"Жената е като крушката "

• 14 839
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Понеже ситуацията малко излиза от контрол ,нека поясня.
Телевизията е бизнес, предаванията са продукт. Като не ви харесва определен прах за пране, не го ползвате. Точка.
Биг Брадър е простотия, която точно отразява духовната и морална нищета на народа. Не ви се ще да ви го навират в очите?
Не гледате. Точка.
Дадена реклама пък, ви се е сторила безвкусна, дискриминационна, или откровенно обидна. Превключвате канала.
Лесно и просто.
Само не ми казвайте, че някоя от вас, пък хеле обединени, ще се изправи с голи гърди пред комерсиалното в живота ни, и че ще сломите пазарната икономика...

Много погрешно подхождаш, много.
А не би ли било по-правилно да поразсъждаваме така: аз съм клиентът, потребителят, няма значение как ще ме формулираш, ама съм онзи с парите. Точка. Идвам и искам да получа дадена стока, готов съм да платя, но изисквам определено качество. Точка. Не искам да ям изгнили плодове и зеленчуци от пазара, не искам сурогати в магазина, не искам халтура и простотии от телевизията. Точка. Ти като производител ще се вслушаш ли в това, което искам аз и да ми го предложиш или ще се отнасяш към мен като към всеядна свиня, тъпчейки ме с помия, само защото не можеш да произведеш нещо по-качествено?
Хайде, стига сте се съобразявали с ниското ни интелектуално ниво и спрете да хленчите, че това сме искали. Ами не щем. Точка.
Истерия било...  Rolling Eyes

# 211
Сийке, ако беше прочела внимателно щеше да разбереш, че казвам това, което и ти.
Като не се купуват изгнилите плодове, какво става? Изхвърлят ги.
Като спрат хората да гледат подобни халтури, няма да ги поднасят по този елементарен начин. Ще се замислят малко, като няма рейтинг и продаваемост на рекламите. Но тази петиция, освен че ще им повдигне самочувствието и ще ги накара да се надуят, друго няма да постигне.
Никъде не съм казвала да спрете да хленчите, много избирателно четете, и вадите заключения.
И на Хапка отговорих- викайте ,крещете, правете нужното. Просто съм настроена скептично към реакцията, това е.
Иначе и аз исках да направим общ протест "Жени срещу насилието", но всички ми казаха, че било безмислено. Явно обединението ни куца на нас Rolling Eyes

# 212
  • Кацнала на едно дърво.
Тази тема така ще зарадва продуцентите! Laughing
Пък ако има  и петиция - ехей.  Laughing

# 213
Василиса не читатель, Василиса - писатель! Разумеется, эсть петиция.
Естъ проблем - есть петиция! http://www.bgpetition.com/validate/2435-889153-921821

# 214
Пък ако има  и петиция - ехей.  Laughing

И аз това повтарям. Има петиция, и във Фейсбука я разпространяват вече. Нико ще скача до небесата пак, невротика му с невротик. Laughing

# 215
  • sofia
Пък ако има  и петиция - ехей.  Laughing

И аз това повтарям. Има петиция, и във Фейсбука я разпространяват вече. Нико ще скача до небесата пак, невротика му с невротик. Laughing

Да ска4а до където си иска,има нужда.Може да дръпне с ръста Crazy
И понеже минахме от рекламата към същинското недоразумение ........,ето нещо ново Peace

Онзи ден ДАЗД излязоха с официално становище по повод вкарването на деца вътре .Имаше среща в4ера с продуцентите ,но не знам как е минало.Вижте последната добавена новина на страницата Twisted Evil

http://www.sacp.government.bg/index_bg.htm

Да правят каквото искат,аз ще се опитам против волята си, поне да погледам не4ии резил.Оказа се ще има бая такъв JoyТова издание с у4астници от форумите може и да се окаже атрактивно Mr. Green

# 216
Гледайте, гледайте! Вдигайте рейтинги, ча да ви сервират още по-миризливо после.  Mr. Green

# 217
Баси, тия от ДАЗД как прехвърлят неща, които съм смятал за тяхна работа, на ... обекта.
Вместо те да ударят по масата и да кажат какво не може и е недопустимо, изискват това от шоуто, те сами да дадат оценка. Естествено, че оценката ще бъде, че никакъв проблем не е да се вкарат деца в Биг Брадър.

# 218
  • sofia
Гледайте, гледайте! Вдигайте рейтинги, ча да ви сервират още по-миризливо после.  Mr. Green

То,миризливото в един момент загнива Crazy

Бе,тия са много прости #CrazyВместо само във форумите да спретнат кастинги,те обикалят България Joy
Боже,защо ли още ги мисля,обявила съм бойкот на тази дивотия и съм до тук Hug

На вси4ки у4астници желая много полезни моменти вътре,а на зрителите- да се наслаждават на тях hahaha

# 219
  • sofia
Баси, тия от ДАЗД как прехвърлят неща, които съм смятал за тяхна работа, на ... обекта.
Вместо те да ударят по масата и да кажат какво не може и е недопустимо, изискват това от шоуто, те сами да дадат оценка. Естествено, че оценката ще бъде, че никакъв проблем не е да се вкарат деца в Биг Брадър.

Въл4о,по4ват с  леко и с добро PeaceЩе има последващи действия вероятно PeaceМОга да те държа в те4ение (на ли4ни).

# 220

Въл4о,по4ват с  леко и с добро PeaceЩе има последващи действия вероятно PeaceМОга да те държа в те4ение (на ли4ни).
Защо на лични!? Поствайте тук линковете!   Peace
Много интересно, в ДАЗД нямат ли си експерти - психолози, които да оценят риска и евентуалните последствия, че очакват Нова сами да си плюят на суратя!? Mr. Green К`ви са тез погалвания с перце!? Crazy

# 221
  • sofia

Въл4о,по4ват с  леко и с добро PeaceЩе има последващи действия вероятно PeaceМОга да те държа в те4ение (на ли4ни).
Защо на лични!? Поствайте тук линковете!   Peace
Много интересно, в ДАЗД нямат ли си експерти - психолози, които да оценят риска и евентуалните последствия, че очакват Нова сами да си плюят на суратя!? Mr. Green К`ви са тез погалвания с перце!? Crazy

ок Peace
Каквото знам и имам ще го поствам Simple Smile

Вси4ко са оценили,просто си има стъпки,които са длъжни да следват,но не съм им адвокат и....пиша каквото знам и за каквото съм в те4ение.
Идеята е да ги принудят преди старта да вземат самите те мерки,а не да кажат....."е,защо вие като ДАЗД не ни предупредихте!"

Е,предупреждават.След това ще се види до колко имат мозъци и до колко им стиска от ББ Peace

Из4езвам,4е окъснях #Crazy

# 222
Жените са пълнолетни създания и тях не ги мисля - да си участват, където си искат и да си ги обиждат, както си искат. Чудя се за децата, които ще участват в шоуто. Нали и те ще се намесят в интригите, в споровете, във войните между отделните претенденти за наградата. И те ли ще си правят мръсни номера, ще си подливат вода.... ужасно звучи.

# 223
Прав си, риалитита като цяло увяхват откъм идеи и гледаемост. При нас обаче не важи общовалидната максима.
Дай им сеир на хората. ooooh!

И най-евтините. Готварски предавания и реалита...
Добре, че видеотеката и библиотеката са наблизо.

# 224
Аз като се позамисля и виждам почти във всеки виц, също и в хумористичните предавания иронизиране (обида, унижение и дискриминация) на различни съсловия, че то тогава сума ти предевения трябва да се подведат под съдебна отговорност или да бъдат коригирани от СЕМ  Thinking 
Само с една разлика, че вицовете не ги излъчва национална медия в най-гледаното време. Не става въпрос СЕМ да санкционира всички хумористични предавания, за да не би да засягат някоя определена група хора, а по-скоро за това, че когато една дадена група се чувства обидена има гражданското право да се оплаче. Аз смятам, че тази реклама не е изолиран случай, в България повечето реклами са дискриминативни, агресивни, използват дебелашки хумор, иронизират и т.н, но си мисля, че създателите на рекламни клипове трябва да видят как вървят световните тенденции в рекламата и да не намират творческо вдъхновение единствено в плоските шеги. Мисля си, че прекалено много ни подценяват като зрители. Не искам да коментирам турските сериали с техните "традиционни ценности", където жените по цял ден плетат, пият чай и реват...

Общи условия

Активация на акаунт