Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Е, как? Ние със СъниСкай, се абонирахме да не бързаме! Така, че трябва да сме февруарки! Mr. Green

Аз съм с вас  Wink.
Бройте ме и мен при небързащите.  Grinning

И мен  Grinning !
     Бройте ме и мен през февруари-то аз искам вече да се ражда беби,но по-добре е да си изчака ден близо до термин,пък и индикации за скорошно раждане нямам/аз още незнам що е контракция/ Честит имен ден на Слънчезара-много любов,здраве и щастие и разбира се здраво и пухкаво бебе на финала!  bouquet

# 211
Браво, Съни! Много се радвам!  Hug Аз за щастие само онази вечер като ви се оплаках имах ужасен проблем с тях, но явно беше от нещо, което бях яла, т.е. еднократно само. Оправи ме един морков и слава богу, че не знам как щях да спя.

Аууу, опази боже да живея със свекъри, пък било то и най-разбраните  Grinning. При нашите се изнервям, ако сме няколко дни там, колкото и да ги обичам, а иначе  ooooh! Аз бих потърсила друго решение...

Честито на всички празнуващи!!!

# 212
Добър ден и от мен!

Цяла неделя ще е пълна тъпня за мен , защото мъжът ми е на работа, а и освен това вън е много студено и не мисля никъде да мърдам! Ще се гледа телевизия и ще стоя на компа!

Честит имен ден , на всички празнуващи!

Киселини и аз имам от 3- 4 дни, добре,  че чак сега се появяват, почти на финала, че ако бяха от по- рано не знам какво щях да правя! Морков ядох, ама не ми помогна особено. Пих и хапче най- накрая!

На не бързащите за бебчо, пожелавам успех, то и аз май не бързам, дано си издържа до датата за секциото!

Който беше питал за болниците, аз ще раждам в Шейново, планово секцио с избор на екип. То много от нас сме се запътили за там! Ходя вече няколко пъти на преглед и на запис на тонове, и не ми се вижда зле, пък да видим после...!!

Хайде аз съм тук, все на линия, цял ден!

# 213
Нещо под наем не може ли?

Явно докато не отида на място няма да мога да го "обработя", имам чувството, че не се осмелява да вземе апартамент под наем или пък да теглим кредит и да купим - мъж Риби. Въпреки, че планът беше такъв и аз бях много доволна. Но вчера ми заяви, че техните ни поканили да живеем при тях. И аз явно трябваше да се зарадвам  Mr. Green щели да ни помагат за бебето. Ама аз ще им покажа ината на една българка... Той ползва втория етаж на къщата, но така или иначе те са в същата къща и ще ги гледам всеки ден...
Боби, точно от това се притеснявам, че напрежението ще ескалира между нас. Аз търпя, търпя и в един момент изригвам като вулкан и всеки се спасява както може  Laughing

# 214
  • София
Много благодаря на всички ви за пожеланията Simple Smile Много сте мили   bouquet

Колкото за живеенето с родители (собствени или на половинката) - това за мен е възможно най-крайния възможен вариант (да не се зарича човек, че не знае какво му е писано). ohlalaa, направи всчко възможно по силите си или да не се случи или да е за възможно най-кратко време Simple Smile Две жени в една кухня не могат да виреят  Hug

Ника, радвам се, че детенцето ти е по-добре, за сополи особено ако са гнойни, на моята мома най-добре и действа макситрол (капки за очи са, антибиотични, но често ги изписват като капки за нос за малки деца). За бистри - коларгола е много ефикасен, поне при нас действаше безотказно.

Някой пита за болници - искам да кажа, че за мой огромен ужас Окръжна е в ремонт някъде докъм март месец. Та затова аз ще раждам при лекарката си от Окръжна, но във Вита... то щото си искам лекарката. Не знам още обаче дали ще е планово секцио или нормално, ще се боря за секцио пък да видим   Laughing Много ме е яд, че окръжна не се изремонтираха, чисто географски наистина ми е най-удобна.
Моя приятелка, ще ражда в Шейново, първото си дете пак е родила там без избор на екип, така да се каже на общо основание, много беше доволна. А имам и много приятелки родили в Тина Киркова (сега 1 АГ св. София) - също са доволни. Оставам с впечатления, че не мястото, а лекаря е важен.

Хубава и мързелива неделя ви желая Simple Smile

# 215
Добър ден и от мен!

Цяла неделя ще е пълна тъпня за мен , защото мъжът ми е на работа, а и освен това вън е много студено и не мисля никъде да мърдам! Ще се гледа телевизия и ще стоя на компа!

Честит имен ден , на всички празнуващи!

Киселини и аз имам от 3- 4 дни, добре,  че чак сега се появяват, почти на финала, че ако бяха от по- рано не знам какво щях да правя! Морков ядох, ама не ми помогна особено. Пих и хапче най- накрая!

На не бързащите за бебчо, пожелавам успех, то и аз май не бързам, дано си издържа до датата за секциото!

Който беше питал за болниците, аз ще раждам в Шейново, планово секцио с избор на екип. То много от нас сме се запътили за там! Ходя вече няколко пъти на преглед и на запис на тонове, и не ми се вижда зле, пък да видим после...!!

Хайде аз съм тук, все на линия, цял ден!

