Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Офф,аз май се поразминах,въпреки че пак си имам контракций,но поне не са регулярни,не че не могат да станат де,но за момента не са.
Аз както исках по скоро да раждам сега така ме е хвана шубето,че направо незнам Shocked

Но гледам че като изпих едно но-шпа и малко се кротнаха нещата,незнам докога..

# 361
Ника,разказа ти е чудесен,но за такива като мене,които ще са с пълна упойка шубето май е по голямо newsm78
Бени какъв е тоя метод на Щарк за пръв път чувам за такова нещо newsm78

# 362
Съни Hug
Елнали се глася да раждам в друг град,та затова си отивам.
Илианчерадвам се,че нещата са се успокоили!

Моето бебче от два-три дни се е кротнало и помръдва колкото да се успокоя,че е добре.Добре,че утре съм на жк да видим какво става,а и док сигурно ще ми даде документите за раждане.

# 363
  • София
megelina, защо ще си под пълна упойка.

Ето инфо за метода на Щарк http://www.sheynovo-ag.eu/arhiv4.html

puhich, успех Hug

# 364
  • София
Алелееее, човек не може да ви изчете... Hug

И да честитя - ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА БРЪМ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ДИМИТЪР И СКОРОШНО ПРИБИРАНЕ ВКЪЩИ!  bouquet

# 365
megelina, защо ще си под пълна упойка.

Ето инфо за метода на Щарк http://www.sheynovo-ag.eu/arhiv4.html

puhich, успех Hug
Защото ме е старх от спинална упойка newsm78

# 366
Привет!
Честит имен ден на всички, които са празнували вчера и ще празнуват днес! С гордост да си носят името!   bouquet
Да се изкажа и аз за отоплението - ние сме с климатик, но тъй като мястото не ни позволяваше да сложим кошарата на друго място, я сложихме срещу климатика и съответно духа точно там...та сме си взели и конвекторна печка и се топлим с нея  Peace Температурата е 22-25 градуса, на нас така ни е добре, а и мисля, че и на бебка..
За вчерашния критичен ден ...И аз се карах с моя човек  #2gunfire щото според мен е егоист  #Cussing out
Далче, тази лампа наистина е страхотна, и аз се замислих по темата за една такава  Thinking защото ние сега спим на обикновена нощна лампа, но ми е малко силна, а е със слаба крушка....
Оф и друго щях да пиша, но дИтето реве гладно та бягам да давам манджа breastfeeding

# 367
Ради, диагнозата, която са ти поставили е просто  Crazy  ooooh!. За клиничните пътеки при бременни ни е ясна системата - трябва едва ли не да започнеш да раждаш, за да те оставят под лекарско наблюдение. Дано се оправиш преди раждането, че да се успокоиш! Освен това мога да ти предложа да дойдеш в Пловдив в Торакс - там секциото е 950 лв.  Wink
Ел, не си единствена без креватче и количка. Ние сме в същата ситуация, ама не ми пука. Количката сме харесали, но няма къде да я държим, а креватчето сме го уточнили какво аз искам, ама къде ще намерят такова нещо не ми е ясно - да се оправят като му дойде времето, аз отказвам да се притеснявам.
Мегелина, аз с нищо не си мажа зърната все още. Не са сухи, не чувствам дискомфорт. Мисля като се появи проблем, тогава да започна.
Ника, благодаря за подробния разказ  Hug. С доктора уточнихме вече датата за секцио, също и варианта със спинална упойка в присъствие на таткото. Тези опции много ме устройват, пък и в присъствието на мъжа ми ще съм по-спокойна.
Ние имаме климатици, но ги ползваме само за охлаждане. За отопление предпочитам маслените радиатори ....... по-друга е топлината от радиатор, с климатика ме втриса на моменти. Температурата ще е около 21-22 градуса, както препоръчват.

