Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • France-Bulgaria
Честит Рожден Ден   bouquet / упс забравих и ника/ newsm78

Бръм стискам палци всико да е наред!

Мисмол
  Спомням си,че каката хълцаше,само когато е преяла.Да не би и вие да преклаявате с млекцето  Party
За водата/ аз лично съм против/ предвит факта,че съдържанието на предното мляко е 90% вода...  Peace

И друго щях да пиша...  newsm78 / много забравям напослеъдк/ Blush

# 76
  • София
Честит Рожден Ден на Lothlorien! Много здраве, любов и късмет, и скоро да гушка едно прекрасно бебче!   newsm59 smile3510

# 77
Хайде пишете нещо, че ми е скучно и ми се ражда и не знам какво да правя в момента! Доста ми е странна тази бременност вече - с първата не беше така! Давайте нещо да коментираме!

# 78
 Joy
това с третата за какао щеше да е добре  Joy
eftelya не знам дали прекалява, как да разбера  newsm78
Аз вода й давам само като се разхълца и то с триста зора, че като почне да хълца и половината манджа излиза обратно  Simple Smile

# 79
Joy
това с третата за какао щеше да е добре  Joy
И аз ще се наредя до бебето за какаовата rotfImboДа не споменавам колко мъже ще искат да си имат кърмачки при такова положение hahaha hahaha hahaha

# 80
Че аз ако имах и трета за какао,както обичам то за бебето няма да остане Laughing

# 81
Мисмал, щом повръща като хълца, според мен трябва по-малко да й даваш да яде, ако искаш по-начесто, но по малко.

# 82
 hahaha
Цитат
Айде, ся, ти и трета гърда ще искаш за какао да пуска.
Joy

# 83
Честит рожден ден на Лотлориен,да е жива и здрава и много много щастлива!
Мисмол,може да мериш бебка преди да яде,и след като се наяде за да видиш колко грама е повече

# 84
ако можехме да сме така много в 1-едната цица млако,другата вода,третата какао и четвърта за кафенце...разсмяхте ме,благодаря  Joy

# 85
ето ме и мен   bowuu

Ходихме до Майчин Дом. Нямало смисъл да ме приемат. Предписаха ми Магнерич и Но-шпа и ако се задържало кръвното над 140 да отивам пак. Ама май ще задържа положението до понеделник, когато ще се ходи на кардиолог. Някой може ли да препоръча кардиолог?  newsm78
Уф, ако знаете как ми олекна  Whistling Така се отпуснах  Party
Сега чакам една приятелка да ми дойде на гости  Simple Smile Ама ще ви изчета първо  Wink

Много благодаря за хубавите думи снощи  Hug Страхотни сте!

# 86
# 87
Не мога да изчета темата, ама като гледам аз ще съм вестителя днес   Grinning

Бръмби си има вече сладък син, Димитър! Добре са, мерките са манекенски 2,940 кг. и 49 см.  Hug

# 88
Бяхме на лекция за кърменето днес. Благодарим на Шаманка за нея! (Ника , не успя да станеш ли, мила?) После хапнахме и полафихме. И получихме хубавата новина от Бръм Grinning

Да са много здрави, бързо възстановяване на Бръм, гушкам я много и я чакаме да разказва!!!  Hug  bouquet

# 89
  • Бургас
Имаме си бебче !!!!
Честито на Бръмби !!! Да им е живо и здраво малкото Мите и много да ги радва ! И бързо възстановяване на мамата !!!

Общи условия

Активация на акаунт