Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Привет от мен, пуснаха ме от болницата за няколко дни. Кръвното го свалих, бебо е добре. Доктора ми ме прегледа днес и каза ако до утре не ме хванат болки- в сряда на тонове, в петък живот и здраве секцио. Това се налага за да не сме се мъчели с беб, защото идва едричък.
Бобиш, на погача не можах да отида за съжаление.
Съни скай, как си с кръвното днес Hug
Мяу, още ми се губи, някой знае ли какво става с нея

# 406
Мии, браво за хубавите новини!
Какво ти дават да пиеш в болницата? На мен ми изписаха нифедипин и съм със смесени чувства, понеже не се препоръчва за бременни...  Thinking

# 407
Наложи ми се да изляза в това отвратително време, но нямаше начин. Бях свършила магнезия , а докторът ми е казал да не го  прекъсвам до датата , за да мога да издържа, на дали би помогнал нещо , ако тръгне процеса, ама все пак!
После малко и на пазар бях, абе понамръзнах си се така стабилно!

Моят мъж е на пълен сексуален режим от близо 2 месеца, и вчера ме пита , след раждането  ( операцията) още колко време не може да се прави секс! Явно в повечко му идва вече...но няма начин! Аз съм си страхлива, той си ме знае, и затова не искам да рискувам за да  не предизвикам някои контракции по никое време! Не ,че е фатално, вече съм в 9- тия, но не ми се иска да  дърпам  дявола за опашката!   Joy

# 408
  • София
За въртележките и аз съм ЗА, много ми харесват, казала съм на една приятелка да ми купи такава, че без това само ме тормозеше какво да купела за бебето и това и измислих.

Аз се поразходих в студа и направих една кола маска, че това с бръсненето в болницата изобщо не ме блазни, до 2 седмици ако не съм родила, ще отида пак и така.

mushmulka
и аз имах гъбички(оскъдно, така пишеше) преди Нова година и ми  предписаха ГИНО-ПЕВАРИЛ глобули 3бр. и ми помогнаха, преди няколко дни пак ми взеха микробиология и всичко беше ок.

# 409
plami 10 , аз пих изоптин сутрин и вечер и ми даваха Деазепам, но него го пропусках, но аз по-високо от 140/85 не съм го вдигала.
Щом са ти го изписали значи можеш да го пиеш те преценяват риска, а ако не вярваш на този който ти го е изписал консултирай се с друг лекар Hug

# 410
  • София
Мий, радвам се за теб! Ех, че е хубаво да си имаш дата!  Hug

# 411
Мий  много хубаво,че си си вкъщи!Стискай кълки до петък Hug
Мушмулче аз също не съм ходила до сега на запис.
Пипиту много неприятно наистина Hug Радвам се,че всичко е наред!

Никакво гнездене не ме е хванало още.Само мързелуване.Все едно,че като няма вода друго не мога да правя.Откарах си цял ден пред компютъра и на всичкото отгоре изядох две филии и две вафли Embarassed И това ако не е лакомия!
Благодаря на всички за милите думи!И вие много ще ми липсвате Hug
Мисля някакъв вариант да изчакам още една седмица и тогава да тръгна,но нещо не мога да изляза на глава с майка ми и мъжа ми.
Въртележка и ние ще имаме.Мисля да я поръчам на някой,защото и без това взеха вече да питат какво да купуват за беба.
А за секса да не ви казвам от кога това нещо не се е практикувало у нас,че чак ме е срам като ви чета EmbarassedМай и двамата напълно забравихме,та сега ако се наложи да започваме може и да не помним как се правеше  Joy

# 412
Пухич, и ние сме на това положение със секса, Joy
Момичета, направо съм сртесирана от възраста на бъдещите и настоящи майки с които лежах 13г-16г.В цялото АГ бяхме 3 мами по на 33-34г, ужасих се като ги гледах какви са деца-някой от тях набори на сина ми- ужас.

# 413
  • София
И ние сме на платонична любов с мъжа ми  Crazy То не че той изгаря от желание да прави секс с тромаво и антисексуално същество като мен (а бях пъргава, пластична, ехееей.... Heart Eyes ).

Мий, почивай си пълноценно до петък! Колко ли е странно да си има човек дата...  Hug

Това с гнезденето явно е мит, аз едвам върша санитарния минимум неща - готвене, пазаруване... Чистенето съм го оставила на мъжа ми, той пък учудващо добре се справя  Thinking Нищо "бебешко" не ми се върши (перални, намествания на мебели, пфу...) Не че се изморявам толкова много, ама това малкото използва пикочния ми мехур за диванче  Crazy А след WC не мога да не се отдам на желанието да се хоризонтирам на една кълка  Whistling

Оня ден след лекцията на Шаманката си говорехме за чаршафчета и по-точно за липсата на готини такива. Оказа се, че не само аз мисля, че това, което се предлага, е ужасно - те едни твърди, грозни  ooooh! Та аз реших да прежаля 2 от нашите чаршафи (единични), които са много мекички и симпатични и тях ще ползвам. Едва ли малката ще има против  Peace

п.с. И аз не знам какво е това запис на тонове още. И не бързам де Peace

# 414
  • Бургас
Mii много се радвам,че си си вкъщи вече !!!  Hug
Аз съм ок,днеска е 120/80 ,май се разминах с болницата засега /да чукна на дърво/, утре ще ида при другия доки да видим тя какво ще каже....
Иначе се чувствам чудно  Mr. Green
А тия мами на по 13г. сигурно от ромското население са били,защото ако са от българското ще се учудя малко....

# 415
SuNnY SkY, ромчета са, но все от чисти и добри семейства, с образовани родители. Направо онемях, като ги гледах, а то отделението е пълно с тях. Радвам се че си добре, дано не вдигаш повече кръвното.

# 416
  • Burgas
Аз бях на ЖК мериха ме,теглиха ме,кръвното е добре 115 на 75,бебето още е седалищно и май няма намерение да се обръща,вече съм в майчинство,след 15 дена пак ме викат,а слушаха ми тоновете,добре са.

# 417
  • Бургас
Мии мерси душичка !  Hug
Моите настроения относно раждането се менят на половин час.... в един момент-ужасяващ страх и мисли какви лоши неща може да се случат, после спокойствие,че нито съм последната ,нито първата ... накрая оптимизъм и усмивка, че след месец ще си спомням за всичко само с добр чувства и така цял ден  Whistling
Стремя се да запазвам само положителните де  Mr. Green
И аз като Велв си търся нещо да правя,досега прах едни дрешки на ръка,простирах , сега скучая и чакам мъжа ми да се прибере от работа. Чете ми се нещо,ама ме мързи да ида до книжарницата.
Ани,браво за добрите резултати.

# 418
Благодаря ви момичета, много е хубаво наистина, чак не мога още да повярвам, а ми се струва че няма и да я дочакам, но да видим.

# 419
  • Бургас
22.01.2010 е петък ,нали? Хубава дата е  Peace Ще я дочакаш ,няма къде да ходиш
а и откога почват водолейчетата? 22-ри ли?

Общи условия

Активация на акаунт