Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Никой не искам вкъщи на изписването  Naughty! При бебе току що изписано, в грипозно време, айде няма нужда... Емо ще вземе една бутилка уиски, бонбони и т.н. и ще почерпи бабите и дядовците без да ми се мъкнат вкъщи. Ще мине следващите дни и в моята и неговата работа и така ги мисля аз нещата. Искам спокойствие и нищо друго! Heart Eyes

Много си права Рали ама  ,а ходи им го обясни,едни са физиономии Crossing Arms То ние още не сме се родили , те вече са  измислили как ще бъдат нещата  Naughty , но харесва им не харесва ще е така както си го измисля и ми е удобно на мен

# 466
  • София
Момичета, знаете ли за изписването на дали е прието да се носи някаква почерпка на доктора който изписва или е акушерка, идея си нямам една ли е, две ли са, да не се изложа?

# 467
Момичета, знаете ли за изписването на дали е прието да се носи някаква почерпка на доктора който изписва или е акушерка, идея си нямам една ли е, две ли са, да не се изложа?

Ще те изпишат тези ,които са на място - черпиш ги ако имаш желание и възможност,ама аз не съм видяла някой да си тръгне от болницата без да им даде ,торти,бонбони,бутилки и тн  . . .. . така че  тиси решаваш Grinning

# 468
  • София

Ще те изпишат тези ,които са на място - черпиш ги ако имаш желание и възможност,ама аз не съм видяла някой да си тръгне от болницата без да им даде ,торти,бонбони,бутилки и тн  . . .. . така че  тиси решаваш Grinning

А имаш ли идея колко хора са, т.е. колко пликчета да приготвя?

# 469
Познавам една акушерка която раздава бонбони на приятелите си Joy и и е писнало от бонбони на жената Simple Smile .Едно пликче е достатъчно ти ги делят после Peace

# 470
Никой не искам вкъщи на изписването  Naughty! При бебе току що изписано, в грипозно време, айде няма нужда... Емо ще вземе една бутилка уиски, бонбони и т.н. и ще почерпи бабите и дядовците без да ми се мъкнат вкъщи. Ще мине следващите дни и в моята и неговата работа и така ги мисля аз нещата. Искам спокойствие и нищо друго! Heart Eyes

newsm10

Добре, че и мъжо така мисли  Peace

Моя мъж им остави една торба с неща, даже незнам какво е било Simple Smile

# 471
  • София
Aма Мяуче още ли е в бях болница бре...стискам палци всичко да е наред  Praynig

Да, Пипи, Мяу още е в Шейново.
Днес бях следобяд при моя доктор и и звъннах да слезе да се видим, но пък и били включили система и не можахме да се видим. Иначе е добре, на някакво лечение каза че е и, че днес е очаквала да и го сменят и да и кажат кога ще я изпишат.
Докторът и казал, че ще я задържи поне до приключване на 36-тата седмица, което става в събота и тогава може да говори за изписване. Вече и е писнало да седи там(вече 2 седмици), мъчно и е за Халята... и така...но пък е за добро... Hug
Иначе при мен нещата вървят на добре, въпреки че при прегледа док каза, че бебето е много ниско долу вече и шийката е скъсена, и че май няма да дочакам до термин(но пък води и плацента са ОК)...абе, божа работа...  Rolling Eyes...но пък ме зарадва с новината, че ще раждам нормално в крайна сметка...  Party...може и да ми се размине пустото секцио...  Praynig...по цели нощи го мисля... ooooh!

Мии, стискам палци всичко да мине по план...  Praynig

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 23:09 от Karolin@

# 472
star мерси за линковете. аз питах, щот си мислех да се разхождам по магазините малко, ама нъцки,май няма такива работа и пак ще се поръчва от интернет  Peace

Аз бях на ЖК преди няколко часа.. бебето още е 3100 гр., а мислех,че вече е станал гигант, матката ми е наполовина, но нямам разкритие. Ще стискам кълки още малко  Rolling Eyes

Абе момичета, като ви слушам така с тия изписвания и почвам вече сериозно за идеята ми от преди сватбата да си купя пушка....
На мен никой нищо не ми е споменавал,че иска да прави такива събирания. Ама и хич и да не си го мислят... #2gunfire
Добре,че майка ми е разбрана по тези въпроси, свеките са ми в Италия и не знае кога ще могат да си дойдат...абе въобще супер...
А на изписването, който иска  да идва, но и аз не мисля в това грипозно време да ми лигавят бебето  #Cussing out
Абе хората са много странни, как може пък грам мисъл да няма понякога в действията... newsm78

Пипиту, и на мен така ми каза доки..да стискаме викам аз още малко...
Дано Мяу я изпишат по-бързо   bouquet

# 473
  • София
Не ми говорете за изписването и патардията след това.И на мен няма да ми пречи да си се съберат да се почерпят ,но като се знам, ще откача на всяко посягане към бебето. ooooh! Дано се съобразяват,аз няма и къде да избягам ,защото не живеем в собствен дом и няма как да кажа никой да не идва.  Tired

Съвети от сега се дават и при положение ,че съм много изнервена, реагирам много лошо. Но пък като не те натискат,не звъни да му се не види !!! Sick

Поне има новини за състоянието на Мяу.Дано само и на нея й е приятно,че се интересуваме толкова народ за нея и бебето. Flutter

# 474
  • До Балкана
Да споделя и на мен никой нищо не ми е споменавал за събиранки след изписването, но се надявам хората да имат здрав разум и да не си помислят, че ще ми доближават (да не говорим за целуване) детето или, че ще ме карат да им готвя и шетам, защото много ще се разминем в очакванията си! Даже току що попитах мъжа какво мисли по въпроса и каза, че ще гледат от далече! Mr. Green Да видим!
Хубаво е, че има новини от Мяучето! Дано всичко е по план!
Мий, датичката е прекрасна и е толкова скоро! Praynig Стискам палци всичко да мине по перфектен начин! Hug
Пухич, успех и на теб мила, ще те чакаме, колкото и време да мине да ни засипеш с положителни емоции от разказа за раждането и снимки! Hug

# 475
  • София
Да, може да върнат болничен.  На мен ми е връшан преди 2 години - ама и лекаря беше блейка - нямаше диагноза Simple Smile Обикновено в по-леките случаи (при Ника явно си е цял казус) се поправя, дава се на работодателя, носи се на сл. месец и после се изплаща след още 1 месец. Няма страшно, но просто се бавят парите.

А на някой случайно да са превели декемврийски болничен? Съмнявам се но ... да си питам Simple Smile

На мен ми е платен целия декември ( в два болнични е, единия застъпва ноември-декември, платиха ми ги преди празниците, другия декември-януари ми го платиха на 5.01. )
Но януарските пари от втория болничен предполагам, ще си ги получа чак в края на месеца.

Много зависи кога са ви внесени в НОИ болничните, но и кога са платени осигуровките за месеца, за щастие в нашата фирма аз ги плащам и аз си внасям болничните, та до сега съм нямала проблеми с НОИ.

# 476
Здравейте момичета, аз днес бях на ехо и видяхме бебка. Вече е 3000 гр., което ме радва, а за сега твърдят докторите, че ще си изчака термина, щото и плацентата е добре, а и не е тръгнала да се смъква още. Иначе за НОИ - аз от 28.12. съм в 45 -дневния болничен. Миналата седмица в четвъртък си получих парите за трите работни дни през декември. Наште счетоводители (фирма са) ми обясниха, че всичко зависи от това колко бързо се внесе болничния в НОИ. Иначе от НОИ плащат на три пъти през месеца и зависи в коя група от обработени болнични ще влезеш. За сега нямам забележки към тях, пък да видим.

Иначе положението с ръцете ми вече е много трудно търпимо - изтръпват ужасно, почти непрекъснато не си чувствам пръстите, а нощно време си болят всички стави. Не спя поради тази причина. А пък през деня, ако почна да правя нещо непрекъснато изпускам нещата, щото просто не си чувствам пръстите. Надявам се като се появи бебка тия неща да изчезнат бързо. Помрънках си ...

# 477
tanya_g

По принцип и аз в нашата фирма правя въпросните преводи, но при нас са разделени: на управителите до 10-то число, а на останалата част от персонала до края на месеца. За да се изплатят болничните,нашата счетоводителка ми каза,че тези на управителите и Декларация 1 били важни. Имаш ли представа дали правилно съм разбрала?  newsm78

# 478
RUPHY малко остан дръж се-после ще се оправиш.И аз вечер съм със страхотни болки в тазобедрените стави-въртя се през 5 мин.като стане непоносимо-не е работа това ooooh!

# 479
RUPHY малко остан дръж се-после ще се оправиш.И аз вечер съм със страхотни болки в тазобедрените стави-въртя се през 5 мин.като стане непоносимо-не е работа това ooooh!

Не мога да се оплача от бременността си до тука - не ми беше лошо, не съм повръщала, не съм имала промени в настроенията - абе тия типичните неща, сега тоя тормоз с ръцете е може би единственото, ще оцелеем де  Grinning 
Ама нали като помрънкаш малко и олеква  Wink

Общи условия

Активация на акаунт