Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 288
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Добър ден !

Леля Ог - мерси  Hug когато правих динения сладолед , все още не пишех тук в тази тема , и затова не съм го показвала .  Wink Патенцата са прекрасни  Heart Eyes
Дес - сладурски торти  Simple Smile Да ти е жива и здрава дъщеричката !
Веси - отново показваш красоти....  bouquet
Doro - много са хубави и сладкиша и тортата .  Flutter

при нас за закуска - сандвичи с яйце и сирене , за обяд огретен .

# 496
  • София
Невероятни красоти сте показали всички, браво!  Hug  bouquet

Ето какво имаше при нас в почивните дни:
печено пиленце,

една бърза торта с бишкоти, заквасена сметана и течен шоколад.

Днес телешко варено,

ръжено-пшенично хлебче

и бисквитена торта с кисело мляко, сметана и течен шоколад в купички.

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 14:51 от Гелева

# 497
добър ден на всички
при мене днес е картофено-гъбената запеканка на Labrex http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.105

# 498
Здравейте, ето и от мен една супичка

Супа от спанак

Лека неделя, момичета! Simple Smile

# 499
  • София
салата от тиквички пилешка супичка

кюфтета по чирпански и пиле каша с ориз с джоджен

# 500
Тук сте се събрали все майки кулинарки.А някой да знае как се приготвя Запечено сирене бри със сладко от боровинки?Много ще съм благодарна че никъде не я намирам тази рецепта а е много вкусно предястие.  bouquet

# 501
Здравейте, момичета! Hug
vesi_nn, останаха ми очите в твоите неща! Браво Peace
Rumya, как го направи това тирамису? Поздравления! Simple Smile Изглежда невероятно!
asyalein, много хубав обяд си спретнала! Peace

Ето и две творения от мен. Все забравям да снимам ooooh!

Палачинки за закуско-обяд: Heart Eyes

Пълнени патладжани по рецепта на *caffeinata* (добавих малко бекон по желание на мъжо Mr. Green):

# 502
  • София
Kafenceto

Може ли рецептата за картофо с филе и сметана?  bouquet
Кафенцето,може ли техлогията на запенката Praynig Hug

Обелените,нарязани на шайби картофи  се запичат  с малко вода ,масло( или олио) и  подправки по желание (аз слагам  черен пипер и Пикантина) почти до готовност . Наръсва се с пушено филе и се  слага готварска  сметана да покрие картофките .Отгоре се поръсва с настърган кашкавал и се запича отново до зачервяване . Продуктите са  според  броя на  хората,които ще  хапват  Peace .

Веси ,мнооого ти благодаря за комплиментите  Hug ! Ти си изключително креативна  и  имаш  много интересни идеи  Hug ! Детенцето ти сигурно много им се радва  Heart Eyes !

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 15:44 от Kafenceto

# 503
  • Torino,IT
Здравейте момичета, страхотни вкусотии виждам,браво на всички майсторки     bouquet
Доро, записах си рецептите за тортата и дамския каприз  PeaceВидях и един много апетитен спанак с ориз на Бени, кифличките на Лабрекс и картофената пица на Ася ,
Мммм,Гелева, страшна торта   Hug
Гледам тези дни е набрал скорост шоколадовия сладкиш на Сладка хапка с майонеза, ще видя и аз кога ще го спретна.
Днес реших да направя пица за обед.
Маринара само с доматен сос, риган и чесън

И другата с гъби,прошуто и моцарела

И по едно парченце

Приятно готвене в оставащата част на деня    bouquet

# 504
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Тук сте се събрали все майки кулинарки.А някой да знае как се приготвя Запечено сирене бри със сладко от боровинки?Много ще съм благодарна че никъде не я намирам тази рецепта а е много вкусно предястие.  bouquet

обикновено се прави паниран камамбер със сладко от боровинки.
аз купувам камамберът вече с панировката и само леко го запичам на тиган да потъмнее панировката и да се втечни сиренето.

иначе: на човек по 1 кръгче камамбер - около 125гр. панира се в яйце и галета, така че да се покрие сиренето от всякъде.

после се запича на силна фурна или в нагорещен тиган.
камамберът не трябва да изтича!!!

сервира се горещо с малко сладко от боровинки (да не е много сладко, по-скоро да е киселичко)

# 505
  • София
Вчера половинката имаше РД, със закъснение да ви почерпя виртуално от вкусната трапеза, която спретнахме. Първоначално идеята беше да празнуваме на планина, но времето ни отказа. Затова и тортата е бърза - чийз, стана страшно вкусна.

Сирено-чеснови хапки:

Салата китайско зеле, рачешки рулца, чесън, царевица и сусам:

Много вкусни и "пивки" хапки с пушена херинга:

Редена салата:

Чийз-торта, блата не е толкова дебел, колкото се вижда на снимката, около 0,5 см е, просто повдигнах странични борд повечко

Почерпете се- каквото ви хареса Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 16:01 от Мишле_

# 506

аз го режа на малки парченца потапям го в паста патфри и пържа на бавен огън ,след това слагам сладко от боровинки или ако нямам в момента слагам мед пак става вкусно

# 507
Мишле, страхотна трапеза.  Crazy Огладнях. Blush
Ще дадеш ли репецтичката за чийз-тортата.  bouquet

# 508
Тук сте се събрали все майки кулинарки.А някой да знае как се приготвя Запечено сирене бри със сладко от боровинки?Много ще съм благодарна че никъде не я намирам тази рецепта а е много вкусно предястие.  bouquet

обикновено се прави паниран камамбер със сладко от боровинки.
аз купувам камамберът вече с панировката и само леко го запичам на тиган да потъмнее панировката и да се втечни сиренето.

иначе: на човек по 1 кръгче камамбер - около 125гр. панира се в яйце и галета, така че да се покрие сиренето от всякъде.

после се запича на силна фурна или в нагорещен тиган.
камамберът не трябва да изтича!!!

сервира се горещо с малко сладко от боровинки (да не е много сладко, по-скоро да е киселичко)

Мен ме интересува с бри.Панировката ми се струва че е корнфлекс плюс още нещо и се запича във фурна.Полива се със сладко от боровинки и филирани бадеми.

# 509

благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт