Съжителство със свекърва...

• 11 843
  • 97
  •   1
Отговори
# 75
Според мен Ния има нещо друго в предвид. Това, че в един бъдещ момент ще се окаже и тя свекърва и в ролята на жената, от която някой го е гнус.

Добър вечер.Явно наистина поста ми е бил доста объркан и неясен,заради емоцията която изпитах за в момента и не бях разбрана.Далеч съм от мисълта,че някой е длъжен или задължен да ме гледа.Нито пък се самосъжелявам,както бе писано в един пост.Съжелявам,явно ми куца много правилния изказ.Всеки от нас иска за децата си най-доброто,и никой от нас не иска да им е в тежест.
Всички сега сме млади,пълни с енергия и можем да спазваме безброй правила за хигиена.Перем,чистим,гладим и дезинфикцираме до безкрай.Моята свекърва  и тя беше чистофайница,но в момента не е така,защото просто няма сили за нещата вършени на младини.Спирам, че май пак ще се объркам:)
Хубава вечер мили дами!Ако има именници,много късмет и щастие  bouquet

# 76
Моите гащи са си моя грижа. Всичко останало свекървата ще го пере, простира, глади.
Златна жена.

Това е хипотетично, но съм сигурна около 90%, че така ще стане.
Най-много след време да се поинтересува защо ходя без гащА.

# 77
Свекърва ми я почувствах близка, чак когато си изпрахме гащите в една пералня  Heart Eyes

Сега разбирам, трябвало е да ги проверя дали са наакани  ooooh! 

Бих се притеснила повече, ако свекърва ми сортираше прането, като отделяше дрехите на децата и с тях слагаше и дрехите на мъжа ми, щото й е дете, а моите переше отделно  Crazy

# 78
Много ми е странно, как всички във форума са невероятни чистофайници и домакини.
Ааа, аз не съм  Mr. Green

Макар че и аз понякога си имам мои си фобии...

# 79
  • До сърцето...
Живях със свекърва си в първобременния ми период.
Нашето пране се събираше отделно и го перях отделно (не ги познавах добре), но се потресох един път, когато свеки ми каза, че като бъркала из гардероба ни (отделен и той от техния) и ми е ровила из бельото  #Crazy

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 00:06 от Radika

# 80
  • Sofia
И аз не живея със свекърва, но бих отговорила на въпроса. Бельото си бих слагала отделно от нейното и съотвено отделно ще се пере.

# 81
Руска, сори   bouquet но не се стърпявам...  Embarassed
Не спя на възглавката на мъжО, не спя в завивките му, не се бършем с една кърпа и ред други различия. И то без да съм супер гнуслива.
Аааааа има още..., всеки си има негови си чаши за кафе, примерно. И децата имат само техни си прибори... Такива ми ти откачени изисквания.  Crazy

Нямах намерение да се намесвам в темата, но това направо ме разби.
Трудно ми е да си представя , че мога да правя секс с мьжа ми, без да мога да спя на неговата вьзглавница , или чаршафи. За чашите пьк да не говорим... Боже, явно сьм много, ама много зле.

Не си зле..и аз съм така...за протокола не съм живяла със свекърва...не сме си прали гащите заедно  Simple Smile...пера дрехите на моето семейство заедно..не деля на мъжа,детето и моето...единственото деление е цветно и бяло..а за протокола като ходя на гости на свекито не си нося,чашка,чинийка и виличка...не ме е гнус от нея  Wink...само се чудя какво правят всички тези гнусливки дето са писали тука...сигурно навсякъде си ходят с чашата...на гости,на барче и т.н

# 82
 smile3511 свекито е далече ,откъде да намеря общ кош за пране!!!!!
Mr. Greenкато идва ,спи в нашите чаршафи(милата дано не е гнуслива smile3508)
и ние като ходим, в нейните newsm78....ох сега и прибори ли да мъкна  #Crazy

....винаги отделно !!!!и като живяхме заедно -отделно прахме.....всеки за себе си ,е мъжо ми намазваше ,тогаз и копчето на пералнята не натискаше....но сега Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Както и да е...
ВСИчКО Е ВЪПРОС НА ЛИЧЕН ВКУС-като не искаш недей....

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 17:34 от jovcheva

# 83
Живяла съм 7-8 месеца със свеки, не ми предложи да ползвам пералнята, бях млада и ми беше неудобно да попитам  Embarassed
Переше дрехите на мъжо, като и преди да се оженим........, а моите сама си ги перях на ръка, бях бременна тогава обаче и много ми тежеше  Confused

# 84
Живяла съм не само със свекър и свекърва, а и с етърва, съответно брата на мъжа ми и тяхното дете, бяхме 7 човека в една къща. Всяко семейство си имаше кош за пране и си събираше прането в него, всяка домакиня си пускаше отделно пералня за нейните дрехи /на пералнята свят й се виеше - по 2-3 перални дневно  Laughing ама яка пералня излезе, още работи/. Ако има желание от всички страни, и се разберете кое как ще е, няма да се чудиш тука, що не поговорите за домакинството - кое ще е общо, кое отделно ?
При нас беше така: готвеше свекърва ми за всички, продукти купуваха свекърите, тока и разни други сметки се деляха на 2 - между нас и етърва ми. Всеки чистеше тяхната част от къщата, общите части се редувахме - примерно банята един път етърва ми, другия път аз, третия път свекървата. В общи линии, тъй като другите ходехме на работа, свекърва ми си отнасяше най - сериозната част от домакинството - готвенето, но никога не се е оплакала.
И пак имаше дребни пререкания, определено е по - добре всеки да си е отделно, както е сега, и повече се резбираме, просто 3 жени на едно място ...

# 85
Бърррррр smile3516, не искам дори да си го помислям, но при всички случаи не бих си смесвала прането ако съм в подобна ситуация.

# 86
Аз живея със свекърва ми от 2 години.Тъй като живеем в Гърция,за да пестим от ток и бода перем заедно.Но и да имах друга възможност пак така щях да си пера.Аз съм от икономичните.
Проблем със свекърва ми има само етърва ми.Един път,за да не се измие племенницата със свекиния сапун,оная като я шибна в главата й счупи едно зъбче.А то лапето искаше само да си измие ръчичките.

# 87
Това последното за сапуна е някаква шега, нали?

# 88
Лично бях свидетел.

# 89
Мога ли да лъжа за такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт