Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
dorotey's , добре си върви момата ! Peace Ти притесняваш ли се относно секциото ?

Съни, здраве да е.То и аз не се знае колко ще се явя като се има предвид,че се сесията започва от 28.01 и е до 18.02. Точно времето,в което ще очаквам всеки момент щъркела.

Ника,офталмоложката каза,че по принцип до 6 мес.след раждането СЕ ОЧАКВА да се възвърнат старите стойности,но много неща взехме да очакваме нещо ...  Crazy

# 451
Ааа, s.newa ,моля те ! Как през февруари !  Naughty На мен болничния ми е спешен и си го искам до 1 седмица !  Crossing Arms

Дано се оправяте и вие в къщи,че друго си е да има на кой да се оплакваш и да те глезоти. А мъж ти със сецнат кръст милия няма да може. Simple Smile

Аз малко се пообърках Embarassed, имах предвид януарския Simple Smile Все пак през декември си ходих на работа.. Така че, скоро ще си имате паричките   bouquet

Момичета, благодаря за подкрепата  Hug И да, друго си е да има на кого да се оплачеш  Mr. Green

# 452
Следя ви цял ден, периодично, но не остава ред да пиша ! Не мога да се включа по всички теми, ще пропусна нещо .

Ради
, в крайна сметка са ти поставили диагноза, дано всичко бързо отшуми.

Температурата у дома е 18 градуса през нощта, около 23 -24 дневна. Бебето и то ще вирее  на такава  Grinning. Влажността също е в граници , около 45-50%, не знам дали ако изключим климатика няма да се повиши  Thinking.

Въртележка с музика има към преносимата кошара , ще си я ползвам. Рая много се радваше на кончетата на нейната, новата не съм я разопаковала, да видя с какви дрънкулки е !

Днес купих разни дреболийки, шишета, четки за коса  Crazy, за шишетата, ножички и залъгалки. Имам време, все ще набавя необходимите неща докато дойде момента. Той ми се струва далечен, все отлагам разни организационни въпроси по преместване на това, или онова ! Не съм прала нищо още  Whistling...
Като чета какво сте свършили, се успокоявам, все едно аз съм го направила  Joy....накрая при мен нищо не готово  hahaha !

# 453
А на някой случайно да са превели декемврийски болничен? Съмнявам се но ... да си питам Simple Smile

На мен  Peace. Половината за декември ми го преведоха началото на този месец след празниците. Сега чакам втората половина. На два пъти ми го превеждат всеки месец.

Съни, разбирам те! И мен само ме питат кога ми е термина и ме следят в скайп ли съм и т.н.  #Crazy Не че нещо, ама и по-лошо ще става с наближаването на деня  Rolling Eyes От една страна хората ни мислят (по-близки приятели и роднини), ама от друга е досадно много...

Наистина това 'ВНИМАНИЕ' ми идва малко в повече,и всеки започва както са били много мили да ти дава едни съвети,кое е добре -кое нее за бебето,а всъщност ти имаш нужда да си спокойна ,да си родиш детето ,да се опознаете ,пък после гости ,роднини ,приятели няма къде да избягат. . .

Незнам при вас как е ,но аз даже усещам едно такова неприятно напрежение м/у мен и свеки #2gunfire ,защото и обясних  съвсемм ясно какви са ми разбиранята за отглеждане на бебе през първите месеци /особенно/, после и казах колко  ще ми е досадна частта с изписването ,защото цялата лудница ми идва малко в повече на мен и бебето,но няма как ще я преживея и тя от тогава само на мъжа ми звани да пита как сме Joy Joy

Иначе много се разбираме, Hug Hug

# 454
Мии, страхотна дата си имаш  Hug ! Пожелавам ти всичко да мине по възможно най - лекият начин  Grinning !

dorotey's, ми тя готова направо , браво. Дано и при вас всичко да е наред като дойде времето  Wink !

Ника , какво стана наистина с тия от ТЕЛК- мелк, НОИ -мой ?

# 455
Мами, вие купували ли сте термометри с вагомери? В кой магазини ги има (технополис,техномаркет, и т.н.) ????

# 456
  • София
Колкото до изписването... треска ме тресе и мен ... Няма как да се избегне галимацията ама ще го преживея. Аз не виждам и защо се сърдят - еми еди си колко дни си бил в болница, боли те, не можеш да си седнеш на д-то... и к'во само остава да се изсипе една маса народ и да се слагат софри... да не говорим, че в тоя грипарник колкото по-малко хора идват - толкова по-добре! То на всички им е аху-ху ... поредния купон, а и от него се почват непоисканите съвети Simple Smile
Стискам палци да се разминем всички най-безболезнено Simple Smile До утре от мен

# 457
  • София
На ТЕЛК-мелк съм в четвъртък сутринта. Ще пиша ако ме освидетелстват.  Joy

# 458
Мами, вие купували ли сте термометри с вагомери? В кой магазини ги има (технополис,техномаркет, и т.н.) ????

Ако това вагомери е влагомери, а си го поръчах от тук  Grinning !

http://my-shop.biz/product_info.php?products_id=2933

Ето и малко по- различен модел !

http://family-bg.com/prX_3885.htm

А Ника, сагата продължава значи  Crossing Arms. Радвам се , че го приемаш философски  Grinning.

За изписването не се притеснявам, само да стигнем до там .... Предполагам, че ще сме в съвсем тесен кръг, майка ми и родителите на Асен. Когато ни изписваха с Рая състава беше по - голям, но сега някои не са в страната , други са на небето....

Нямам никакви оплаквания към родата предният път. Бяха си сготвили, напазарували, после прибраха и изчистиха  Laughing. Не стояха много, културна работа..... Но "милото"  Twisted Evil, милото не знаеше къде се намира  Mr. Green, все още не беше изтрезнял ( след 5 дни празници ), инсценира бъбречна криза, за да го оставим да поспи малко  Shocked. Абсолютно неадекватен беше  Crossing Arms....

Сега, след като му показах положителният тест , му казах да ВНИМАВА....Да не повтори същият сценарий , че ..... bash .....

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 20:55 от star

# 459
...Аз не виждам и защо се сърдят - еми еди си колко дни си бил в болница, боли те, не можеш да си седнеш на д-то... и к'во само остава да се изсипе една маса народ и да се слагат софри...

Точно поради тези няколко причини при изписването ни с първото дете въобще и не стъпих на софрата и хич не ме е интересувало кой се сърди, кой не, кой слага, кой вдига масата и т.н. Изкъпах се и се затворих в стаята с бебето. И сега смятам така да направя. Писна ми да се пренебрегвам непрекъснато, заради кефа на другите. Иначе и моите свекита не пропускат повод за ядене и пиене...да си слагат тогава. А моите родители- те ще ме разберат.

# 460
Момичета, нямам време да ви чета, но да помоля ако има някакво инфо за Мяу нека някой го постне и в тази тема

Аз съм леко под пара тия дни,  и искам да помоля вестителките да ми пратят номерата си на лична, че ако се презоря да има как да ви следя от болницата и да си дърдоря ако нямате нищо против Mr. Green.
 Шаманче да знаеш, че теб ще те тормозя по телефона още утре, че по лесно  ще се обясня от писането  Hug

# 461
Aма Мяуче още ли е в бях болница бре...стискам палци всичко да е наред  Praynig
Днес като се качихме в Шейново на 2-рия етаж отваря се вратата на асансьора и....море от бебета  ама много Crazy и сестрата им разбута малко количките да минем и са едни сладури малки сладки..и аз още повече ревнах Rolling Eyes
Мъжа ми сега ми разправя :"Седя аз и чакам и не знам какво става а на хората децата им изписват,щях да полудея"

# 462
Относно болничните аз за сега от НОИ съм доволна,предаде ли ми листа счетоводството до 15 дни паричкте са ми в картата!
Пролема явно си е в небрежността и мързела на счетоводството,аз за първата полвина на декември си взех парите, пък на 19.01 6те си получа другата(дано фирмата ми е все така бърза и изпълнителна Praynig)!
Иначе днес бях на ЖК,всички изследвания са ми добри,което много ме зардва!!! Flutter
За изписването пък съм на същото мнение,гости в нас не искам и вече казах -остава и роднините да се съоразят!!!

# 463
...Аз не виждам и защо се сърдят - еми еди си колко дни си бил в болница, боли те, не можеш да си седнеш на д-то... и к'во само остава да се изсипе една маса народ и да се слагат софри...

Точно поради тези няколко причини при изписването ни с първото дете въобще и не стъпих на софрата и хич не ме е интересувало кой се сърди, кой не, кой слага, кой вдига масата и т.н. Изкъпах се и се затворих в стаята с бебето. И сега смятам така да направя. Писна ми да се пренебрегвам непрекъснато, заради кефа на другите. Иначе и моите свекита не пропускат повод за ядене и пиене...да си слагат тогава. А моите родители- те ще ме разберат.

Аз това ,че ще ни дойдат на гости мога да го преживея,но ми е тъпо ,като почнат всички да искат да гушкат бебето,да го пипорат - ей това ме мъчи най-много. И като почне свеки да ми обяснява как хубаво ще ми изчисти /само дето е недозкиф/ ама как да и го обясня и като и казах ,че мама съм я натоварила с тази задача и тя веднага / ами щом ми нямаш доверие/  . .  . не ми се обяснява ,че всеки си има  виждане за чисто и тн . . .

# 464
Никой не искам вкъщи на изписването  Naughty! При бебе току що изписано, в грипозно време, айде няма нужда... Емо ще вземе една бутилка уиски, бонбони и т.н. и ще почерпи бабите и дядовците без да ми се мъкнат вкъщи. Ще мине следващите дни и в моята и неговата работа и така ги мисля аз нещата. Искам спокойствие и нищо друго! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт