Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Ходихме и до Кауфланд-а.....

Ееее, ако знаех, щях да ти поръчам да ми вземеш и на мен.... Crazy
Нашето семейство не е фен на магазина и е абсурд да навия съпруга да отидем до там, ако ще и нещо без пари да дават  Mr. Green !

# 136
Честито на Бръмби! Да и е жив и здрав сина!  Simple Smile Hug  bouquet

# 137
  • София
Хайде и аз да се запиша!  Simple Smile

Прочетох най-важната новина и затова:

Честит син Димитър на Бръмби!!! Бръмбиии, да ви е жив и здрав и само да ви радва!!

Да ви кажа и мен ме боли корема и кръста. В понеделник съм на предглед при моя доктор.
Ние бяхме на училище за родители. Темите бяха "Къпане на бебето" и "Закаляване на бебето". Мноого ми беше полезно и интересно.  Peace Толкова хубави лекции. Накрая с практическа част. Беше голям цирк като трябваше да "къпем" бебето. Mr. Green
Как мина днешната ви лекция? Отивам да ви чета.  Hug

На всички вас хубава вечер  Hug

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 19:38 от Elidam

# 138
Бръмбииии, честито ти синче
Бързо да се възстановяваш и да идваш да ни разказваш  Simple Smile
Много се радвам за теб  Hug
Ти така искаше вече да раждаш... А май и бързо е станало, а?

Мепофка, май е добре да се направи вагинален секрет, той струва 10 лв в МД, ама май може да си го пуснеш и по ЗК при твоя лекар. Моят лекар беше казал, че е нужен само, ако имаш бяло течение. Аз настоях, защото си имах май.

Аз да ви кажа - като се върнахме от МД, моята половинка се просна на леглото и каза, че му е много зле, та спи до сега. Явно вповечко му е дошло напрежението заради мен  Embarassed
Горкото  Laughing Представям си какво ще е като тръгна да раждам...

# 139
Честит син Димитър , на мама Бръмби! Да им е жив и здрав и много да ги радва!

Много бързо се случиха при нея нещата, дано всичко да е  наред и за двамата!

Аз за сега нямам никакви болежки в корема и кръста, но да не дърпам дявола за опашката, че нали и без това искам да си издържа до датата! Стискам палци на всички момичета с кръвно и други болежки!
  Май настана  дойде и нашият час вече, но на който когато му е писано! Всичко ще бъде наред със всички ни, аз все това си повтарям!

# 140
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Аз се записах в началото, най-редовно ви чета и все се каня да драсна някой ред, ама днес-утре... и то дойде време за раждане Simple Smile
Честито на родилите мами  bouquet Да са ви живи и здрави бебчетата!  bouquet Много радост и незабравими спомени покрай тях!  bouquetАз на 20 съм на преглед и тогава ще насрочим и дата за секцио - най-вероятно седмицата от 25 до 30. Първият път преносих и мисля, че и този няма да тръгне по-рано от определената дата. Ще пиша пак - да стискате палци. Първото ми секцио беше по спешност и много-много не го мислих.
Късмет на всички  Hug

# 141
За ваг.секрет - поема се два пъти за цялата бременност:
http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1400&h=990
Цитат
Микробиологично изследване на влагалищен секрет -Един път при първо посещение; един път в ІХ лун. месец
На мен и двата пъти ми ги пуснаха - резултатите са ми отрицателни.
Шамане Hug
Да си споделя, че аз малко се ошашках с това раждане - само чета инфо от нета, чакам си и се чудя кога ще настъпи моментът Crazy
Де що има разкази изчетох, всичко вкъщи е подредено и вече ме хванаха лудите Crazy Вчера сладки пекох - 3 тави, 2 перални и сума ти
домашни глупотевини, днес на пазар, наляво - надясно, ама никакво кротване - все едно шило в д-то имам Crazy Иначе съм мнооого положително
настроена ( дано и така да си остана Mr. Green Mr. Green), но като не знам кога  - изтрещявам Crazy

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 19:51 от velv

# 142
  • Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463276.new#new

И ако може да си дадете мнението по въпроса кое име ви харесва повече, че още не сме избрали  Shocked  Embarassed

