Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
За секса писах в по -предната тема, сведен е до минимум  Whistling. Само в много краен случай, ако ме изнудят  Rolling Eyes. Никакво желание нямам  Embarassed....
С Рая бях на друга вълна , хормона беше в друга посока  Mr. Green.

Ако ви е приятно няма проблем Wink, но ......

Секс
Половият акт може да даде старта на контракциите. Спермата съдържа простагландини и по време на оргазъм се отделя хормонът окситоцин. И двете вещества активизират маточните контракции. Освен това по време на акта пенисът стимулира шийката на матката. Механичното дразнене на гръдните зърна също може да предизвика контракции. За целта партньорът за около 1 минута притиска зърното между палеца и показалеца си, след което го пуска. След пауза от 2–3 минути процедурата се повтаря. Тъй като тя може доста бързо да доведе до контракции, при провеждането й пътната чанта и колата трябва да са в пълна бойна готовност…

# 166
Момичета,аз да ви питам,вие правите ли си секс Embarassed щото ние си правим почти всеки ден,чудя се дали не е опасно вече

Веднъж седмично горе долу. Ако се чувстваш добре и комфортно не мисля че е проблем. Има мами, които умишлено наблягат на секса, ама пусто не предизвикват по-скорошно раждане  Grinning Много е индивидуално.

# 167
Ние правим секс от време на време. На училището за бременни ни обясняваха, че в спермата имало някакъв хормон, който спомага за омекотяване шийката на матката и допринася за по-безболезненото разкритие и съответно- раждане. Така че не мисля, че е опасно. Както каза ponqkoga, най-много да предизвикаме раждането по-скоро.  Laughing

Мацки, има ли кой да сложи бебе Димитър на Бръмби на 1-ва страничка? newsm78 Аз, ако можех, бих го направила, ама не съм в час с тия работи...

# 168
  • София
Тани, само автора на темата може да променя първия постинг, т.е. Бръмби да си идва вече.  Laughing

# 169
На мен пък изобщо не ми е намалявало желанието за секс през нито един етап от бременността Embarassed напротив даже обратното

# 170
Танче, и ние го коментирахме днес на срещата това обаче не знам дали може някой освен Бръмби да редактира при положение, че тя е пуснала темата  newsm78 И аз не съм много в час с това.

П.П. А, Ника е потвърдила моите чуденки вече  Hug

# 171
Освен авторът на темата, само модератори или администратори могат да правят промени  Wink !

# 172
# 173
Още едно бебе.Супер.Честит син Бръмби.Нека расте много обичан и щастлив,а на теб бързо възстановяване.

# 174
Охоооо,тук си имаме ново бебче-Честито Бръмби,да ви е жив и здрам сина,много радост да ви носи и да прави горди и щастливи родители.

# 175
  • York
Сега има ли вестител? Не ми пречи да поема ролята, ако има желаещи ще давам номер на ЛС.

# 176
Честит син на Бръмби!!!ДА са живи и здрави  и много щастливи!

# 177
  • София
Честит син на Бръмби! Да е жив и здрав малкия Митко и много да радва мама и тати! На Бръмби пожелавам бързо възтановяване и скоро да гушка Митето у дома!    bouquet newsm07

# 178
ЧЕСТИТ СИН НА БРЪМБИ! Нека е жив и здрав и много да радва родителите си.
Бръм, бързо възстановяване!   love001

# 179
Ехааа, ама Бръмби  направо ни разби - уж дъра бъра и айде бебче Laughing   bouquet
Бръмби, Честит син! Да порасне голям, силен и умен мъж!
 Аз като гледам как сме я подкарали, то ще останат ли февруарки накрая  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт