Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ника, ако се подобрява с тоя темп, аз го виждам синковеца ти във вторник да е ок, а?
От твоята клавиатура в Божиите уши!  Grinning
Не ми се иска много да отсъства от градина, че определено там се чувства добре, има приятели, доби много хубави навици /срам за мен, но не винаги имам търпение например да го чакам по десет минути да се мъчи с панталона или да боде един картоф по 15 пъти и гадината все да бяга из чинията  Embarassed Embarassed Embarassed/. Иначе по цял ден с мен вече определено му е скучно.
Плюс това, щях направо да забравя, но в четвъртък нали имам "освидетелстване" и сигурно цял ден ще ме моткат докато ме освидетелстват.  Crazy Crazy Crazy

# 271
Dallcheto ,такава лампа има в джъмбо на фишер прайз на 40лв-вчера я гледах че и аз исках такава.А в хиполенд има пък една много красива но е без музика с много ситни звездички и по-приглушена светлина.
Ето тази  без музика
http://www.kasidabg.com/product_info_products_id-15593.html
Другата е тази-но има малко разлика
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5444
втората в джъмбо е 40лв

# 272
Ника, а дано  Hug .

Колкото до упойката, много бих се радвала да не трябва да се прибягва до нея, понеже четох, че на бебонитата им се отразява, ама все пак искам да присъства като опция, ако положението стане нетърпимо. По тоя повод  и за да избегна окситоцина, мисля да отида колкото се може по - късно, но божа работа... Иначе първото ми раждане беше със спинална. Държа ме точно 30 минути.  Sick При вас как беше?

# 273
  • София
Аз бях секцио със спинална. Всичко беше наред и започна да ме отпуска веднага щом ме върнаха в стаята - т.е. точно навреме. Но пък и анастезиолога прави едни дълги сметки и изчисления преди това, както и ме похвали, че си знам много точно теглото преди забременяването и в деня на раждането, явно и това е от огромно значение.

# 274
Аз също съм против упойки-ама ще видим като ме напънат болките може друг акъл да ми дойде Joy.По принцип удължават родилния процес,по-голяма вероятност има бебето да изпадне в дистрес и да трябва епизиотомия,форцепс или спешно секцио-поне такава е статистиката тук.
Тия лампи са страхотни,ама аз вече останах без пари Whistling
Мамини ще ни подарят бейби видеофон,който служи и като нощна лампа и музикална кутия,така че няма да имам нужда .После като попорасне,може нещо такова да му вземем на детето да се радва

# 275
За нищо, Ника  Hug

За упойката - мисля без, но божа работа, ще видим на място. Иначе съм смела и много държа на болка, ама голям камък хвърли, голяма дума не казвай  Wink.

Ето в този сайт се влюбих току що  Heart Eyes http://www.toytownbg.com/index.php  Да не ви казвам колко неща харесах  Crazy

# 276
star, извинявам се, ако съм написала нещо нередно, мислех, че Бръмби е оторизираното лице.

Ееее, ти пък , к`во нередно. Просто казвам, че няма нужда от профил, пусни следващата от твоя направо ( няма не искам  Laughing),  назначена си  Heart Eyes !

Рали, сайта наистина е страхотен, а самият магазин е бонбон  Wink ! Собственичката ни е съфорумка  , на мен и съгражданка  Laughing, много мила девойка  Hug !
Това да го вметна и по повод изказването на Ника за Пикадили, голяма гордост ни е, защото е верига създадена във Варна. Не знам тия чуждоземни вериги що за политика имат  Crossing Arms. !

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 22:21 от star

# 277
Ай, Стар, ти ме закла, ще се постарая, ама ако съм на доктор, или не ми е добре, щъ мъ извините.  Embarassed .Имам питане на лични.

# 278
Ами да се отчетата,за кожен да-утре съм,просто събота и неделя никъде не намерих нормален лекар,от спешното в ОБ ме пратиха със сиропче,от 2-ра градска ни казаха с пъпките утре към поликлиниката-че те там с такива работи не се занимават...и най-накрая в МД поне ме прегледага от долу и тонове та бебо казаха че е добре но утре задължително по кожни да обикалям и така...
Просто искам да кажа колко са ЗЛЕ лекарите в БГ няма толкова некадърен народ...никога няма да се оправи тази държавица...за това който може да се спасява от тука-да бяга докато е време...

# 279
  • София
Ради, дано утре намериш лечение!
А иначе знам, че сега си афектирана, ама и в чужбинско не всичко е цветя и рози - да се изкажат и нашите чужбински мами, но и там достъпа им до специалист е доста затруднен. Тук за 30-50 лв. и професор ще те види без да чакаш, дет се вика.

# 280
Ради, дано утре намериш лечение!
А иначе знам, че сега си афектирана, ама и в чужбинско не всичко е цветя и рози - да се изкажат и нашите чужбински мами, но и там достъпа им до специалист е доста затруднен. Тук за 30-50 лв. и професор ще те види без да чакаш, дет се вика.

Абсолютно вярно е!  Naughty От много хора го знам и аз.

# 281
Ай, Стар, ти ме закла, ще се постарая, ама ако съм на доктор, или не ми е добре, щъ мъ извините.  Embarassed .Имам питане на лични.

Аааа, без оправдания  Mr. Green. Взимай пример от Бръмболина, първо пусна темата после отиде да върши други работи, като раждане например  Grinning !

# 282
  • София
Запис, че ще вземе да свърши и тая тема... Laughing

Връщам се да ви чета.

# 283
  • София
Да ви кажа аз вече имам такава лампа-костенурка . Поръчах я от и-бей и ми излезе 6 паунда. Peace Направо падам каква е тази разлика в цената!!! #Crazy Иначе е симпатична и дано бебока се заглежда в съзвездията .  Wink

Мен ме е налегнала предсесийна депресия.  Tired Другите студентки в групата, споделете как е при вас. Дано не родя от притеснение на някой изпит.  Rolling Eyes

# 284
Привет  Hug
И аз бях днес на срещичката на удобното диванче  Laughing и съм много благодрна на Шаманката толкова неща си припомних... явно наистина много бързо се забравя ooooh! , а и научих много неща,които ме интересуваха... и цял следобед се питам как ще се оправям с малката и ще се справям с кърменето  newsm78  А Алекс е сладур голям  Laughing
Бебето ми милото прави едни неуспешни опити да се обърне Cry Отивам да се търкалям в чаршаф, дано да му помогна и да успее , та да се размина със секциото  Praynig
До скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт