Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
М/у другото днес се чудехме дружно кога е термина на БРЪМБИ , а тя била на 09.02.2010г.
 ШАМАНЕ какво ще кажеш а,след нас е пък синчето изпревари събитията ,нищо Аз си мисля че ние ще устискаме . . .  newsm78

Hug Hug

# 151
  • България/Германия
Още едно бебенцееее  Heart Eyes

Да е жив и здрав малкият Димитър, а на мама Бръмби - бързо възстановяване!

Мен, да чукна на дърво, нищо не ме боли, физически се чувствам добре, обаче психически съм много зле  Sad Ужасно се притеснявам дали всичко ще е наред с бебинка, а и хормоните здраво ме тресат... Confused

# 152
Верно, че с Бръмби сме с еднакъв термин... Искам и аааааз!  Grinning
Никче, успоки ме за размера на памперсите.  Hug
Стар, още имаш шанс да свариш евтинийката.  Wink Фенове-не фенове, жертвахме се и ние. Нали е за икономийката, все си е ФаЙдА.  Laughing
Кенди, хубава дата си имаш за секцио. Мъжът ми е роден тогава и се кани и бебка да му идва за подарък за 27-мия му рожден ден. Аз не съм раждала досега ни нормално, ни секцио, но ти пращам една голяма успокоителна прегръдка. Hug Не се страхувай! Страхът няма да ти донесе нищо хубаво. Мисли си само за крайния резултат- сладкото вързопче, което ще си гушнеш след операцията.   ylinfant

# 153
За патето си говорите ние взехме днес ама беше останал само един пакет мокри кърпи(Кауфланд в Младост 1А)..та за малко да изтървем промоцията Simple Smile

# 154

Цитат
Мен, да чукна на дърво, нищо не ме боли, физически се чувствам добре, обаче психически съм много зле   Ужасно се притеснявам дали всичко ще е наред с бебинка,
   И аз се чвуствам така-нищо не ми тежи,нищо не ме боли,домакинската работа си я върша без никакъв проблем,ходя като кон  на дълги разходки,не се уморявам лесно,но психически вече трудно издържам,много ми е напрегнато и се притеснявам за раждането-дано скоро дойде и моят ден! Simple Smile

# 155
Танче, Ника, мерсаж за разясненията, наистина си заслужава  Grinning.

# 156
За патето си говорите ние взехме днес ама беше останал само един пакет мокри кърпи(Кауфланд в Младост 1А)..та за малко да изтървем промоцията Simple Smile
За информация : в Кауфланд в Овча купел няма от промоцията, защото са им свършили кърпичките на Памперс и нямат и на склад.
Без коментар.....Кауфланд, затова и не го обичам този магазин.

# 157
  • София
Здравейте и от мен, днес цял ден тичах по задачки и уж свърших много неща, ама пак имаше премеждия... купих си от гащите за еднократна употреба най-големия им размер, мерих под корем, корем, крака а накрая се оказа, че не може да ми минат през д-то... срам  Embarassed  А уж не съм толкова дебела ... Embarassed

Честит син на Бръмби, да е жив и здрав малкия Митко и много, много да радва мама и тати, само хубави емоции да им носи и да расте като ведро, умно, щастливо и палаво дете! На мама Бръмби желая бързо възтановяване и се надявам скоро да разкаже Simple Smile
Малко ми е стресираща новината, защото и моя термин е на 09.02.2010 та... май трябва да се подготвям психически вече, че е наближило Simple Smile

Честит рожден ден на Лорейн (бъркам ника, моля да ме извини, но не си спомням как беше  Embarassed ) Желая й най-вече много здраве, късмет, успехи във всичко и едно живо и здраво сладко бебче шом настъпи момента, което много да я радва.

Сега ви желая лека нощ, че нещо много се уморих Simple Smile До скоро!

# 158
Лотлориен, честит Рожден Ден и от мен  Hug

Пожелавам ти един пухкав подарък скоро  Wink

# 159
slanchezara-Спокойно...моя официално е на 30.01...но така като гледам как е тръгнало-най много и половината Февруарки да родят преди мен  Tired

# 160
  Таньорчето, мерсаж за гушкането, връщам ти го в троен размер Hug Hug Hug, искам да се подготвя психически за това, което ме очаква, а къде по-добре да стане това- тук, разбира се.
  Сега да ви кажа лека нощ- отивам да приспивам голямото зверче и както винаги- аз преди него съм отнесла. Хайде, спокойна нощ!

# 161
Момичета,аз да ви питам,вие правите ли си секс Embarassed щото ние си правим почти всеки ден,чудя се дали не е опасно вече

# 162
ЧЕСТИТО  и от мен за бебето на Бръмби!!! Пожелавам им ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ и пак ЗДРАВЕ, от него по важно няма!

Изпуснах ви само за няколко часа и се оказа, че фамилията се е увеличила! Пожелавам ви до утре още някой да се похвали с такава новина, и да се радваме всеки ден на ново бебе! Като гледам колко мами сме може и на ден по две да излизат Laughing

# 163
  • York
Момичета,аз да ви питам,вие правите ли си секс Embarassed щото ние си правим почти всеки ден,чудя се дали не е опасно вече
Най- много да предизвикате раждането по - скоро отколкото очаквате  Mr. Green

# 164
  • София
Пожелавам ви до утре още някой да се похвали с такава новина, и да се радваме всеки ден на ново бебе! Като гледам колко мами сме може и на ден по две да излизат Laughing

Сакън, жено! Рано е още за бебета всеки ден!  Laughing
П.П. Да не се обидиш, предполагам носиш на майтап. Имам двама недоносени племенници и знам колко притеснения преживяхме всички за тях, а майката и таткото - направо не ми се мисли...

Общи условия

Активация на акаунт