Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Имаме си още едно бебче newsm68 Ураа!
Да е жив и здрав малкия Димитър и много да радва всички които го обичат!
На мама Бръмби бързо възстановяване!

Мий дано всичко е наред и нямате проблеми!

Аз съм днес много примерна домакиня-и питки направих и кюфтета изпържих bowuu

# 121
  • Burgas
Честито на Бръмби,да са здрави и да се възтановяват бързо и след няколко дни да се гушкат вкъщи.
Мии стискам палци вси4ко да е наред.

# 122
Божеее! Връщам се от разходка и  Шаманчето ме шашна с новината за бебе Димитър. Да им е жив и здрав малкия бръмбъзък на Бръмби и мъжа й и скорошно възстановяване на нашето младо майче! Ама наистина много изпълнителна тя- пусна ни новата тема снощи и за има-няма няколко часа вече е мама.  Laughing

Mii, Sunny Sky и всички момичета с високо кръвно, стискаме де що имаме палци всичко да е наред при вас.  Hug
Ние с Ники ходихме на пазар, но само набелязахме това-онова, пък може таткото и бабите да ги купят, докато сме в болницата, живот и здраве- матрак, ваничка със стойка, спални комплекти, бебефон. Видяхме и наживо новия модел колички на Хаук- Малибу. Допаднаха ни- леки, компактни, 3-в-1 и съотношението цена-качество е добро- 539 лв. Ходихме и до Кауфланд-а, взехме си 1 Джъмбо пак еднократни пеленки и 1 Джъмбо пак мокри кърпички на Памперс. Промоцията важеше- имаме си патето на Фишър Прайс. Само дето от пеленките нямаше Джъмбо пак единичка (2-5 кг) и купихме двойка (3-6 кг). Мамите, които са ги ползвали, какво мислят- дали ще са големи за новородено? newsm78

# 123
Леле бравос Бръмби има Митенце,честито да ти е жив и здрав и много радост да ви носи Hug
Аз цял ден съм с болки но предполагам,че няма да раждам още newsm78
На всички преглеждащи се пожелавам успех Peace

# 124
  • Бургас
Здравейте, момичета ! Аз не съм се включвала много отдавна ,но се опитвам долу-горе да ви следя.

Първо да честитя на Бръмби, бебе Митко  bouquet ,да е здрав и да ги радва много ,както и на останалите които са родили!!!!!

И аз да се оплача ,че вече всичко ме боли,не мога да спя като хората ,краката ме болят,таза,между краката ,а да не ви говоря и малката като започне да рита.....Настроенията ми се сменят редовно и често го докарвам на рев без причина, като шашках мъжа в началото и само ме пита "Ама какво стана ,да не те боли нещо ,бебето добре ли е ..." и други от този сорт,ама вече ми свикна и само ме успокоява и не обръща много внимание на истериите ми #Crazy

За тези с високо кръвно да кажа,че с първата бременност лежах за това и после преносих 12 дена.Но пък в патологията веднъж не го вдигнах - то там само лежиш и си почиваш и ме беше яд ,че влязох.
Стискам палци на всички ,да устискаме успешно още малко Peace

# 125
милички,направо се шашнах!то отведнъж нещата си тръгнаха-да е жив и здрав Митко и да радва майчето си Simple Smile леле ,как се зарадвах! newsm44 newsm51  love001 Мии,мила,стискам палци и за теб,всичко да е добре с вас,Съни,и за теб стиснати палчета и за Мяу,за всички  нас!много се развълнувах с тия новини
Силви,искам да кажа стискай кълки,ама вече тва не върви като приказка,хахах,аз отказвам да стискам вече! Joy

# 126
Честито на Бръмби!!! Да е жив и здрав малкият мъж!!!

newsm44 Леле и на мен ми стана много готино...страхотна новина

Момичета, аз много се притеснявам,че съм ходила само един път на запис на тоновете. Не са ме проверявали за разкритие и не са ми взимали вагинален секрет, а тая отрватителна жена (която ме води по здравната каса) ми пуска тука някакви анални секрети...
Бебо вече е слязъл много надолу и моята лекарка ми каза да чакам....(аз и преди ви питах), ама сега се чудя дали да не й звънна да я питам за прегледи.... newsm78

# 127
  • York
Честито на Бръмби! Да и е жив и здрав сина!  smile3525

ЧРД на Лотлориен!  newsm59 Много здраве и любов през следващата година! Приятно празнуване на юбилея тази вечер!   Gift

Mepofka, аз въобще не съм ходила още на запис на тонове. Взеха ми секрет в края на тази седмица, а чревните ги пускат май само някои лекари. На мен ми пуснаха също.

# 128
Бръмби,честото ти син да е здрав и много да ви радва,а на теб бързо възстановяване!

# 129
Честит малък мъж Димитър на Бръмби,да и е жив и здрав и много да я слушка newsm44 newsm07  newsm30 stork-boy newsm32

# 130
Велвче, идвай бе душа, има място  Hug

# 131
Честит син на Бръмби!  bouquet

Mepofka, ама ти вагинални прегледи ли искаш 25 дни преди термин!??! Дишай, издишай и по-споко го давай! Ще родиш и без преглед (но като постъпиш да раждаш ще ти направят повече прегледи, отколкото би ти се искало, уви) и без мерене на тоновете (това пък хич не е задължително).
НО е добре да настояваш за вагинален секрет, да видиш нямаш ли някоя инфекция за лекуване. Имаш време да се излекуваш, ако имаш инфекция. Така ще си спестиш много проблеми - на теб и на бебето, ако раждаш вагинално.

За кръвното - 140 не е чак толкова много, стига да не е комбинирано с отоци и белтък в урината. И двете ми снахи развиха към 170 десетина дни преди раждането.

# 132
Ами аз какво да кажа като от вагиналния се разбра че имам гъбички Кандида или каквито са там и не мрът тия гадове и това си е,1-во 2 опаковки полижинакс ми каза лекарката-ефекта никав,сега преди 1 седмица реши да пробва с някво гелче-Гинозал или нещо такова-ма като гледам май пак ефекта и никакъв...а време не остана вече да ги боря и ме е много страх-при положение че май ще се ражда нормално-какви поражения може да има от тия гадинки...  ooooh!

# 133
Аз съм очарована от Лактацид-а(по повод на гъбкита)!В началото си писахме коя какъв интимен гел ползва и бяха изказани мнения за него,че благодарение на млечната киселина подържат флората и фауната долу и мога с две ръце  да потвърдя.За по-леки инфекции не знам дали се справя(и такива мнения имаше),но за цялата бременност не съм имала проблеми(чук-чук на дърво).

# 134
Mepofka, ама ти вагинални прегледи ли искаш 25 дни преди термин!??! Дишай, издишай и по-споко го давай! Ще родиш и без преглед (но като постъпиш да раждаш ще ти направят повече прегледи, отколкото би ти се искало, уви) и без мерене на тоновете (това пък хич не е задължително).
НО е добре да настояваш за вагинален секрет, да видиш нямаш ли някоя инфекция за лекуване. Имаш време да се излекуваш, ако имаш инфекция. Така ще си спестиш много проблеми - на теб и на бебето, ако раждаш вагинално.

Мисля да раждам нормално и точно заради това се притеснявам за вагиналния секрет специално. Просто до сега ме водеше пернишки лекар, а тука с малко ....как да кажа...странни... и скоро си смених лекаря и затова съм малко в неведение.

Благодаря за отговора и успокоението.  Hug Ще й звънна да я питам за този секрет.

Общи условия

Активация на акаунт