Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 600

Честито на Ледено момиче,и бързо възстановяване
[/color
Днес роди една приятелка,и съм много радостна,иначе май и аз съм с паднала тапа,имам по-обилно течение,и вчера имаше и леко розовеникаво по хартията като ходих до тоалетната,но никакви други признаци,нямам и грам контракция,така че не се вълнувам много,много,а и днес бебка се е закротила,само ме побутва леко и подритва леко,така че може да е слезнала в малкия таз,но ще се чуе ако е така,лек ден от мен

# 601
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА НА МАМА ЛЕДЕНО МОМИЧЕ!

Мама Раче, чудна ти е Веселинка! Направо да й схрускаш бузките   love001! Здравичка да ти расте и много да слушка!
Бела, добре дошла вкъщи с малкото съкровище! Имаме си ветеранки-кърмачки в темата - те с радост ще ти помогнат с ценни съвети за кърменето. Възползвай се!
Викторита, така като те чета, май си следващата щастлива мама  Heart Eyes. Стискам палци всичко да мине по вода  fingerscrossed
Мегелина, хич не се ядосвай, мила. Ако имаш възможност, отиди на междинна консултация и на друго място през това време. В момента най-важното е да си спокойна.
Ксеопея и за теб едни стиснати палчета  fingerscrossed
Мепофка, чаят е от босилек. Бившата ми свекърва беше акушерка в Либия и от нея знам. Спомага за по-бързо получаване на разкритието. Ама като дойде момента, паниката е такава, че едва ли ще се сетиш да си правиш  Confused Ето и материал по въпроса
s.newa, благодаря за поздрава   bouquet
Кики, честито на приятелката ти, а на теб ти пожелавам спокойно очакване на щастливия момент   bouquet

# 602
Честита радост на мама ледено момиче
Добре завърнала се на мама Белла и Жорко в къщи.
Викторита и моята тапа пада в момента, но предния път ми пада 10 дни.
Днес доки пак ме извика на преглед, тоновете на бебо бяха добри и това ме успокои доста, ако тръгне по-рано от петък ще се помъчим и нормално да се раждаме. Hug

# 603
  • София
Честито на Ледено момиче! Дано фината госпожица бързо наддаде и да се гушкат скоро вкъщи!   Hug

Стискам палци на очакващите (вече няколко станаха). Като гледам тези с падналите тапи + тези, които чакат секцио Thinking... до края на седмицата може още 5-6 бебчета да се появят  Heart Eyes

Раче, Веселинка е стра-хот-на просто! Да й нащипеш бузките!  Heart Eyes

Бела, добре дошла! Не се отказвай от кърменето още!  Hug

Мяу, милата, дано да стиска кълки още малко Praynig! Поне е в сигурни ръце и под наблюдение  Peace

# 604
Честита бебка на Леденото майче Hug,да бъде здрава и благословена!
Бела желая ти бързо възстановяване Peace
Момичета поуспокоихте ме малко,но след като си поревах малко(нещо ми дотегна от всичко),и след като се скарахме с мъжът ми който каза че съм му предала от негативната ми енергия,си пуснах музика и всичко е наред Money
Във Варна положението е страшно,ако нямате излизания Варненки стойте в къщи  Naughty
Таниорчето не ми отговаря,може да е отишла да ражда newsm78

# 605
Бела, добре дошли с младежа  Hug Ако искаш пиши пак как се справяте и ако мога ще съдействам с идеи за кърменето. Давай си му да суче колкото може и колкото често успяваш, пък когато се налага дохранване. Първите дни са наистина трудни и хаотични, дано се справите бързо  Hug

На мен днес ми е дан за рев, почти безпричинен. Пак ме плашат със секцио, а хормоните ми лудват периодично и рева за щяло и нещяло  Rolling Eyes

# 606
  • York
Мег, може и да си права за Таня. От неделя не е писала във форума  newsm78

Не се давайте на хормоните, малко остана. Аз хормони не признавам , но пък днес само да се подпра някъде и заспивам. Така ще е като заспах в 8 сутринта и мъжа ми едва изтрая 13ч да започне да влиза в стаята, че му става скучно  Crazy

# 607
  • София
Таньорчето, може и да не се е разписвала тука от неделя, но преди 5 мин. е писала във Фейсбука...така, че споко още е при нас... Hug

# 608
Мег, може и да си права за Таня. От неделя не е писала във форума  newsm78

Танчето е била днес по задачки с Ники, не я мислете  Hug (да кажа аз като видна клюкарка  Mr. Green) Сигурно по-късно ще пише, ако й се пише днес  Peace Танче, пиши, душице, че вече и половин ден някоя от нас да зачезне и е вече заподозряна в раждане Hug  Joy

# 609
  • София
Здравейте Simple Smile

Да честитя новите бебчета на Бръмби и Леденото моми4е, да са живи и здрави , само радост да носят и да пораснат големи Heart Eyes

Аз пак имах малко проблеми с кръвното и с една бактерийка, сег апак съм на антибиотик, ве4е си ме4тая да родя и да видя бебо, 4е само го мисля, но си мърда 4овека и раз4итам, 4е е добре. За малко пак да остана в болницата, но нямаше  места та само ми увели4иха дозата на лекаството за кръвно.
Като изклю4им това, съм добре и си лежа у нас. Нещо нямах достъп до  форума. Ще се опитам да Ви из4ета. Имам цяла тема  Crazy

# 610
 HugШаманич spoko  Hug
Що така секцио? Дано да се попромени Praynig
 На мен вчера ми беше денят за рев, днес ми е ден за малко чистене Sick

# 611
Аз се завърнах.Навън просто не е за жени!
Всичко е наред според доки,беба е 2270 грама,сърдечни тонове 136 и няма никакви симптоми за скорошно раждане.Според него мога да изчакам до края на другата седмица и тогава да се изтрелвам.Сега остава да убедя майка ми и мъжа ми Wink Даде ми и обменната карта.
Сашкова мила почивай си! Hug и дано нямаш проблеми повече!

# 612
Милички, тук съм!  Hug Бебка още не е решила да излиза. От 9ч. с Ники сме по пътищата бедствени на Варна. Трябваше да му вадим едни документи и беше голямо разкатаване. Слава Богу, старата ни каруца ни прибра благополучно вкъщи преди малко. Laughing Много мило ми стана, че ме мислите.  Hug А вчера не съм писала, защото нещо не бях на кеф. Иначе ви следя "по диагонал", че да съм в час.  Wink

Честита сладка рожба на Леденото момиче! Да им е жива и здрава!

Маги, не се ядосвай, миличка!  Hug

# 613
  • France-Bulgaria
Честита Радост на Ледено Момиче     bouquet
Бела добре дошли  Party
Ради   мисля те с този сърбеж,още ли не е минал?
И аз бях така,но еднократно се намазах с елеком и отшумя,ех тук таме пак се почесвам  Stop

Аз да ви се оплача...  Blush Тръшна ни един грип и с Мелинка-и  двете сме  почти на легло.Тя кашля,аз едва дишам....
Не знам дали фервекса   е подходящ за бременни.
Личният док..каза,че можело,та изпих два.Но реших и вас да попитам.
На Мел давам хомеопатия...
Бебо пък цяла нощ не спи,съответно не оставя и мен да мигна... Crazy
Иначе си имам контракции/ леко болезнени/ но при второто раждане било нормално подготвителните да са съпътствани с лека болка...  Tired
Рядко се включвам,да пиша ,но ви чета редовно  Wink .Да си призная- трудно е с дете на 3-4г и тумбак,който расте с все сила...Не знам,бебо като се роди,как ще се справям  ooooh! Но живи и здрави  Flutter

# 614
  • Бургас
Сашкова,дръж фронта ,още малко остана ! Hug
Мий и ти също,ей го къде е петък  Rolling Eyes
Харемчето скоро не е писала?
Ефтелия , бързо оздравяване !
Аз щях да питам нещо и забравих..

Общи условия

Активация на акаунт