Който свари, той товари, скоро идва ФЕВРУАРИ (39)

• 18 935
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Бела, добре дошли вкъщи!  Hug Hug Hug
Мегелинка, не му се ядосвай на човека за всичко - конкретно за датата - евала му направи даже! Колкото по-близо до термин, толкова по-добре.  Peace Ако пък тръгне раждане и се направи секцио е съвсем добре, защото означава, че бебето е готово да излиза, а не е изненадано горкото, че точно днес ще се ражда.  Grinning
Консултация и на мен ми насочиха 3 седмици след предишната, нищо, че съм в деветия месец. Имай предвид, че масово бременните ни зарязват след излизане в 45-дневен болничен и увисваме без консултация въобще. Ако си гледала вчера "На Кафе" имаше тема по въпроса - изключително висока смъртност на бебета в 36-40 г.с. именно защото сме зарязани на произвола на съдбата..
На тонове ще си ходя по самоиницитива.

# 571
Бела,добре дошли  Hug много хубаво,че всичко е минало добре,чакаме снимки да видим малкия принц Simple Smile
Меги,не се впрягай,директно си отивай при друг лекар и не се товари излишно  Hug
Пух,аз съм обещала,че ще науча малкия да бие баща си,задето така го кара да ме рита  Joy

# 572
Привет и от мен Hug
Току що се прибирам от доктор,и съм направо бясна,нестига че времето е ужасно и подтискащо ами доктора ми ме ядоса,представяте ли си аз съм от 4 дни в деветия месец,той ми казава да отида на преглед чак след 2 седмици(такова нещо като да се чуват тоновете на бебето своевременно при него няма),но това не е всичко,при планираното секцио се дава дата поне 10 дни преди термина,а той ми даде дата 5 дни преди термина,т.е ако тръгне да се ражда по рано,секциото вече няма да бъде планирано а по спешност(защото аз по друг начин не мога да родя),направо ми се плаче Tired

Не се ядосвай  Hug !

Не знам дали това за планираното секцио е точно така. С Рая ми беше назначено 6 дни преди термин. Сега също мисля да е дата, възможно най- близка до 23 Февруари.

Бела,  добре дошла  Flutter!

Бела, добре дошли вкъщи!  Hug Hug Hug
Мегелинка, не му се ядосвай на човека за всичко - конкретно за датата - евала му направи даже! Колкото по-близо до термин, толкова по-добре.  Peace Ако пък тръгне раждане и се направи секцио е съвсем добре, защото означава, че бебето е готово да излиза, а не е изненадано горкото, че точно днес ще се ражда.  Grinning

Подкрепям Ника, колкото по - близо , толкова по - добре !

Аз имам дати за консулт. всяка седмица  до края  Grinning! Ама така трябва да е, нали за това им плащам  Grinning!

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 13:15 от star

# 573
Честито бебешонче на Ледено момиче!

мегелина, аз да ти кажа вече ми се иска изобщо да не ходя по лекари до момента на раждане. Причиняват ми само стрес и ме ядосват. Моят бебчо бил голям, прегледа за разкритие беше толкова неприятен, че щях да я ритна... днес още се съвземаме с бебето. Дано си удържим до февруари!!!

Бела, добре дошли! Чакаме снимки и спокойно за кърменето, всяко нещо става с практиката.  bouquet

# 574
Викторита стискам и аз палци всичко да е ок
Бела добре дошла  Hug Ако имаш въпроси за кърменето Шаманката е винаги насреща
Мегелина такива са,и на мен вчера на ЖК-то дофтора ми вика ела след 2 седмици,освен ако не си родила до тогава  Crazy

# 575
БЕЛА, радвам се , че си вече при нас и с нетърпение чакаме подробности HugЛЕДЕНО МОМИЧЕ , да ти е живо и здраво детенце, а ти бързо да се възстановяваш Peace . ВИКТОРИТА - стискам палци  Praynig Аз Понеделник /27 Януари/ влизам в Майчин дом за планирано раждане , ако има някоя от вас по същото време -пишете ми на лични, ще раждам при д-р  Дяволов, ако нещо не ме изненада предварително Thinking

# 576
Бела, добре завърнала се в отбора  Hug Радвам се, че вече сте си в къщи.
Викторита имаш стиснати палци и от мен ако е дошъл момента  Praynig
мегелина, какво да ти кажа.Наистина цари абсолютно безхаберие от страна на лекарите точно в най-важния момент. И да ти кажа да не се ядосваш едва ли ще помогне.Май просто трябва да се примиряваме с положението или и аз не знам какво вече..... newsm78
kseopea, явно и твоя ден наближава. Ще ти стискаме палци и ще чакаме новини  Peace

# 577
Момичета,
Влизам набързо, няма да ме има до вечерта, но понеже поех ангажимент за темата се притеснявам дали ще стигне, или да пускам нова сега?  newsm78 Мисля, че е още рано, но да питам?

# 578
Рано е още, не се притеснявай,
има още 10 страници да пишем  Flutter !

# 579
Ледено момиче, честито момиченце! Много да ви радва  Hug

Бела, страхотно, че сте добре с малкия!

