Телевизията е бизнес, предаванията са продукт. Като не ви харесва определен прах за пране, не го ползвате. Точка.
Биг Брадър е простотия, която точно отразява духовната и морална нищета на народа. Не ви се ще да ви го навират в очите?
Не гледате. Точка.
Дадена реклама пък, ви се е сторила безвкусна, дискриминационна, или откровенно обидна. Превключвате канала.
Лесно и просто.
Само не ми казвайте, че някоя от вас, пък хеле обединени, ще се изправи с голи гърди пред комерсиалното в живота ни, и че ще сломите пазарната икономика...
Много погрешно подхождаш, много.
А не би ли било по-правилно да поразсъждаваме така: аз съм клиентът, потребителят, няма значение как ще ме формулираш, ама съм онзи с парите. Точка. Идвам и искам да получа дадена стока, готов съм да платя, но изисквам определено качество. Точка. Не искам да ям изгнили плодове и зеленчуци от пазара, не искам сурогати в магазина, не искам халтура и простотии от телевизията. Точка. Ти като производител ще се вслушаш ли в това, което искам аз и да ми го предложиш или ще се отнасяш към мен като към всеядна свиня, тъпчейки ме с помия, само защото не можеш да произведеш нещо по-качествено?
Хайде, стига сте се съобразявали с ниското ни интелектуално ниво и спрете да хленчите, че това сме искали. Ами не щем. Точка.
Истерия било...