Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
 Здравейте на всички! Grinning
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 И аз съм една отдавна загубила се съфорумка, която се завръща. Не съм писала от 5-6-та тема, съвсем в началото. Имах желание да споделям с вас всички трепети през цялото време, но ето че не успях  Sad. Имам работа която не ми позволява да си стоя на компа и да пиша...уви...8 часов работен ден, после вкъщи, детето, домакинстването....И така до миналия понеделник, едва устисках и докачах 45-дневния болничен преди раждането. Цяла седмица мързелувах и се отспах.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Още веднъж казвам- съжалявам, че съм пропуснала повечето събития и тук е момента да честитя на всички майки и техните появили се вече бебчета и да им пожелая много здраве и хубави мигове заедно!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 А сега ми се иска да помоля майчетата от София, които са решили да раждат във Втора градска(мисля че видях Ника, sisagm и още някой който не запомних Embarassed), да ми разкажат разни нещица, ако вече са се интересували от подробности или са били в деня на ОВ там. Аз първия път раждах там и сега пак на там съм се насочила, та ако има някакви промени или допълнителни изисквания... моля, споделете!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Хубав ден на всички! Peace

# 346
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Съни мила,много се зарадвах,че кръвното ти е добре!Дано да продължава така! Praynig
Ради май оправията ще дойде чак с раждането HugКакви са тия лекари не знам Confused
Ние топлим хола и спалнята в която спим с камина.В спалнята е около 18-19 градуса и мисля беба да спи на тази температура,а като е по-студено да пускам радиатор.Понеже ние сме отгледани все навлечени и на високи градуси,мъжа ми мърмори,че на бебето щяло да му е студено,но мисля,че е по-добре да не я правим такава като нас.А и като знам колко много съм боледувала като малка си мисля,че изнежването е допринесло за това.Дано да не греша.
Далчемного ми хареса лампичката.И намен ми се доиска такава,ама пусти пари много ми се видят.Доволна ли си от книжката която си взела,аз мислех да си купя същата и още някоя за хранене и захранване на бебетата от 1 ден-препоръчайте ми някоя която да е хубава,че не съм се ориентирала.

Една приятелка ми звънна преди малко,че ме сънувала,че съм родила та да ме провери.Викам спокойно не съм Simple SmileИ пак ми домъчня,че сигурно в петък ще си ходя и кой знае колко време с мъжа ми ще сме разделени!Така,че Съни9 напълно те разбирам колко щастлива си била уикенда Hug
А и във форума сигурно няма да имам възможност да влизам Cry

# 347
  • До Балкана
Пухич, да ти кажа честно представях си че ще пише по-делово нещата, в по-заповедно наклонение: иначе казано какво се прави с бебето - гимнастики, къпане, обличане, пъпчета, ако реве, какви са причините да го прави и т.н., но не е наръчник от какъвто имах нужда! По -скоро разказва за развитието на бебето по седмици, какво да очакваш, какво развива, което също е прекрасно и от полза, но на мен, като недокосвала бебе от 20 години ми трябва "наръчник за експлоатация"! Mr. Green

# 348
Балерина - аз ще ходя във Втора градска, защото миналата /2009/ година три мои приятелки раждаха там нормално и са доста доволни, най-вече от отношение по време на самото раждане. Ама ти щом си раждала там - сигурно ти е ясно. Освен това вече са след ремонт и  условията сигурно са по-добри.

# 349
  • София
puhich , къде ще ходиш? На кой ни оставяш??

Разказа на Ника и на мен ми дойде добре Mr. Green.

