Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Много съм радостна, няма как  Grinning! Така или иначе щях да съм с избор на екип там, ама това много добре ще ни дойде определено  Wink. 900 лв. са си наистина, не лев, два и може по доста по-добър начин да се оползотворят, съгласна съм.  newsm44 Простете превъзбудата ми  Mr. Green
Точно така, starHug

# 631
  • София
Бръмби, добре се завърнала, толкова е хубаво, че вече сте си в къщи!

Рали, честито за хубавата новина!!!

# 632
Бръм, а добре си ни дошлааааа  hug hug hug

Рали, супер е новината, ще остискаш до февруари, айде - ще стискаме заедно  preggo

# 633
Рали, не бързай да се радваш, а най-добре първо проучи нещата. Доколкото знам при сключване на договора не трябва да си бременна, за да ползваш опцията. Обади се ако искаш в Доверие като частно лице и ги питай дали ще ти поемат раждането другия месец, ако се застраховаш при тях сега.
Аз в началото на бременността се интересувах от подобна опция, но ми отказаха. Ако наистина ти ги поемат ще е супер. Стискам палци да е така  fingerscrossed

Бръмби, добре си дошла   bouquet! Чакаме разказа ти с нетърпение и разбира се мноооого снимки на бебока

# 634
  • София
Рали Браво за добрите новини! Ще се вълнуваш и още как, това си е супер новина! Много се радвам за теб Simple Smile Hug

# 635
  • София
Бръмби, честит ви малък Митко!!! Да ви е живо и здраво момчето!! smile3525

# 636
Добре си си дошла ,Бръмби!С нетърпение ще чакам да се осаферясаш малко и да пишеш по-подробно за раждането! Hug Hug Hug
Рали,това са си чудесни новини!Браво и точно навреме!Сега ,ако трябва Емо да те върже надолу с главата,ама да мине първи Peace

# 637
Честита малка принцеска Натали  Hug
Да е жива и здрава и много да радва мама и тати   bouquet

Фервекса моята док. каза, 4е не е подходящ за бременни, само ако си много болен може няколко дози, но не е хубаво  Naughty

# 638
Честото момиченце на Ледено момиче,да е здрава и щастлива ,да радва мама и татко!Бръмби добре дошла да нацелуваш мъника от нас!Ей Рали ,тази новина е чудесна. Аз днес цял ден се местя от диван на диван и се уморих от мързел.Пожелавам ви една вечер и нощ без неразположения.

# 639
Еййй, Бръмби, добре дощла  Hug Ти си най - органицираната майка която познавам, пусна тема, роди и сега към 50 страничка се завръщаш  Joy Ще чакам снимки и разкази  Peace

Рали
, ш`черпиш дет се вика  Hug

Велвче, заплахата е старата, имах някакви кондиломи, които ако не се изчистят, а те уж се изчистиха, се препоръчва горещо да се ражда секцио. Ама каквото такова, дано размине, ама и да не, важното е да е добре госпо`йцата.

# 640
  • гр.София
Здравейте момичета,
Честити хубави новини на всички. Днес бях на консултация и си взех направлението за раждане. Лекарят ми каза, че е добре следващата седмица да отида за тоновете, но тъй като няма да раждам при него, каза, че е добре да го направя в болницата, дето ще раждам. Аз смятам да ида в Света София / Тина Киркова/, като няма да си избирам екип. Можете ли да ми кажете как става, просто отивам и казвам, че искам да ми чуят тоновете на бебо или.. Thinking

# 641
  • France-Bulgaria
Слънчезара Благодаря  ти   bouquet

dorotey's  Точно за това попитах,понеже всеки лекар е на различно мнение...Едни казват може,други не...  Outta Joint

Рали- Радвам се за теб  Hug -ще трябва да почерпиш  Whistling

Бръммммм,чакаме да разказваш  Flutter Hug Heart Eyes

# 642
Благодаря, момичета, че споделяте радостта ми! Да ви се връщат и на вас хубави новинки! Желая ви го от сърце!  Heart Eyes Ще почерпя, да сме живи и здрави само!

Рали, не бързай да се радваш, а най-добре първо проучи нещата. Доколкото знам при сключване на договора не трябва да си бременна, за да ползваш опцията. Обади се ако искаш в Доверие като частно лице и ги питай дали ще ти поемат раждането другия месец, ако се застраховаш при тях сега.
Аз в началото на бременността се интересувах от подобна опция, но ми отказаха. Ако наистина ти ги поемат ще е супер. Стискам палци да е така  fingerscrossed

Фирмата, в която работя е сключила договора с Доверие за всичките си служители. Не съм го сключила аз самосиндикално като частно лице само защото съм бременна и искам да се възползвам от опцията.  Peace Проверено е преди да ми се обади шефката ми да ми каже, така че всичко е на 6  Wink.

# 643
Честити бебчета на Pa4e,Бръмби,Бела и Леденото момиче!
Да са ви живи и здрави,много щастливи и весели!
Вече съм в Русе и най-после имам нет newsm44
Бебчо още не се е обарнал и вероятно ще говорим за секцио с д-ра Rolling Eyes
Сега се вращам да чета,че доста сте изписали Simple Smile

# 644
dari_geri звънни по телефона и питай дали трябва да си запишеш часове,в Шейново примерно е с часове ,в Майчин дом направо пък отиваш..за Тина Киркова -не знам ,приготви си и и парички(10-12лв)

Общи условия

Активация на акаунт