Shocked  защо да е тъпня,нали си цар и господар на компа цял ден

# 216
Нещо под наем не може ли?

Явно докато не отида на място няма да мога да го "обработя", имам чувството, че не се осмелява да вземе апартамент под наем или пък да теглим кредит и да купим - мъж Риби. Въпреки, че планът беше такъв и аз бях много доволна. Но вчера ми заяви, че техните ни поканили да живеем при тях. И аз явно трябваше да се зарадвам  Mr. Green щели да ни помагат за бебето. Ама аз ще им покажа ината на една българка... Той ползва втория етаж на къщата, но така или иначе те са в същата къща и ще ги гледам всеки ден...
Боби, точно от това се притеснявам, че напрежението ще ескалира между нас. Аз търпя, търпя и в един момент изригвам като вулкан и всеки се спасява както може  Laughing

Явно се притеснява от финансова гледна точка, а и така е по-лесно все пак  Wink. Само намери някакъв правилен подход към тях, за да ограничиш вмешателството им, че после вие ще имате проблем  Hug И спокойно!
П.П. На чужд гръб много лесно се дава акъл  ooooh! Но дано ви се наредят добре нещата.

# 217
Докато се включа в новата тема и сте изписали 15 страници. Що за активност събота и неделя, не ви е срам! Joy
По ред на номерата, по спомен:
Лотлориен, честит рожден ден на патерици!
Честит имен ден, slanchezara!
Добре дошла, sisagm!
Иииииииииииии, разбира се...ЧЕСТИТ СИН НА БРЪМБИ! baby_neutral
Някой знае ли къде и как е родила?

Аз като гледам как сме я подкарали, то ще останат ли февруарки накрая  Twisted Evil
Ще останат, ще останат.
Аз преди термин не раждам! Naughty
За раждането - аз съм във Втора градска.
Хубав ден на всички!  bouquet

# 218
Здравейте!
Слънчезара честит имен ден!Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet
Ника радвам се че малкия е по-добре! HugИ аз наблягам нещо на сладкото,не само шоколод-що е сладко е унищожено.
Съни поздравления за изчезването на киселините и за кръвното!Продължавай в същия дух! Praynig

Нямаме вода CloseМразя да няма вода!
Мен ме бройте от искащите да раждат вече.Нямам търпение-иска ми се да поизчака около 10-тина дни,да се роди и да се гушкаме!

# 219
Искам и аз да четитя на всички, които имат повод днес!!!  smile3525

Много целувки от нас!

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 16:36 от ohlalaa

# 220
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА !МАЛКО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ ДА ПОЧЕРПЯ ЗА МОЯ ПРЕКРАСЕН СЪПРУГ АНТОН ,ЧЕ ДНЕС ИМА ИМЕН ДЕН И ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО.ДА СИ ГО НОСЯТ С ЧЕСТ!

ДА ЧЕСТИТЯ И НА РОЖДЕННИЧКАТА НА ПАТЕРИЦИ И ДА И ПОЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
А СЕГА ЩЕ СЕ ВРЪЩАМ ДА ВИ ЧЕТА. Hug

# 221
ИМАМ И ОЩЕ ЕДИН ПОВОД ЗА ХВАЛБА-ВЛИЗАМ В ДЕВЕТИЯ МЕСЕЦ  newsm44
ЕДИН СЪВЕТ ЗА ОХЛАЛАА -ПО ДАЛЕЧ И ОТ СВЕКЪРИ И ОТ РОДИТЕЛИ.ЖИВЕЛИ СМЕ ПО ЕДНА ГОДИНА ПРИ ЕДНИТЕ И ПРИ ДРУГИТЕ.ЕДВА КОГАТО ОСТАНАХМЕ САМИ,ТОГАВА ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЕ ОФОРМЯМЕ КАТО СЕМЕЙСТВО И ТОГАВА ЗАПОЧНАХМЕ ДА СТАВАМЕ ПО-ОТГОВОРНИ.

# 222
Аз чак сега успях да вляза във форума, цял ден нямам интернет.
Искам да пожелая на Слънчезара много здраве и скоро пухкав бебок.
Шомир, да ти е жив и здрав мъжа, за да Ви глези много с малката госпожица.
Честито и на всички останали празнуващи.
Ника, радвам се, че детето е по-добре.
Искам пак да ви благодаря за вчерашните пожелания Велики сте!  bouquet
На всички мамчета с неразположения Hug

# 223
  • София
Здравейте  55

Абе, Бръм, какво направи Shocked. Отиде до болницата за сърбеж и реши така и така си там да свършиш и раждането. Да ти е жив и здрав Димитър!!!

Честит празник на всички празнуващи днес  bouquet

Аз пък искам да се похваля, че половината апартамент ми е готов smile3521.

От една седмица нещо ми става. Все едно не съм бременна. Не ми е тежко нямам киселини и нищо не ме боли, не се задъхвам Shocked....чудя се какво става. Абе чувствам се супер. А мислех, че все по-зле ще става.

# 224
Аз да се отчета,ходих в Окръжна...внимание никакво и само предположения...или било от храна или от бременноста нещо...да сам пазела диета....е да-ама нещатата стават все по зле и вече наиситина започвам да се плаша и незнам на къде да хвана..пъпките растът светкавично навсякаде,много сърбят и сякаш почва да ме втриса-много ми е притеснено за беба и незнам наистина какво да правя вече... Cry

Общи условия

Активация на акаунт