Съжителство със свекърва...

• 11 816
  • 97
  •   1
Отговори
# 45
  • SA
Руска, сори   bouquet но не се стърпявам...  Embarassed
Не спя на възглавката на мъжО, не спя в завивките му, не се бършем с една кърпа и ред други различия. И то без да съм супер гнуслива.
Аааааа има още..., всеки си има негови си чаши за кафе, примерно. И децата имат само техни си прибори... Такива ми ти откачени изисквания.  Crazy

Нямах намерение да се намесвам в темата, но това направо ме разби.
Трудно ми е да си представя , че мога да правя секс с мьжа ми, без да мога да спя на неговата вьзглавница , или чаршафи. За чашите пьк да не говорим... Боже, явно сьм много, ама много зле.

# 46
Аз официално все още свекърва нямам, тъй като не сме женени и живеем заедно отскоро, пък и нямам опит в съвместно съжителство с родители, но тази зима гостувахме за по-дълго на родителите на приятеля ми и се наложи да пускаме пералня. Майка му, която е възпитан и съвременен човек, явно е чела някоя и друга тема тук за свекървите (това в сферата на шегата Grinning), предложи да пуснем отделно техните и нашите дрехи, но аз се възпротивих и настоях да ги изперем заедно, защото хората никога не са ми дали и най-малкия повод да се гнуся. Дори напротив - много ми е приятно в тях, всичко е чисто, подредено и винаги ухае на хубаво. Не съм им ровичкала в коша за мръсни дрехи, но съм убедена, че ако изобщо е имало наакани гащи, надали са ги пуснали в общата пералня.

Също така, и през ум не ми е минавало да ползвам отделни прибори, съдове и гъба за миене на чинии, когато сме в тях или са ни на гости, както някой беше споменал по-напред в темата. Такива крути мерки бих предприела само ако хората са нечистоплътни и мърлячи, каквито родителите на приятеля ми изобщо не са.  Peace

# 47
Възникването на подобен род въпроси след 10 г. съвместен живот със свекърва си е направо глезотия....  Whistling

Иначе в къщи не се съжителства с никакви вуйчолели, баджанакостринки или бабодедишкери... също така не се събират мръсни дрехи, а веднага след установяване от нужда за изпиране се пускат в пералнята и след 1 час са на простора... пералня се пуска дори за една отделна бяла риза или блузка... ако преди това е пуснато цветното...

п.п. Искам да допълня и още нещо... хората не си ли сменят личното бельо по един, а понякога и по два пъти на ден или аз съм в някаква заблуда... необходими са само два компонента... достатъчно количество килоти и малко желание за по-добра лична хигиена...

# 48
Трудно ми е да си представя , че мога да правя секс с мьжа ми, без да мога да спя на неговата вьзглавница , или чаршафи.
Ааа, как да не може - тъкмо сте се разгорещили и ти спираш, за да вметнеш с финес - тази вечер на коя възглавница ще ти е главата и в коя половина на чаршафа, докато правите секс  Joy
Друг е въпросът, че акарите окупират цялото легло и за тях половини на чаршафите няма  Mr. Green

# 49
Руска, сори   bouquet но не се стърпявам...  Embarassed
Не спя на възглавката на мъжО, не спя в завивките му, не се бършем с една кърпа и ред други различия. И то без да съм супер гнуслива.
Аааааа има още..., всеки си има негови си чаши за кафе, примерно. И децата имат само техни си прибори... Такива ми ти откачени изисквания.  Crazy

Нямах намерение да се намесвам в темата, но това направо ме разби.
Трудно ми е да си представя , че мога да правя секс с мьжа ми, без да мога да спя на неговата вьзглавница , или чаршафи. За чашите пьк да не говорим... Боже, явно сьм много, ама много зле.
Всъщност темата я бях почти забравила вече,
но не мога и аз да не се намеся тук.
Ние с моя мъж не само, че спиме в отделни кревати, ами и на различни етажи.
Това, разбира се е не, защото ме е гнус от него, или пък не правиме секс... Simple Smile

# 50
  • Видин-Русе
Като сте почнали и аз да се намеся.Отначало със свекарвата се перяхме на едно,но след една година тя се опита да ни раздели с мъжо ми по доста гаден начин.Не и мина номера и сега се пере и глади сама.Доста голяма мискинка е ,а и като виждам след една година с нея и доста мъже смени.Добре че стана така ,че да не си лепнем нещто.

# 51
....п.п. Искам да допълня и още нещо... хората не си ли сменят личното бельо по един, а понякога и по два пъти на ден или аз съм в някаква заблуда... необходими са само два компонента... достатъчно количество килоти и малко желание за по-добра лична хигиена...
В което, естествено няма нищо лошо,
стига личната ти хигиена да не е за сметка на това,
да пречистиш стомашночвевния тракт на некръвните ти роднини Grinning

# 52
  • Талант на 2012,2013 г.
Айде и аз при вас Laughing Никога не съм живяла със свекървата. Е, понякога се е случвало като отида при тях/вече лека им пръст/ да ги поизпера. Но това беше само в началото. Wink

# 53
И аз не съм живяла със свекърва ми, но когато тя или майка ми са ни на гости си перем всичко заедно.
Не ми е и хрумвало да не го правя.  ooooh!

