Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
 Съни честито за болничните-поне тях да не ги мислиш
vanya_pleven дано по-бързичко се оправите  Praynig

Въртележка значи ще си взема  Grinning какво като я ползвам само 4-5 месеца.Добре ме насочихте да гледам дали им се свалят играчките  Hug

# 391
  • София
Плами, казвай къде си, идваме с малкия помощник да изчистим!  Hug И без друго отказа да спи. Ти ще си лежиш на новото диванче /да ти е честито!/ и само ще ни даваш нареждания!  Grinning

Ваня Плевен, опитай с рецептата на Лейди Иви - 100 гр. мед, 100 гр. масло и 2 ванилии. Аз направих половината доза поради липса на продукти  Embarassed /знаете каква джелезна домакиня съм/ и за два дни кашлицата му мина, а бухаше бетер магаре и не можеше да спи.  Peace За пръв път изобщо му минава толкова бързо кашлица - до антибиотик не сме стигали, ама си я влачеше поне по седмица.

# 392
Ника, това ядели се и по колко  на ден?

# 393
Плами, казвай къде си, идваме с малкия помощник да изчистим!  Hug И без друго отказа да спи. Ти ще си лежиш на новото диванче /да ти е честито!/ и само ще ни даваш нареждания!  Grinning

Хаха, Ника, в Люлин съм. Трябва май по-дългосрочно планиране  Joy Ама ако си навита - идвай  Wink

Ника, сега се загледах в лентичката ти - пише, че може да пробваш да правиш секс, за да излезе бебокът...  Joy

# 394
  • София
Силвъри, за свалянето на играчките не го мисли - всичко се сваля при мъжа ми! Нашите просто ги отряза! Ако срещаш затруднения - ще ти го пратя като му дойде времето.

Което ми напомни - решихме да махнем 3 пръчки от решетката на леглото на баткото, за да може да влиза и излиза сам  /голям кеф/ и естествено, преди да погледне, че решетката се разглобява, нашия човек просто ги счупи... Вчера го питам как смята да ги възстанови - ще ги лепи ли, на дърводелец ли ще носи решетката, а той вади едни огромни винтове и ми заявява, че специално си ги е приготвил с тях да ги захване.  #Cussing out Толкова по въпроса за естетичния вид на леглото.  hahaha

Ваня, яде се, дори е доста вкусно. 3 пъти на ден по в две чаени лъжики каза Лейдито ама аз докато прочета отговора и, му бях набутала вече десетна лъжички ударна доза.  Embarassed Значи от опит - не може да навреди, дори да се предозира.  Laughing

# 395
  • София
Ника, сега се загледах в лентичката ти - пише, че може да пробваш да правиш секс, за да излезе бебокът...  Joy
Така пише, ама да не го прочете домашния гинеколог, че няма отърване.  Joy Пак ме пращаше на тонове тези дни, май другия понеделник ще се ходи.  Crazy Толкова се бъзикахме по този повод, че сега малкия вика: "Тати е АГ-е.", дори в момента ми го казва.  Joy

# 396
Пламчо, Hug
Примири Joy се вече - ще се ражда! ама,ако можеш ми пусни на лс координати на докторката, че може на мен нещо друго да ми каже Mr. Green Mr. Green
Иначе за идване - "ше дода", дет вика баба ми, ама и аз само подивани дет вися, та да вземем да го спраскаме - не си е работа Mr. Green Виж, за насока за тапициране - това мога да ти дам - едно красиво и мекичко одеяло и спи градът Mr. Green Или пък си взимаш малко, гальовно коте и дамаската не е фактор Mr. Green Много ти се радвам, че все пак си отишла на кардиолог, а и че се гледаш - така и трябва и много свежо ми звучиш Hug
Ника, сега се загледах в лентичката ти - пише, че може да пробваш да правиш секс, за да излезе бебокът...  Joy
Така пише, ама да не го прочете домашния гинеколог, че няма отърване.  Joy Пак ме пращаше на тонове тези дни, май другия понеделник ще се ходи.  Crazy Толкова се бъзикахме по този повод, че сега малкия вика: "Тати е АГ-е.", дори в момента ми го казва.  Joy
Joy Joy Joy
Бравос, Никич, той и моят много ги разбира - според него чудесно ще е ако бебето е над 3,500, а ако може и 4 кила да мине - ей, направо разкошотия му се струва Joy Все се опитвам да му обясня, че не става въпрос за телешко и пържоли, но "он си знае и те така те" Mr. Green

# 397
Здравейте мамчета днес за мене беше един ужасен ден...
Звъня в Шейново да си запиша час за запис на тонове,оказа се че ,няма до края на седмицата всичко било заето Shocked и звъннах в Майчин дом от там казват идвате направо.И така отивам аз ,една много мила жена ме настанява на една дървена кушетка и ми дава да държа с ръка "нещото" което мери тоновете..и изчезна.Лежа аз лежа и вече ми се реве от болка в гърба ...вече се минаха 30мин,по едно време влиза една млада жена (добре ,че дойде) сложи друга пациентка на другия апарат ,мен ме изправи да седна сложи ми и възглавница колан и тн -всичко екстра.След края на записа идва и почва едно чудене над записа ,викна и един възрастен доктор ,който каза ,че трябва да постъпя в болница и да се обаждам на моя гинеколог.И като ревнах едва се добрах до колата  ,не мога да обясня на мъжа ми кво става #Crazy .Газ до Шейново и добре ,че беше доктора  ми на смяна ,намери се веднага апарат веднага, внимание.Резултатите от 1 час записване на тонове -идеални, засякоха се контракции,няма разкритие в сряда съм пак в Шейново -упокоих се,не съм за болница,тоновете  са идеални newsm78

