Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Честито момченце на Бръмби  да и е жив и здрав и  много да я радва.Бързо възстановяване Hug Hug Hug

# 106
Пожелавам ви да ви се случват само хубави неща и събития. Аз ви оставям за сега и се прибирам под наблюдение. Rolling Eyes

# 107
Честито на Бръмби! Да й е жив и здрав Димитър, а тя бързо да се възстанови! Heart Eyes
Ох, много хубаво ми стана - супер новини Hug
Мий,
стискам палци  Hug
Шаманче,
Много благодаря за вестителските новини  bouquet За утре - има ли места Embarassed Много ми се идва Blush
Плами,
Ей ,много ми олекна, че си отишла до МД и всичко е наред Hug Hug Добър кардиолог е д-р К.Стоянов - в Токуда - може с направление
от Здравната каса, иначе прегледът май беше 25 лева. http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&d … =33&dKey=Team

# 108
  • Бургас
Ralipo  Hug

# 109
Честито за новото ни бебче Димитър! Да е жив и здрав, а на мама Бръмби бързо възстановяване!
  Misc Baby Bottle smile3504 newsm07 stork-boy

# 110
Пожелавам ви да ви се случват само хубави неща и събития. Аз ви оставям за сега и се прибирам под наблюдение. Rolling Eyes

Всичко ще е наред  Hug ! Чакаме те с добри новини  Heart Eyes!

# 111
Мии, стискам палци!
И на останалите момичета с високо кръвно, дръжте фронта!

# 112
Бръмби, честит ти син! Да е жив и здрав, а ти да се възстановиш бързо и да се гушкате многоооо!!!!!!!!

newsm51 smile3504 newsm51

# 113
  • France-Bulgaria
Бръм да ти е жив и здрав  Димитър!А на теб бързо възстановяване    bouquet Hug

Мии Стискам палци всичко да е наред!Дръж се,малко остана  Hug

Мисмол Ако се кърмите на поискване може да преяжда...
Мел я кърмих почти до годинка/можеше и повече,но таткото катастрофира и пропуших от стрес/ Още ме е яд,като се сетя,че отбих детето заради цигарите  Blush

А за преяждането,ако не можеш да прецениш,горе-долу колко е изцокала...пробвай да я претеглиш преди и след кърмене. Peace

# 114
 HugМалеее лелеее честито на Бръмбиииииииииииииииииииииии  ylinfant
Стискам палци за всички с високо кръвно-бързо да ви минава Praynig
Аз си приготвям багажа за болницата да съм подготвена  Peace

# 115
Честит малък Митко,адашчееееееее!!!Да ти е жив и здрав и с тези манекенски мерки много сърца да тупкат за него!!!Добрите новини не свършват - сега няма да се обаждаш по големия бял телефон често!!!
Ех,как се зарадвах!!!Имах си едно вътрешно усещане,ама си викам че и за бебето имах усещане ,че ще е момиче,пък то паца му порасна,та Бръмче ще си се прибере,ама този път е било вярноооо...Много мило ми стана!

# 116
Честито бебче на Бръмби Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Two Hearts,да и е живо и здраво и да бъдат много щастливи,на нея бързо възтановяване и скорошно прибиране в къщи да си се гушат с малкия Димитър!!!

# 117
Честито ти детенце Бръмби, да ти е жив, здрав и много щастлив.
На тебе бързо въстановяване и Ви чакаме скоро.   bouquet

# 118
Честито бебе Митко на мама Бръмби! Здраве и много усмивки за Митко и здраве и бързо възстановяване на Бръмби!

# 119
от няколко дни съм като един парцал-драйфа ми се все едно съм в 3тия месец,с кенефа си правим компания по няколко пъти на ден (и на нощ),абе това не е нормално-прилошее ми и получавам и сърцетуп и всичко ме дразни-музика,шум,говорене,дори и мисленето ми!изнервясала съм се тотално,за един ден успях да се скарам с най-добрата ми приятелка 3 пъти и то за абсолютни глупости!както каза Ел Пи, не се понасям.

Mama widow, този пост все едно аз съм го писала, и аз от около 10 дни отново сякаш се върнах назад, пак гадене, повръщане, отвращение към храната, разликата е само в бонусите от настоящия период на бременността, тежест и болки в кръста и гърба. Изнервена съм до безкрайност. Чудя се как ме понасят околните, като аз сама не се побирам в кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт