Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,аз да ви питам,вие правите ли си секс Embarassed щото ние си правим почти всеки ден,чудя се дали не е опасно вече
Опасно е да дразниш колежките събремелинки с такива възможности  Joy Иначе е хубаво  Peace

# 226
  • Бургас
Днеска нещо имам проблем с форума,не ми го отваряше,сега уж е ок.
Готвя цял ден ,че чакам гости.  Mr. Green
Ради,не ти ли изписаха нещо с което да се мажеш поне?  Hug

# 227
  • София
Най-после да тръгне форума, цял ден не мога да вляза!

Шомир, да е жив и здрав мъжа ти само на рце да те носи и да бъде най-готиния съпруг и татко на света Simple Smile

el_P , ако те е налегнало много накъм чистене и подготовки - внимавай Simple Smile Старите хора викат, че гнездиш и раждането е съвсем скоро Wink
 Аз не знам януарка или февруарка ще  съм накрая, но ако чакаме да "загнездя" до края на август едва ли ще се роди бебе, толкова ме мързииии  Laughing

# 228
Щях да забравя, Честит имен ден на всички празнуващи днес  Hug

# 229
Честит именден на всички празнуващи днес!

# 230
И гнезденето не е признак за раждане-аз си гнездя сериозно от повече от месец,пък като се гледам в огледалото все съм си бременна hahaha
Ел,направо ти завидях!Напоследък вече не ми държат кокалите!Не знам докога ще се разтяга таза,ама викам да приключва вече,че и до тоалетна не се ходи нормално! Sick
И аз днес имах проблеми с форума.Сега се задържа и дано не ми прави повече проблеми,че нямам много възможности в студа за разсейване.
Днес нещо са ме треснали хормоните!Одеве такъв рев див му теглих,защото майка ми готвеше шкембе,а на мен ми миришеше отвратително.Е,изкарах си една разходка до Макдоналдс с почерпка.
Ради,не мога да ти кажа какво да предпиемеш,но аз бих отскочила да кажем до Пирогов,щом е толкова зле положението вече.А и щом нищо не те облекчава,поне да ти пуснат бързи изследвания.

# 231
Ради , не ти ли изписаха нещо  Shocked ? Каква е тая незаинтересованост  Sad ?

По въпроса с родителите, не мога да и представя да живея в един дом нито с нашите , нито с техните.
Е, сега с родителите на съпруга ми сме в един вход, не отричам, че ми е много удобно  Wink ! В началото се притеснявах от тази близост, но се оказа , че повече ние търсим тях, отколкото те нас  Grinning!
Когато Рая се роди бяхме на квартира. Тогава всяко външно вмешателство ме дразнеше  Crazy. След като установихме точни отношения всичко си дойде на мястото. И свекърва ми , и майка ми много са ми помагали, и ми помагат. Винаги пренебрегват собствените си интереси за да ни угодят, не мога да искам повече просто. Да са ми живи и здрави  Heart Eyes !
Все пак всеки да си знае територията..... Докато живеех с  родителите си, баба ми и дядо ми ( лека им пръст) живееха с нас, много добре знам какво е три поколения да са в една къща  Whistling.....

ohlalaa, при вас ще е временно, не се настройвай негативно  Flutter !

# 232
  • София
Аз също нямах форум цял ден. Голяма скука. Мъжа ми е по цял ден в новия апартамент и работи аз седя и нищо не правя. А така ми се чисти. Искам да влача кашони и да става по-бързо Crazy...нищо не ми дават да пипна.
Одеве такъв рев див му теглих,защото майка ми готвеше шкембе
Леле, как бих хапнала шкембе.

# 233
Цял ден нямам форум, повечето от вас също предполагам! Тъкмо сутринта написах , че цял ден съм щяла на компа да седя и то каква стана! Но карай, карък съм си и това си е....!