# 398
  • София
Велви, ама като му казах, че само на него ще разчитам ако се случи нещо и започна да раждам вкъщи, веднага му се изпариха акушерските познания /дето така или иначе ги няма/ и се презастрахова - "Ама мен кой ще ме свестява? Жено, с тези неща майтап не се прави, я я ... върви там в болницата от по-рано!"  Joy Joy Joy

Пипи, да не би да държала слушалката на кофти място? Аз до сега веднъж бях на запис, акушерката ме предупреди, че бебето ще мърда много предвид седмицата ми тогава, и да го гоня със слушалката. През цялото време това правех наистина. Не се притеснявай излишно, щом все пак те е видял довереният ти лекар.  Hug

# 399
Цитат
Велви, ама като му казах, че само на него ще разчитам ако се случи нещо и започна да раждам вкъщи, веднага му се изпариха акушерските познания /дето така или иначе ги няма/ и се презастрахова - "Ама мен кой ще ме свестява? Жено, с тези неща майтап не се прави, я я ... върви там в болницата от по-рано!"  Joy Joy Joy
Абе нашите милички са те направо Heart Eyes Mr. Green Аз снощи като го натиснах моя любвеобилно и  му пърхам с едни тежки клепки,бе направо чучулига Crazy,  а той - Ромео  " Добре де, не може ли сега да отидем, ти да кажеш, че раждаш и те да си те поемат, да си родиш най-накрая и да мирясаш, а пък аз ще дойда да си ви взема?" Mr. Green Mr. Green Mr. Green да, да, а ако можеше да ни посети и щъркелът направо, всичко щеше да е толкова хууубаво Joy
Пипиту,
Язък за притесненията, ама поне всичко си е наред и си спокойна Hug

# 400
  • София
ПИПИТУ Hug. Представям си какво ти е било. Сега вече си спокойна, че всичко е наред. Кой знае как е излязъл записа като са те зарязали така.

Аз ходя на тонове при моя доктор всяка седмица. Решила съм към 5 февруари да ида във Втора градска на тонове и да си говоря за раждане там. Thinking

И аз ще взимам лампа. Такава със звездички Mr. Green. Въртележка задължително. Много ми харесват.

# 401
  • София
Момичета, аз бавно загрявам, но някоя от вас /ще ме извините, че не запомних точно/ питаше за пране на тапицерията на количката в перална. Аз пера на 30 градуса тапицериите, които се свалят и на малки обороти на центрофугата. Слагам съвсем малко прах, защото иначе остават петна. Всичко, което не може да се сваля - в банята по душа.
Също така по въпроса за ползването на чекмеджето под бебешкото легло, което остава открито, когато матрака е на горните нива - при нас е много прашно от кръстовището и изобщо дума не става да се ползва.
Вътре слагах само неотворените пакети памперси. Голямо бърсане на прах падаше в това чекмедже, по някое веме ми писна и го махнах, така и прахосмукачката си влизаше под леглото без да се налага да местя леглото всеки ден.

# 402

Ей, Ника, тоя твоя мъж - мултифункционален бе - то оправя кошари, Аг, абе въобще - урЕдила си се  Wink Laughing

Бравос, Никич, той и моят много ги разбира - според него чудесно ще е ако бебето е над 3,500, а ако може и 4 кила да мине - ей, направо разкошотия му се струва Joy Все се опитвам да му обясня, че не става въпрос за телешко и пържоли, но "он си знае и те така те" Mr. Green

И моят така ги реди - ако можело така поне едни 3.500 да откара детето. Дотук и аз съм ок де, ама 4 ми идват вповече  ThinkingАма нали няма да го ражда той...  Laughing

Пипиту, не се притеснявай, щом всичко е свършило добре  Hug
Аз ходя от доста време на тонове в МД, досега не е имало проблеми  newsm78 Може и нещо да си се притеснила, ама не го мисли вече. Hug

# 403
  • София
Велви, дано при всички вас не е така, ама мен такъв хормонален дисбаланс ме застигна след раждането, че поне два месеца не щях да чуя за мъж и производните му.  hahaha Злобно парирах всичките му мераци и все мрънкях за нещо, а дано му се отще.

# 404
хайде и аз да се запиша за днес!
много ми тежи пупата вече, 5 мин да поседя права и полудявам. работа за 2стотинки не мога да свърша. само аз ли не ходя на запис на тонове??? моя док каза, че  ги гледал на ехографа и ме вика на 21.01. последно бях на 5.01., когато ми даде и всички там бумащини за болницата. имала съм малко гъби (как видя колко малко -не зная. може да ги е броил  hahaha, щото на изследването не пише колко са) и ми предписа Гиназол и Певарил външно, ама по мои наблдения ефект няма. чета, че и при други мами е така, та много не се впрягам....

Страшен мързел ме гони, направо ме е срам   Flushed

Общи условия

Активация на акаунт