"Жената е като крушката "

• 14 799
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
Много хубаво си го написала, но те съветвам да не пействаш и на други места и теми същия постинг. Тук не е прието да се дублират.

pronobis, точно това им викам, да ги съдят, но това са жени. За тях мъжката стабилна логика е недостижима. Не 3000 дела, една завежда дело, а други се присламчват към ъсщото дело. Има такава опция в правото, преди време съкратени работници така съдиха един завод за неправомерни съкращения.

# 181
Много хубаво си го написала, но те съветвам да не пействаш и на други места и теми същия постинг. Тук не е прието да се дублират.

pronobis, точно това им викам, да ги съдят, но това са жени. За тях мъжката стабилна логика е недостижима. Не 3000 дела, една завежда дело, а други се присламчват към ъсщото дело. Има такава опция в правото, преди време съкратени работници така съдиха един завод за неправомерни съкращения.
Ей го на, Вълчо и безплатен правен съвет ви даде... Go for it, ladies!  Wink

# 182
Абе хора, кви петиции, направо заведете 3000 дела, че се чувствате дискриминирани и ще изкарате и за фурла, и за прада, и за верту, и за вайо... а и ще почерпите тук във форума.
За тези 12 страници, които сте изписали, в щатите вече продуцентите барабар с рекламната къща щях да слушат присъдата в парично обезщетение...
Вълчо, сеирджия такъв...  Mr. Green

Вече станахте двама  Joy

# 183
  • Galaxy 13197853088
не съм подстрекател, но не могат да заведат дело.
само с приказките ще си останат.

# 184
Още ли не сте я развили тази крушка  Joy Joy Joy.

# 185
Така - първо не са 12 страница, второ - не живеем в САЩ и трето не става въпрос, че ние се чувстваме дискриминирани - това не е наш личен протест, а протест от името на българските жени. В момента изчакваме отговора на СЕМ и Нова ТВ и своевременно ще ви информираме за това какво се случва. За сега гражданската реакция срещу подобни реклами е слаба и спорадична. Това ме навежда на мисълта, че българското общестово не е чувствително към подобни проблеми. Така, че благодаря Ви за съветите, но е най-лесно да се гледа от страни и да се дават препоръки. Всеки прави , каквото му е по силите и възможностите.
Ние като НПО ще предприемем необходимите законови и институционални мерки за спиране на подобни реклами, а Вие като граждани можете да ни подкрепите като се  включите в нашата петиция.

# 186
не съм подстрекател, но не могат да заведат дело.
само с приказките ще си останат.
Хубаво пожелание, но се надяваме да не е така.

# 187
Дано Лабро да не е прав!
В темите за силни и еманципирани жени се скъсват да пишат... Ще поживеем, ще видим  Mr. Green

# 188
  • Кацнала на едно дърво.
И тук ще го напиша:
тъпа реклама,
направена от тъпи, незнаещи, импотентни и без обща култура рекламисти.
одобрена от тъп продуцент,
който прави тъпо предаване,
за тъпата маса.
От което следва, че каквото ни се подава, това ще гледаме. От което, ерго ставаме по-тъпи. Колкото по-тъпи, толкова по-лесни за управление. Колко по-лесни, толкова по-добре.
Сега какво значение има всичко това, което написах?

Има, има. И аз се канех да напиша същото.  Laughing
Недоумявам как има толкова глупави хора, които доброволно да тичат през глава, за да бъдат унижавани и да стават за посмешище. Но не, те на това му казват "слава" и "сбъдване на мечти". Rolling Eyes
Недоумявам и как въобще някой гледа такива предавания...

# 189
Е, не можем да си кривим душата, витаги сме надавали ухо към съседите, каква е тая гюрултия у тях, какво си приказват на терасата, кой пръдна в тоалетната - тия отгоре, или тия отдолу, какво правят тия отсреща? Биг Брадър е сбъдната мечта, не е за изпускане.

# 190
„Веднъж да се разведе човек и му трябва жената…. Тя като чуе за наградата веднага ще се върне… Жената е като крушката Каменов! Един я сваля друг я навива, но важното е да ти е в ръцете!“

Не видях друг възмутен  newsm78
Смятате ли ,4е има нещо унижаващо в това изказване ,или аз съм прекалено дока4лива Twisted EvilИ то в национална медия.Опитвах се да вникна в думите и колкото пове4е се замислиям и го препро4итам ,толкова по-гадно ми става .....

Май някои хора хи4 не се замислят като правят реклами  Rolling Eyes
Възмутена съм и още как, още от първото й излъчване. А не може ли да звучи така "Мъжът е като фикуса, където и да го сложиш все пречи" newsm78

# 191
Нищо не разбрах. Кое предаване се рекламира? Кой е Каменов?
рекламата за кастингите на на биг брадър която тече в момента

О, за Биг Брадър ли...Ясно е тогава. Не съм гледала иначе тази тъпотия, рекламата де...

# 192
Рекламката е забавна, как пък толкова народ се припозна в нея, че чак и да се чувства дискриминиран и обиден?  А  рекламите за препарати, в които мъжете са пълни идиоти, а жените супер майки и жени, какво - повдигат ли ви самочувствието?
И сигурно и не знаете колко мъже гледат на жените си по този начин? Само дето не си го признават. И тях ли ще съдите? Таргета към който е насочена е рекламата е точно този, който ще се юрне на кастингите и ще бъде точно със същите разбирания. Ама то това е целта на продуцентите - сеир да има.

# 193
Аз като се позамисля и виждам почти във всеки виц, също и в хумористичните предавания иронизиране (обида, унижение и дискриминация) на различни съсловия, че то тогава сума ти предевения трябва да се подведат под съдебна отговорност или да бъдат коригирани от СЕМ  Thinking 

# 194
Защо жените не се чувстват дискриминирани от факта, че всеки месец им се бавят детските, които са в смешен размер?
Дискриминацията има много лица, но едва ли поредния тъп тв водевил е най-гротескното от тях.
Та ние живеем в този театър, но точно срещу тази пиеса ли ще скачат българските жени?

На добър час, но се съмнявам, че някой ще им обърне внимание.

Общи условия

Активация на акаунт