Kseopea, стискаме палци. Скоро ще си имаш малко съкровище  Crazy Дяволов е страхотен, така че не се притеснявай  Wink

Викторита, и аз съм чувала, че до 1-2 дни след падането на тапата почва раждането. А колко голяма е тази тапа?  newsm78 Щото и аз се чудя - дали имах вчера някакво течение или е паднала част от тапата  newsm78

Иначе коремът ми се е смъкнал доста ниско долу. Това ли означава, че шийката е скъсена? На мен никой не ми е правил преглед да каже - скъсена ли е, мека ли е.

Иначе с кръвното е голяма борба, да ви кажа. Не се смъква пущината. Снощи даже го мерих 1/2 час след хапчето, както каза лекарката и даже се беше качило  ooooh!

Тази сутрин, както блажено си спя, усещам мъжа ми, как ми нарамва ръката и нахлузва апаратчето за кръвно. И гордо отчита- 120/85  Joy Много беше доволен човекът.  hahaha Ама ходи му обяснявай, че кръвното пада все пак като спиш...

Нищо де, нека да е спокоен, че иначе и той вдига покрай мен.
Аз все пак мисля и утре да отида на кардиолог, може би друг, ако нещата не се променят.

Сънита щеше да ражда наистина в понеделник. Ама сигурно е пуснала смс на Бръмби, та ще чакаме доста новини дне.  Simple Smile
Лелее, обаче как се почна, а?
Уф, взе да става страшничко  Blush

# 580
  • България/Германия
Честита радост на мама Ледено момиче - да й е жива и здрава малката принцеска!

Вики, успех, ако е дощъл моментът.  Hug

kseopea, стиснати палчета и на теб.

Бела, добре дошла у дома с малкия Жорко!

Съни Скай, и аз така си мисля, че никога няма да съм готова Wink Ама като дойде моментът, няма готови-не готови  Mr. Green

Мен доки още отпреди Коледа ме настройва, че беби ще се роди доста преди термин, заради скъсена шийка и понеже главичката й била много ниско, но ето, че вече повече от 4 седмици удържаме фронта, та се надявам да изкараме до февруари все пак.

# 581
Виктория дано всичко е наред при теб,стискам палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Бела  добре дошли  bouquet  Мегелина  и на мен на последната ми консултация на 15.01.ми казаха да отида след 2 седмици и половина-направо съм бясна-наистина накрая сякяш ни зарязват-каквото стане Close  smile3516    kseopea   стиснати палци и на теб! Успех! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover                                                                                    

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 13:40 от janichka

# 582
kseopea, и аз съм за понеделник, ама моя понеделник е 25-ти, а твоят-27. Joy Joy  Сигурно си се объркала с датата или деня, няма значение,де , стискаме палци всичко при теб да е наред.  Пък може и аз вече да откачам. Hug

# 583
Мен доки още отпреди Коледа ме настройва, че беби ще се роди доста преди термин, заради скъсена шийка и понеже главичката й била много ниско, но ето, че вече повече от 4 седмици удържаме фронта, та се надявам да изкараме до февруари все пак.

Ами и на мен така ми каза  newsm78
Значи всъщност това скъсяване на шийката е един от предвестниците на раждането, така ли?

Ей сега се сетих да ви разкажа нещо интересно.

Докато бях на преглед вчера я питах моята доки на база на какво апаратът мери бебето и тя отговори,че има зададена формула. Примерно за Азиатките формулата е друга. Те били раждали все големи бебета оп 4 килограма, но след това бебетата изоставали в наддаването, пък при нас е обратното. И аз викам, божеее как може тия малки жени такива големи бебоци.  newsm78
Тя имала две азиатки пациенти и каза,че те преди 9 месец или там по-рано пият някакъв специален чай. Изстрелвали ги направо бебета и след това се възстановявали ужасно бързо. Каза ми,че такава мускулатура при д руги жени рядко е виждала.  Rolling Eyes

И аз естествено я питах за този вълшебен чай  Praynig, ама те не й казали,че си било тяхна тайна и не й казали... #2gunfire

Много интересно

# 584
Бела, добре си се завърнала, само здраве и спокойствие. Не се отказвай от кърменето, с Жорко ще се справите Praynig

Меги, не се ядосвай, всеки лекар има свое виждане, а и подкрепям Ника и Star, че колкото по-близо до термин, толкова по-добре! Според мен не е задължително да се слушат тоновете на бебчо, ако го усещаш активен, значи всичко е ОК.  newsm10 А и консултации на две седмици е нормално, защо ти е да се мъкнеш по тия заразни кабинети в тоя студ, погледни го от тази страна Simple Smile

Kseopea и Kendii, стискам палци всичко да е ОК в понеделник или 25ти или 27ми Simple Smile fingerscrossed

Пух, то в родилното ще ги шляпаме от обич, а после като почнат да ни ядосват, ще се чудим как да ни ги пошляпваме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт