Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ехо, банда, ние се прибрахме.  Grinning кой още се е обебил, че да оправя първата страница сега, докато имам време?  Laughing
После ще ви разправям моите перипетии и ще пусна снимки, само да се поосвестя, че още ми е разбъркано вкъщи.

# 616
 Hug Hug Бръмболинчо, добре дошла отново! Hug Hug
Ледено момиче - днес Heart Eyes
Пиши после кое, как Praynig Вие как сте? И снимки Praynig Praynig

# 617
Добре дошла, Бръм! И на мъничето също. Heart Eyes
Колко си изпълнителна, само! Още не си се освестила, а вече си на линия за писане! Бравос! Grinning
Чакаме допълнително инфо!

# 618
Бръм добре дошла мила!Как си? HugМного е хубаво,че вече сте си вкъщи.
Чакаме снимки Simple Smile

# 619
   Добре завърнала се на Бръмби! Посвикни с обстановката отново Laughing и ако имаш време, разкажи.

# 620
  • София
Бръмби, добре дошла!  Hug
На Леденото момиче девойката се казва Натали и тежи 2,300 кг.

С нетърпение чакам да пишеш как си и въобще какво стана, освен, че се обеби!  Laughing

# 621
  • София
Ехо, банда, ние се прибрахме.  Grinning кой още се е обебил, че да оправя първата страница сега, докато имам време?  Laughing
После ще ви разправям моите перипетии и ще пусна снимки, само да се поосвестя, че още ми е разбъркано вкъщи.
Ееее, Бръм, страшна си... Hug... оная вечер прилежно пусна тема, отиде да раждаш и сега се връщаш точно навреме запретнала ръкави за новата тема... Laughing....евалЯ, Бръмбъзък...  bouquet

...така се прави, момичета... Wink

# 622
  • София
Ехх Бръмби, добре дошла, много ти завиждам, искам и аз да раждам  Hug Да качиш снимки! Heart Eyes

Мии Да не би да имаш дата за 22, аз тогава имам рожден ден  Party Ама с тези проблеми, няма да го празнувам, най-мног с мъжа да се по4ерпим, ако има пари.. разорих се ве4е, днес дадох 60лв за антибиотик и витамини Crazy То колкот ои да имаш в един момент свършват и болни4ни ще взема 4ак февруари. Добре, 4е е мъжа ина4е.. лошо. Даже съм и на консултация, ще занеса бонбони Hug Успех ти желая ако съм съм разбрала правилно Hug

# 623
Сашкова, дръж се, аз в болницата го свалям у нас го вдигам леко кръвното.
Бръмби, радвам се че вече сте у вас, ти си най-бързата и отговорна родилка.  bouquet
Сашкова, правилно си  разбрала, 22 ми е датата за раждане ако не избърза да излезе моя шишко сам. Това с парите и лекарствата ми е толкова познато, че наистина добре че е мъжо.

# 624
Бръмбиииии, добре се завърнала! Мислехме те! Чакаме да разказваш при първа възможност  Hug
Роси, не се давай на кръвно и т.н! Още малко остана!

Така ме зарадва шефката ми преди малко! Сменили са фирмата, която ни осигурява допълнително - вече не сме към Дженерали, а към Доверие и те поемат раждане с избор на екип в Шейново!!!  newsm44 Само каза да стискам до 1.02, че оттогава влиза в сила! Не мога да повярвам, супер новина!

# 625
  • София
Рали, на мен ако ми се случи това, ще стискам и до март ако трябва!  hahaha Много се радвам за теб!  Hug

# 626
  • София
Здравай eftelya,
Да, фервекса е позволен, също и парацетамола, витамините, бабини рецепти и така. От антибиотиците - амопен. Последното - след предписание на лекар.

Горещ душ, чайче с мед и бързо оздравяване ти желая!

Еха, Бръмби - добре си дошла, чакаме разказ с нетърпение Simple Smile

# 627
  • София
Бръмбиииии, добре се завърнала! Мислехме те! Чакаме да разказваш при първа възможност  Hug
Роси, не се давай на кръвно и т.н! Още малко остана!

Така ме зарадва шефката ми преди малко! Сменили са фирмата, която ни осигурява допълнително - вече не сме към Дженерали, а към Доверие и те поемат раждане с избор на екип в Шейново!!!  newsm44 Само каза да стискам до 1.02, че оттогава влиза в сила! Не мога да повярвам, супер новина!
Ееее, Рали браво... Hug..и аз се зарадвах все едно съм на твоето място, и като си представих как ще си спестя 900лв. и ще ги дам за бебо... Party
Малко ти завиждам... Blush... искам и аз такаааа...Rolling Eyes

# 628
Бръм, добре дошли  Hug ! И аз нямам търпения да чуя каква я свърши  Grinning !

Рали, супер новина  Party, ще стискаш к`во ще правиш, ние сме твърди Февруарки, а и ей къде е 1ви !

# 629
Честито бебче на Ледено момиче  bouquet
Добре дошла Бръмбиии Hug
Аз утре съм на тонове рано сутринта-стискайте ми палци Praynig

Общи условия

Активация на акаунт