Когато живеех с родителите ми също винаги всичко сме перяли заедно.
А пък си мисля, че с мъжа ми си смесваме по достатъчно други начини секрети, за да ме притесняват дрехите му  Laughing

# 54
Живях по необходимост 2 месеца и половина в свекърва ми.Въпросът за прането винаги беше изтъкван от нея,по простата причина ,че аз си перях моите дрехи отделно от техните,като изключим бельото,което винаги съм перяла на ръка.Но тя натякваше постоянно какъв преразход на вода е това отделно пране.Аз купувах и прах ,и деляхме разходите за вода.Но да не измествам темата.Бих си събирала дрехите в отделен кош,а като няма възможност за 2 перални(което ми се струва малко пресилено за 1 домакинство)ще ги пера в общата,Това не ми се струва гнусно.Но заедно наши и нейни дрехи в пералнята-не Naughty

# 55
Добър ден.Чета,чета и ме обзема панически страх.Аз съм бъдеща свекърва,при това двойна.Та се питам, когато вече няма да мога да се пера сама или не дай си боже легна болна...кой ще ме пере?Нямам дъщеричка.Със снахите не сме кръвни роднини,аз съм просто  една  чужда жена  която е родила съпрузите им/това е доста обидно,но го пиша защото го прочетох в няколко поста/.Наистина ли ще бъда толкова ужасна и гнусна и ще сея бацили и зараза?!С моята свекърва не съм живяла никога заедно,но винаги когато се налага, аз я пера.Когато дойде у нас/а това е много рядко/влиза да се изкъпе и просто ми тиква дрехите си с думите "За пране са".Мога да не го правя,мога  да и отвърна сама да си ги изпере...но нещо ме спира.Не ми е приятно,но все пак е жената родила и отгледала съпруга ми и аз съм единствената която се грижи за нея.Не е цвете за мирисане,доста студена и особенна жена е,но я уважавам.Имам две прекрасни момчета,на 24год. и 16 год.,и се надявам след време когато  стана стара и грохнала,те да не изпитват такава ужасна погнуса от мен.

п.п. извинявам се за ужасно объркания ми пост,но наистина ,доста от прочетеното тук ме накара да изпитам някаква странна болка

# 56
Добър ден.Чета,чета и ме обзема панически страх.Аз съм бъдеща свекърва,при това двойна.Та се питам, когато вече няма да мога да се пера сама или не дай си боже легна болна...кой ще ме пере?Нямам дъщеричка.Със снахите не сме кръвни роднини,аз съм просто  една  чужда жена  която е родила съпрузите им/това е доста обидно,но го пиша защото го прочетох в няколко поста/.Наистина ли ще бъда толкова ужасна и гнусна и ще сея бацили и зараза?!С моята свекърва не съм живяла никога заедно,но винаги когато се налага, аз я пера.Когато дойде у нас/а това е много рядко/влиза да се изкъпе и просто ми тиква дрехите си с думите "За пране са".Мога да не го правя,мога  да и отвърна сама да си ги изпере...но нещо ме спира.Не ми е приятно,но все пак е жената родила и отгледала съпруга ми и аз съм единствената която се грижи за нея.Не е цвете за мирисане,доста студена и особенна жена е,но я уважавам.Имам две прекрасни момчета,на 24год. и 16 год.,и се надявам след време когато  стана стара и грохнала,те да не изпитват такава ужасна погнуса от мен.

п.п. извинявам се за ужасно объркания ми пост,но наистина ,доста от прочетеното тук ме накара да изпитам някаква странна болка
Каква връзка има отделното пране,с отношението към човека.Аз такива епитети като ужасна и гнусна ,не бих употребила.Става въпрос за за хигиена,не за човешко отношение,Ще пера и нейните гащи естествено,но защо трябва да са заедно с моите?

# 57
Отделно, отделно и винаги отделно Naughty
пране,готвене,ядене
Всичко ни е отделно БЕЗ солницата и тавата .Така и не си купих солница и тава  Confused
Ориз,боб,леща,захар,лук,моркови...тенджери...2 перални имаме
Хладилника е разделен на 2,камерата също  Peace

5г. опит със `златото` Wink

# 58
Всички тук сме потенциални свекърви, тъщи и грохнали старци...
Темата, обаче не е за самосъжаление, а за хигиенните навици на все още
(слава на Бога) здрави и жизнени хора. Simple Smile

# 59
Добър ден.Чета,чета и ме обзема панически страх.Аз съм бъдеща свекърва,при това двойна.Та се питам, когато вече няма да мога да се пера сама или не дай си боже легна болна...кой ще ме пере?Нямам дъщеричка.

Мен пък такива разбирания ме изкарват от релси. Абе, хора, за това ли си раждахте децата, за да има кой да ви гледа и пере на стари години?
Това заробване на млади и стари да се грижат насила едни за други направо ме убива. Не става въпрос за човещината, не става въпрос за хуманността, не ми скачайте на тази тема, става въпрос за предварителната нагласа, с която дъщери, снахи, тъщи и свекърви организират живота си и сделките, които сключват помежду си: ти ще ми гледаш децата, пък аз ще те гледам на стари години. И цял живот да си късат нервите заради едното гледане.
А, мерси, викам!  Stop
Нагледахме се на такова гледане в този форум.

Общи условия

Активация на акаунт