Ради, потърси друго мнение, знам ли?

shomire , да ти е жив и здрав мъжа, и много да те слуша!  Heart Eyes

Сега малко готвя, за разнообразие!  Rolling Eyes

# 234
Днеска нещо имам проблем с форума,не ми го отваряше,сега уж е ок.
Готвя цял ден ,че чакам гости.  Mr. Green

И на мен не ми се отваряше форума цял следобед. Sad Сънитка, приятно изкраване на вечерта. И да не се презориш с готвенето.  Wink
Ради, наистина не знам какво да ти кажа. Много неприятно. Е, бива ли такова нещо- или от това, или от онова... Ами, да вземат да си мръднат пръста и да разберат за какво иде реч! Стискам палци в най-скоро време да намериш някакво разрешение на проблемите си. Hug
Да се оплача и аз- много ми е криво. Ники така ме ядоса, че се наревах едно хубаво...  Cry Отиде в 9:30 на стрелби, обади се в 12ч. и до 16ч. ни гък, ни мък. Като му звъннах аз каза, че тъкмо свършили играта, седнали да хапнат и после се прибирал. Е, не можа ли толкова един телефон да звънне да каже, че скоро си идва или поне да ме пита добре ли съм. Знаеше много добре, че имам планове и го чакам. А да не говорим, че аз всеки момент мога да родя, пък той е супер незаинтересован. Всичките ми роднини и приятели са по-загрижени май от него. Хич не му пука! Sad
Поревах си, пооплаках се на 2-3 дружки, той се върна, сега не си говорим и направо не ща да го гледам. Трябваше да си хвана палтенцето и като се прибере  да ме няма вкъщи.  smile3516 Ама не се знае колко щеше да се трогне... Оффф, извинете ме за негативните писания. Не ми е ден!

# 235
Нямали сте форум, пък аз се чудех защо никой не пише.... Laughing. То по принцип почивните дни май е по- слаба активността !
На мен пак ми е нервно, чак взех да се дразня  Close..... Такива хубави дни, вечери с приятели, разходки с детето.... пък аз все недоволна  Tired. Направо ми иде да се набия  Twisted Evil

ПП: Минах през Пикадили днес - там промоция с патета нямаше. Имаше с Джъмбо пак- пелени и кърпички, с подарък детска книжка  Grinning. Не ме впечатли и се въдържах !

# 236
И аз бях от нямащите форум.Но пък ходихме на кафе,разходихме се и напазарувахме.
Стар,Танче,Бобиш по една прегръдка да ви пратя освен за успокоение Hug
Шомире да ти е жив и здрав мъжа!Честит ти 9-ти месец!

Уж оправиха проблемаи пуснаха водата,ама така го оправиха,че докато тръгнат и започна да тече наново и сега долу пред блока е Дунав Close Нямам думи просто!

# 237
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА МАМА БРЪМБИ!

Много се радваме, да сте живи и здрави и бързо възстановяване! Ще чакаме новини в най-скоро време от вас.

Целувки!

# 238
Момичета, януарките имат 10 бебета, на 14.01, това си е рекорд,  голям бебевал се е заформил при тях, то си им е време де!

Да са им  живи и здрави!  

Слънчо, кажи как сте с малкия? Ще ни бъде приятно да разберем!  Hug   Hug  Hug

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 18:39 от margo_tosheva

# 239
И аз имах проблем с влизането във форума.

Танче, не се ядосвай, душице! Много гадно ми става така като разбера, че някой страда заради друг...Хич не се е съобразил Ники. Забелязала съм, че ние жените очакваме от мъжете да разсъждават и чувстват като нас, а това няма как да се случи. Много сме различни като емоционалност най-малкото...А да не говорим как в нашето положение имаме много повече нужда от внимание и грижа и то точно от тях, а не го получаваме винаги.
Днес е неделя. Емо не е на работа, нямахме планове и какво се получи...Цял ден все едно го няма. Виснал е пред една игра на компютъра като че ли е сам. Как не се изкриви там нямам идея...Е, и аз си намерих занимания, ама не от това имах нужда. Както и да е. Пример ти давам само  Hug
StarHug Hug Hug! Ще ни мине скоро този всеобщ синдром...И аз съм така...

Ради, и нищо ли не ти предписаха?!?! На Пирогов не разчитай хич да ти помогнат. Там като видят жена с корем и я пращат в Майчин дом. Т'ва от опит казвам. Ако днес не са взели мерки за състоянието ти - утре при личната, оттам дерматолог, ако не е в компетенциите й и така.

Общи условия

Активация на акаунт