# 143
Ходихме и до Кауфланд-а.....
Ееее, ако знаех, щях да ти поръчам да ми вземеш и на мен.... Crazy
Нашето семейство не е фен на магазина и е абсурд да навия съпруга да отидем до там, ако ще и нещо без пари да дават  Mr. Green !
Стели, и нашето семейство (особено аз) хич не е фен на Кауфланд ( Да живее Пикадили!), ама вчера, като прочетох във форума за прИмоцията, реших да отидем. Между другото, Megelina днес си е взела памперси от същата промоция в Метро, имаше я и в "Бебчо" (но бяха свършили), така че имаш варианти. Дори в Кауфланд бяха се изчерпали количествата от единични мокри кърпички и трябваше да си купим Джъмбо пак (4 бр.), за да си вземем патето.

Мепофка, и на мен още не са ми записвали тонове. Чак на 25.01 ме вика доки, ако не съм се "окотила" дотогава (както казва един мой познат).  Laughing А чревни май няма и да ми правят. Иначе вагинален секрет ми взеха миналата седмица.

Chriska, гласувам за Десислава, въпреки че и двете имена ми допадат.

# 144
Добър вечер мами  Hug
Днес докато хубаво си похапвахме след лекцийката за кърмене Шаманката получи много мило съобщение . . . .  Party

БРЪМБИ си има момченце ДИМИТЪР / да им е жив и здрав и ужасно щастлив

# 145

Стели, и нашето семейство (особено аз) хич не е фен на Кауфланд ( Да живее Пикадили!), ама вчера, като прочетох във форума за прИмоцията, реших да отидем. Между другото, Megelina днес си е взела памперси от същата промоция в Метро, имаше я и в "Бебчо" (но бяха свършили), така че имаш варианти.

Ъхх, и на Метро не сме фенове (то май няма угодия)  Laughing ! Аз дори не разбрах каква е промоцията, (някакво пате получаваш, така ли ? ) ама щом купувате значи има далавера  Grinning. Пък така или иначе съм се спряла на Памперс, ей на, изтървах  Crazy....

# 146
Юхууу каква хубава новина  newsm44
Честит бебок на мама Бръмби! Да расте жив и здрав, много умен, щастлив и красив!  smile3521
Ефтелиа на поискване я кърмя и е възможно да си похапва повечко..А и няма как да я тегля преди и след папане  Peace Но здраве да е  Mr. Green

# 147
  • До Балкана
Ех, пожела си го и гледай колко бързо се изтреля! Добре дошъл на света на Димитър, да е жив и здрав и гордост за мама и татко!!! И бързо възстановяване на Бръмби. До кое време бодувахме снощи и гледай какво стана! Heart Eyes
 Мий, успех мила! Hug

# 148
  • София
Късмет на Мий и от мен!  Hug
Стар, не си изпуснала, последния влак е утре от 10 до 16 часа.  Laughing Промоцията дори без играчка е изгодна - джъмбо пак за 19.99 независимо от размера. Ако добавиш пакет мокри кърпички, получаваш патето на ФП като подарък, иначе по магазините това пате е по 12-13 лв. ние го имаме, много е здраво и сина ми си го обича.

Таньорче, единица не съм взимала, направо двойка, вчера дори тройка купихме. И с първото дете не съм ползвала единица, двойката си му беше ОК, роди се 3,640 кг.

Оооох, девойки, какво поколение пръкваме, направо акъла не ми го побира. Чувствам се двувековна и вехта. Днес цял ден сина ми иска да ходи в МОЛ - да гледал магазини#Crazy #Crazy #Crazy Ми след десет години къде ли ще иска да ходи?

# 149
Честито на мама Бръмби! Да расте малкия Митко жив и здрав, много щастлив и усмихнат! На Бръмби- бързо възстановяване!
   Мен ме обхваща една дива паника, имам дата за секцио на 25-ти, то не остана. Хайде мамите, раждали веднъж вече секцио да вземат да ме поуспокоят, че да не почне реки от сълзи и сополи от моя страна в тази хубава и пълна с добри новини темичка. Ако някоя иска да ме поизплаши, да пише на лични, че да се стресирам само аз, а не цялата аудитория. Hug

Мий, Сънки, стискам ви палчи всичко да е наред, с кръвното е кофти, но още малко ще издържите.

Общи условия

Активация на акаунт