Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Лампата и мен ме впе4атли, ама може ли да се сложи на тавана  newsm78

# 301
Добро утро, милички! И честит ви сняг  Simple Smile
Аз продължавам да се мъча с настинката - същата като при Борис на Ника е. Трудно се диша, което пък пречи на съня. Снощи успях да дремна от 3,30 до към 6 часа и в момента се чувствам точно като парцал. Сега си мисля да се катурна отново в леглото и да опитам отново да поспя.
Пожелавам ви разкошен и изпълнен с положителни емоции ден   bouquet!
Честит имен ден на патерици на всички, които празнуваха вчера!

# 302
Добро утро и мерси за кафенцето.
А лампата едва ли може да се монтира на тавана,че тогава ще прожектира звездички по пода Grinning

# 303
Добро утро и мерси за кафенцето.
А лампата едва ли може да се монтира на тавана,че тогава ще прожектира звездички по пода Grinning

Joy  Peace

# 304
Добро утро момичета! Нямам търпение да отида при лекарката да и покажа данните от кръвното , което го мерих в продължение на 5 дни! Защото последния път така ме стресна! Ако съм продължавала да качвам така килограми и в болницата щяла да ме вкара! Този път не позна! Аз и без това постоянно се ограничавам и през деня съм все на цитрусови плодове! Ама на нея не и минавали никакви оправдания за храната, щом съм качвала по 4кг на месец значи било от голяямо ядене! Така че изобщо не и влязох в тона, т. като и без това не е при мен да вижда какво ям! Смотана работа! Crossing Arms
Съни, и аз така реших за изпитите! Останали са ми 2, за да завърша, но все ще ги изкарам след като родя живот и здраве! Не се отказвам! Съни, ако някой ден си в центъра, обади се да се видим! Party

# 305
  • Бургас
Уф,днеска голям дъжд тук.
Чаках мъжа ми да се прибере от нощна и да ми занесе изследванията,ама го задържали да кара и дневна  #Crazy
и аз днеска с кой ще ходя по доктори хич незнам....
Ралмин,засега ме мързи да се мръдна до центъра  hahaha че и нещо времето не го бива.Ама ако не ме харесат и не ме вземат в болница ще съм свободна и ще се видим  Hug

# 306
  Добро утро от мен! Сънки, благодаря за кафето, ще се възползвам, че малко ми остана- после като се започне кърменето- ни кафе, ни шоколад за моя голяма мъка.
  За изпитите- аз бях студентка с първото си дете- накрая ми остана само устният държавен и реших да не си образувам стрес, та после го взех чак след година и половина. Много ми беше трудно да се настроя от вълна бебета на вълна учене, но успях и то с идеален резултат. Та моят съвет е, ако сте спокойни и не ви пука особено, вземайте сега каквото можете, че после ангажиментите са много и е по- трудно. Ето, изказах се като една дърта свекърва и аз. Simple Smile

# 307
  • София
Добро утро Hug

Мерси за кафето, Съни. Аз го бях спряла съвсем, но от  2 дни си пийвам малко с много мляко.

Ради, да се решава бързо този досаден проблем. Днес ще  се намери специалист и ще ти помогнат Hug

Рали, успех на консултацията Wink

При мен се очертава поредния убийствено скучен ден Confused. Имам си работа ама ме мързиии. Почвам да си опаковам нещата за пренасяне Mr. Green. Вчера ми стана толкова криво и си поревах даже. Не се знае къде ще живеем като родя. Бебо си няма още легло и количка, защото няма къде да ги държим Cry. Накрая ще се купуват без мое присъствие  Crossing Arms Май само моето бебче си няма легло още  Sad

Чакам Бръм утре Grinning... Дано намери време да драсне.

А с Мяу какво става? Някой има ли информация???

# 308
Ами аз сега ще пробвам да кача 2 снимки в малко успокоен на пъпките ми вид...и тръгвам пак на лов за лекари...дано днес успеха ми е по-голям...

# 309
Добро утро мацки

Аз май съм с контракций и почнах да ги засичам,цяла нощ не можах да спя Tired
Не знам но предполагам че са контракций,стяга ми се целия корем и кръста и ниско долу болки като при цикъл,направо ме хваща шубето Shocked
Но съм решила и да са контракций да си седя в нас докато станат на 5-10 минути,хич не ми се ще пак да ме тушират

# 310
  • София
Добро утро от мен!

Да е жив и здрав Димитър на мама Бръмби!!!

Аз си изкарах един хубав уикенд с моя мъж на вилата, но много бързо свърши и сега пак до петък ще се обичаме по скайпа, добре че има такива екстри, че иначе щеше да е много гадно!

Желая на всички една много хубава седмица!  Hug

# 311

При мен се очертава поредния убийствено скучен ден Confused. Имам си работа ама ме мързиии. Почвам да си опаковам нещата за пренасяне Mr. Green. Вчера ми стана толкова криво и си поревах даже. Не се знае къде ще живеем като родя. Бебо си няма още легло и количка, защото няма къде да ги държим Cry. Накрая ще се купуват без мое присъствие  Crossing Arms Май само моето бебче си няма легло още  Sad

А с Мяу какво става? Някой има ли информация???
И аз съм така относно жилището. Едва вчера почнахме ремонта, нр знам кога ще ми се види края, а до 30 трябва да се изнесем от кавартирата... Така съм се депресирала, викам на мъжа ми - не мога да глездя в този апартамент, то всичко трябва да се оправя, а и аз нали трябва да се паза заради контракциите. За количката и леглото аз мисля да си ги поръчам и капарирам тази седмица, а пък ще си ги вземем като наредим нещата. Така че не се тревожи, накрая всичко ще се нареди.

# 312
ДУ!

el_P, и ние не сме взели легло още.  Hug А защо количката без теб?

ilianakirilova, стискам палци!  Praynig

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

# 313
Здравейте и от мен!

Абе "трагедия" пълна си е нашето, то болки, то обриви, киселини и т.н..!

Не веднъж съм казвала- "Мъж да си!"  Това си е мое мнение , никой не ангажирам с него!
Стискам палци на всички с болежки и всякакъв вид дискомфорт, а той ни е налегнал вече яко!
На Ради и Илианчето най - вече!

Лампата и на мен ми харесва, замислям се ,че и ние можем да купим, но не веднага , а за в бъдеще евентуално!

Съни, мерси за кафенцето! Ето я и закуската!

Успех на всички, които са на прегледи и консултации, аз съм утре!

И щях да забравя, Честит Имен Ден!!! На всички празнуващи много ,здраве, щастие и късмет!

# 314
El_p, хич не се тревожи! И моето бебче няма кошарка, почти никакви дрешки, нито количка! Тази седмица ще чакам да ни монтират климатиците, че да му е топличко на бебчо! Всичко ще се нареди! В нашето семейство например винаги всичко се решава в последния момент, нищо че се говори на темата премурно от година, все трябва да е на косъм работата! Но да ти кажа взех да свиквам и хич не се притеснявам! Айде друг да се тормози, не и аз и бебчо!!!

Общи условия

Активация на акаунт