балерина, Добре си се завърнала Simple Smile. За Втора градска сме доста хора. Повечето бяха на ОВ и разказаха подробно. Може да погледнеш и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=290115.0 за повече информация

# 350
и аз съм се ориентирала към Втора Градска  Peace
Бях на запис на тонове миналата седмица, акушерките бяха отново учудващо мили и отзивчиви  Wink

# 351
Ама МАМИ , не се притеснявйте толкова за отглеждането - то бебето ще ви научи по-добре от книжките! Simple Smile

# 352
  • Бургас
Ника,благодаря.  Hug Уж я замъкнах за половин час,ама дано те да не са се бавили много докато са почнали да обработват нещата.
Балерина ,добре си се завърнала.  Hug
Пухче, ще ни липсваш !  Hug
Илиянче,стискаме палци всичко да е наред.
Пфф моя корем е все по-надолу и надолу ....  Whistling
Аз да питам за обиколника за кошарка- в пералнята може ли да се изпере? Или на ръка?

# 353
  • София
Балерина, ето ни я темата за Втора градска, има доста отзиви - добри и лоши.  Grinning Условията са добри, спор няма.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=290115.0
Слънчезара, в различните болници раздвижването е различно като време. Аз станах 14 часа след операцията, то повече и насила не можеха да ме държат, де, аз съм голямо шило.  Laughing При Мазнейкова знам, че ги вдигат майките на 6-ия час. В повечето държавни болници казват - 24 часа, но май все пак стават и по-рано. Общо взето мнението е, че колкото по-рано, толкова по-добре - уж имало по-малко сраствания. Нямам идея дали е вярно и доколко.

# 354
Ника,много бих искала такъв разказ да напишеш и за нормалното раждане!Направо ми се доражда секцио!!!А доктора собявяването на пола-все едно слушам мъжа ми!
Аз нещо почвам да се сдухвам с наближаването на момента!Колкото преди не ми пукаше от самото раждане,а от отношението към мене,толкова сега започвам да се шубелийствам от самия процес.

# 355
  • София
Съни скай, в пералната душко, пълнежа не е нищо по-различен от олекотените завивки.
Бобиш, такива чудесни нормални раждания чакам от вас!  Hug Не се плаши, всичко ще е наред!  Hug Аз съм толкова позитивно настроена, че ще се пръсна от щастие, че ще си гушкам рошльото скоро!

# 356

Честит син,Бръмби!
Да ти е жив и здрав Димитър и много да те радва!

Здравейте!
Нямам много време,но поглеждам все пак как сте!
При нас ремонта продължава,но му се вижда вече края!
Все пак-дано бебка почака!

Ради,аз бях с такъв обрив като носех Тони.Измъчих се,не можех да спя по цели нощи,беше някакъв кошмар.
Обиколих доктори и какво ли не,най-много ми помогнаха в 29 поликлиника,ул.Костенски водопад в Стрелбище.Помня,че се мазах с нещо,но не помня какво!Но ме облекчаваше!Обаче,напълно обривите изчезнаха чак след като родих!

Честит имен ден на всички именници сред нас от днес и вчера!
И моят Тони празнува вчера,скромно го отбелязахме сред тапети и латекс,но от сърце!

# 357
Ника, много мерсаж за разкажа душо  Hug

При всички случаи звучи успокояващо  Wink За упойката съм наясно, защото ползвах предния път. Виж това с поставянето на катетъра преди упойката малко ме притеснява.Не боли ли туй нещо бе.......?  ooooh!
Иначе ще съм в Шейново. Дофтора каза, че ще ме оперира по новия метод на Щарк. За раздвижването май наистина е различно навсякъде  Thinking
Надявам се всичко да мине леко и с добър край  Praynig (за всички ни)

# 358
Бобишана, не се притеснявай, нормално е да се сдухваме с наближаване на термина - все пак почваш да се чудиш как този голям корем ще излезе от този малък "изход", ама нема да се плашиш, колкото си по-спокойна, толкова по-лесно ще стане.

# 359
Благодаря ви момичета...незнам-то няма какво да кажа повече...просто много съм се отчаяла вече и психически хич не съм добре..писна ми от тая бременност-през какво ли не минах,само ме е яд че немога да извадя в момента 1700-за да си реша мъките по бързо...

Общи условия

Активация на акаунт