванилия75! УОУ!  #Crazy Браво! Аз съм изумена и ти завиждам само с добри чувства! Аз за 7 пълни седмици на диета съм смъкнала само 4 кг... И ми е малко тъпо! Но не се отказвам!!!  Hug
Исках само да попитам, в първите две седмици на плодове и зеленчуци + кис. мляко, само на плод и мляко ли да карам на целият ден, или може да съчетая сутрин плод, обяд зеленчук и т.н.?

# 496
Да пожелая на всички страхотни весело посрещане на празниците. Аз съм се зарекла само на салатки без козунаци може малко месце за сега мисията я изпълнявам. Няма да се дам на едни козунаци стига съм се излагала.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

baby@girl трябва да е само плод или само зеленчук за целия ден неможе да ги смесваш.

# 497
  • София
baby@girl трябва да е само плод или само зеленчук за целия ден неможе да ги смесваш.

ОК! Мерси много!   bouquet

# 498
От вчера съм във вашите редици. Започнах Страхотната. Малко ми беше трудно първият ден, но се справих. Спортът ми е лекичък, докато ми свикне организмът. После ще повиша времето на тренировката!
Не можах да изчета всичко, но много ми харесаха резултатите на Ванилия75! УОУ!  #Crazy Браво! Аз съм изумена и ти завиждам само с добри чувства! Аз за 7 пълни седмици на диета съм смъкнала само 4 кг... И ми е малко тъпо! Но не се отказвам!!!  Hug
Исках само да попитам, в първите две седмици на плодове и зеленчуци + кис. мляко, само на плод и мляко ли да карам на целият ден, или може да съчетая сутрин плод, обяд зеленчук и т.н.?
Хах благодаря Hug В никакъв случай не се отказвай.Аз първата седмица свалих едва 3,5 кг.Ама после почна едно сваляне леле Grinning

# 499
Да пожелая на всички страхотни весело посрещане на празниците. Аз съм се зарекла само на салатки без козунаци може малко месце за сега мисията я изпълнявам. Няма да се дам на едни козунаци стига съм се излагала.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

аз ще се дам  Flutter поръчали сме козунаци по 16 лева единият, сигурно имат по някой диамант вътре  Joy за мен е нечовешко да се храня с месеци само с кисело мляко и ябълки и зеленчуци. за сметка на козунаците наблягам натичането с малките из парка. днес поне 3 часа търчах след топките им, мисля и за цяло лято да е така. естествено ще спра тестените неща, но след като изядем козунаците. дано не ви демотивирам, но така е при мен и пак имам спад в теглото. т.е. не храната е токова важна и движението и стоенето на вън.

# 500
  • Варна
Аз вече почнах третата диета и съм свалила 6кг,Но смятам да не се лиша от козунак Embarassed,Поне един ден,Иначе вече организма ми свикна и се нахранвам с малко,Лека вечер на всички и силна воля ви желая

# 501
Весели Великденски Празници  easter easter easter

Аз ще се отдам на празника и от вторник съм на линия   Mr. Green 

# 502
  • Стара Загора
 Hug

# 503
Христос воскресе!

Тук май всички сме ваканция Joy!Аз-със сигурност.На линия съм от следващия понеделник.Харесах си един от допълнителните режими-осемседмичния.Да видим каква ще я свърша... Rolling Eyes

# 504
Anaise, остави тази работа с търченето. Ти може да си на 25, но аз...не мога да търча след децата и да се надявам да отстлабна.
Диетата си е проверена. Яжте си козунаците няколко дена. После се стегнете и за 10 дена ще свалите 3 кг. Никой не е казал с месеци да си на мляко и ябълки. Тя тази диета е за 2 седмици. Вторите две е друга. Ако я продължиш по-дълго спира да действа.

# 505
Во Истина Воскресе!!!

Светла, да така е...след дълго 'ползване' организма свиква  Peace

На линия съм от вторник май  Crazy

# 506
Ох, търся си една загадка в една друга тема...и 'дефиле' в гугъл ми събра очите...не мога да не споделя с вас  #Crazy

#Crazy Twisted Evil Crazy

# 507
  • Варна
Честито Въскресение ,Виждам,че сте добре,И аз спрях диетата за празниците,Като се замислих,че веднъж годишно ям агнешко и козунак и не устоях,Но от утре пак съм на линия с първата диета, Hug

# 508
Ох, търся си една загадка в една друга тема...и 'дефиле' в гугъл ми събра очите...не мога да не споделя с вас  #Crazy

#Crazy Twisted Evil Crazy
Ммм много са слаби Flutter Ама да ни дадът такова тяло ние ще го "поналеем"  Mr. Green

# 509
  • Варна
  това ще се случи на моя кантар    #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт