Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • До Балкана
Е, как? Ние със СъниСкай, се абонирахме да не бързаме! Така, че трябва да сме февруарки! Mr. Green

# 181
Е, как? Ние със СъниСкай, се абонирахме да не бързаме! Така, че трябва да сме февруарки! Mr. Green

Аз съм с вас  Wink.

Понякога, има да.  Аз съм човекът. На първа страница го пише  Peace

# 182
  • York
Не съм го видяла, Рали.  Wink  Ще взема да си го запиша.

# 183
Влизам да видя как е минало при Бръмби и  Shocked минало е добре Grinning
ЧЕСТИТА РОЖБА БРЪМБИ, ДА РАСТЕ ЗДРАВИ ПОСЛУШЕН ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ   smile3525 smile3525 smile3525

ЧЕСТИТ РД НА РОЖДЕННИЧКАТА НИ   bouquet И ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА   bouquet

Шамане, утре съм при теб  Mr. Green Намерих кой да пасе чаавето ,само да не завали сняг, че съм с летни гуми  Rolling Eyes

Лека и спокойна  нощ на всички ни  Praynig

# 184
  • София

Аз съм с вас  Wink.
Бройте ме и мен при небързащите.  Grinning

# 185

Аз съм с вас  Wink.
Бройте ме и мен при небързащите.  Grinning

И мен  Grinning !

# 186
Честит син Димитър на Бръмби,много,много да я радва,много щастие и скорошно възтановяване

# 187
ООО ей сега ви записах всички ентусиастки и да видим, колко си държите на думата Twisted Evil, да няма санкции после  Laughing

# 188
Добро Утро,надявам се поне за вас да е добро...Аз не мога да спя грам,явно инжекцията която ми биха вчера отмина като действие и сърбежите пак ме подкараха и вече наистина не знам какво да правя и къде да ходя да ме видят..то нещата вместо да се оправят-сякаш по зле стават и сериозно започвам да се притеснявам да не и стане нещо на бебка Sad
Незнам този път до спешното на Окръжна ли да отида-какво да правя идея нямам-нещо съвсем се отчаях...
п.с и искам да се извиня защото напоследък наистина не спрях да мрънкам и ви надух главите в мойте проблеми...

# 189
Добро утро,
Мрънкай си спокойно, Ради  Hug. Тук поне всички проявяват разбиране. Дано скоро се оправиш, че много неприятно с тези сърбежи.
Сега като втора ранобудница да сервирам закуска

Да ви е сладко!
Лично аз залагам на чайчето. Тези дни съм с настинка и мъча всички бабини илачи. Дано се оправя вече, че ми писна.
Хайде лек ден на всички и "стискайте кълките", както казва един мой колега  Crazy.

# 190
  • Най-зеленият остров
Добро утро.
Имаме си още един голяям мъж. Бръмби да ти е жив и здрав
и бързо да се възстановите и да се връщаш в темата да разказваш, че шашна много бременни майки  Hug .
Пак не мога да спяяяяяяяяяяяяяяяя. А на всичкото отгоре такъв глад ме гони, че направо не знам. С предната бременност в тези последните седмици почти нищо не ми се ядеше, а сега не спирам.
На всички майчета с проблеми стискам палци скоро да се отчетат с добри новини.
П.П. Ро пиши и мен в списъка на небързащите майки. Искам още малко, поне да влезем във февруари  Peace

# 191
Добро утро момичета!
Хубав ден на всички  Hug

# 192
Абе margarete , вземи го детенцето, тя срещата е за майки с деца (под една или друга форма  Mr. Green ) Пък и Алекс трябва да свиква да забавлява дамите  Wink

П.П. Ро пиши и мен в списъка на небързащите майки. Искам още малко, поне да влезем във февруари  Peace
И мен, и мен  Peace

# 193
  • София
Добро утро момичета Simple Smile

Днес е Антоновден, почерпете се за мое здраве!

И благодаря за закуската на Andjy Simple Smile Хубав ден ви желая и успешно справяне със задачките Simple Smile

# 194
Добро утро и от мен!
Извинявайте за изказването ми за бебетата - естествено, че е най-хубаво да идват около термина! Просто се развълнувах от бебе Димитър и искам още бебета да се раждат, пак ме извинете..... 

Общи условия

Активация на акаунт