# 368
И сега да се оплача и да ви помоля: Моля ви, недейте да говорите за *екс  Praynig! Както нямах никакво желание, от две нощи сънувам еротични сънища. Опитвам се да го прилъжа мъжа ми, ама той упорито спазва лекарската забрана и ми бяга. С този огромен корем дори не мога да го прелъстя  ooooh!. Луда работа..........
Даже снощи го заплаших, че ще се оплача от него във форума и той много се смя Simple Smile

# 369
 При нас е топло без да пускаме нищо за момента-явно заради външната изолация,тава че е мъничък апаратамента,а и блока е доста топъл.Мисля че температурата е 22-23 градуса,а аз искам на по малка да гледаме бебка,така че проблема ми е как да охлаждам  Crazy ние спим на отворен прозорец,но едва ли и за нея ще е удачно

Лампата е страхотна-аз твърдо съм решила да звема некоя от този тип.А за въртележките над леглото какво мислите?Повечето ми приятелки ми обясняват,че нямало нужда от тях и по-скоро им пречели  newsm78

# 370
Ама искам и мойто бебе да почива с ритниците от време на време ..... То ако не блъска силно, значи ше ми удря по-леки шутове за кратко и после пак почва голямото вълнуване! Аз не знам кога спи това дете и в каква поза да му застана вече за да миряса поне 30 мин........ Sad

# 371
Ради, много гадно с тази уртикария! Дано инжекциите те облекчат. Явно е по-сериозно положението от моето  Hug

Вече съм с документи за хоспитализация и взе да ми става някак по-реално, че моментът наближава  Crazy На 1.02 съм пак на ЖК. Похвалиха ме много, че за последните 2 седмици съм качила само 0.500кг, което учуди и мен, защото ям всичко. Вече даже не се съобразявам, толкова колкото преди.
Беб е добре, мерките също. Кръвно супер 120/80. Дадоха ми наставления кога да тръгвам за болницата, ако се случи преди следващия консулт. Ама това е толкова индивидуално, че ще видим как ще разбера, че е време  Laughing. "И да си обтриваш гърдите! Много е важно!"  hahaha И аз: "Да, да, добре." Grinning Няма да им ползвам методите отпреди 50 години, моля, моля.

Вкъщи се топлим с парно. Няма да навличам беб, нито ще го държа на много топло. Ще калявам и аз, въпреки че майка ми ни е преобличала на отворен прозорец мен и брат ми ноември месец, ама съм много зиморничава, все нещо ми духа и т.н. Сега съм другата крайност, ще видим като родя дали сегашното положение ще се запази или нъц.

Пухче, и на мен ще липсваш!!! Пожелавам ти много късмет, всичко по мед и масло да мине и да ни уведомиш овреме като родиш! Ако искаш тел ми драсни ЛС  Hug
Силвъри, аз ще купя въртележка  Peace Много ми харесват. Има и такива смного мелодийки, прожектират картинки по тавана и т.н. Да занимават детето живот и здраве. Защо да са излишни? Аз си спомням още моята - и музиката и животинките и ми е много мил спомен  Peace

# 372
  • York
http://www.mothercare.com/Winnie-Pooh-Sweet-Dreams-Lightshow/dp/ … 4041&mcb=core
http://www.mothercare.com/VTech-Lullaby-teddy-projector-pink/dp/ … 4041&mcb=core
http://www.mothercare.com/Fisher-Price-Precious-Planet-2-in-1-mo … 4041&mcb=core

Това за лампите. Много се чудих дали да поръчам предния път, но май ще взема да пусна една поръчка специално за лампа. Най ми допадат първата и третата.

# 373
Аз да ви се оплача снощи като започна едно повръщане та до сутринтта. Отидох  при мойта лекарка рано рано и тя каза, че корема ми е твърд и имам 2 см разкритие. От прегледа за разкритие сега кървя, тя ме предупреди, но въпреки това си е много гадно. Искам да си изкарам до термина, егати остават някакви си 2 седмици + 2 дни  Sad

Айде отивам пак да си легна 
  bouquet

# 374
Илианче,хубаво са ти разминали регулярните контракции.Почивай си активно да не ти се изпълни бързо желанието за скорошно раждане!
Аз мисля да изкрънкам някой за въртележка за леглото.Така и така ще ме питат роднините от какво имам нуджа(поне моите де),така че започвам да си избирам на кой какво да поръчвам.Ето,леля си резервира столче за кола.
Оля ,почивай и ти!Леле сега цял ден ще ви мисля!Много навътре приемам всичко,което се случва с вас! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт