Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 324
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ох, че  красоти се натрупаха  Crazy ! Пепика ,както винаги  превъзходни неща   bouquet ! Ох,пък  този кекс  с тези портокалови  корички... Crazy  Crazy  Crazy ммм ! Коричките  са пресни или ти си ги правила предварително на сладко ?
Кремче Ванилия, Пети ,Краси.мира, Илиева   bouquet   bouquet    bouquet ,толкова вкусни  и разнообразни ястия и сладкиши   Hug !
Аелис ,много красив и изкусителен сладкиш  Crazy ! Ще споделиш ли рецепта (дано е лесна  Praynig )  Hug ?!
Жасра, Мими 135  при вас  също  е било вкусно  и ухаещо на благинки  Hug !

От мен
Кифличките на  Лабрекс  от експресно тесто . Лабрекс  от както съм се записала  в темата  все  си мечтая да направя кифлички и никога не се реших - струваше ми се  прекалено сложно  и  изискващо страшно много време . На твоите кифлички не устоях  Blush ! Благодаря ти за тази рецепта   bouquet ! Дозата  е "стабилна"  Mr. Green  ... като за гладни хора ! Направих цяла доза  Whistling . Станаха много  Crazy ,меки и вкусни кифлички . Направих  със сирене (затова не добавях допълнително захар от указаната в рецептата), с кашкавал  и с  локум и орехи  Crazy !

и пак

Това е първата в живота ми  питка с мая . Много съм благодарна на еххо  за рецептата, която  тя ми прати на лични преди мноооого месеци  , обяснявайки, че не е толкова сложно . Очарована съм от резултата - получи се много вкусна питка  със сиренце и масло,която беше ометена скорострелно  Mr. Green ! Задължително да ме похвалите сега  hahaha (нищо, че не я догодих много на вид-малко е като розичка  Laughing ), че да  имам стимул  да се проявявам пак в питкоправенето  Mr. Green  Laughing !

Тук  бърз опит да снимам конци  от парченцето , но нямах  търпение  да я пробвам , та не е много успешна снимката  Mr. Green .

и естествено,като ще е питка ,поне да е  класика в жанра на българската кухня - та с един  вкусен  бобец я придружих  Mr. Green  

Това е засега . Аааа единственото ни момче се е разписал ,докато философствам  аз. Страхотен тутманик   bouquet !

# 571
От вчера пиленце с ориз и печена тиква

# 572
  • ГОре на черешата...
Малееее, Кафенцето, тази питка направооо...божествена е, усещам аромата й Crazy!

И всичко друго показано е невероятно  bouquet.
Малко на спам го докарвам, но сега пека фалшива дроб-сърма, ако успея по-късно ще я покажа...

# 573
Краси,Пепика,Петя,дядо хаджия ,mimi135 ,Аелис,Jasra ,Илиева,прекрасни гозби  Hug
Kafenceto,ако това е първата питка каква ли ще бъде втората  newsm78  чудесна е Чак ми се прииска да забъркам нещо.....толкова вкусна изглежда и завъртяна на любимите ми охлювчета
Трейси,bliznacite2004 , заповядайте  рецептата...

Кокосов кекс с парченца шоколад

# 574
Кафенцето, смело си действала - цяла доза! Но пък са се получили много апетитно зачервени кифлички!  Heart EyesИ питката изглежда страхотно, бобчето също (днес и аз си сварих)bouquet

дядо хаджия, разкошен тутманик! Heart Eyes  bouquet Баба винаги с мас месеше и правеше невероятни тестени неща. И майка минава за майстор, и аз уж се пъна, но като на баба пухкавите и вкусни печива май не докарваме.

# 575
  • Пазарджик/Лондон
Kafence, разкошна ти е питката, ще ми кажеш ли рецептата Heart Eyes?Ето на тебе тази за сладкиша, много е лесен Wink:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg13914388#msg13914388

nordina , и аз си записах рецептата на кексчето Heart Eyes.

mari_eta , и аз дроб- сърма ще правя, ама истинска , че да зарадвам скъпия, много обича Wink.

# 576
Големи изкусителки сте, да знаете!  bouquet

Pinki_81, невероятен е козунакът!
Пепчо, а у вас както винаги е невероятно вкусно и разнообразно! Hug
Кафенцето, и кифличките, и питката са чудесни!

От мен едни пилешки рулца с гарнитура от задушени зеленчуци и картофени ньоки:

# 577
мими135, Пети, краси.мира, т илиева, поздравления за вълшебните мъфини  Hug
Пепика, само какъв апетит ме нападна, гледайки кифличките, ммм...
Аелис, сладкишът ти е страхотен.
Кафенцето, нордина, поздравления и за вашите творения!

# 578
Благодаря за рецептите за кифличките и супичката  bouquet  bouquet

# 579
Пепика- много вкусно при теб  newsm22
дядо хаджия- разкошен тутманик !
Кафенцето - и кифличките и питката са страхотни .   bouquet
nordina- благодаря за рецептата.

от мен : крем супа с моркови и картофи и царевичните мъфини с тиквички на nordina.

# 580
  • Талант на 2012,2013 г.
Хей, момичета! Вие така ама хич няма да ми помогнете да сваля поне грам... rotfImao Но какво пък ? Нека да е вкусно.
Аелис, сладкиша с локум е много вкусен. Аз за първи път правя нещо без яйце. Благодаря ти. Става ми любима рецепта. newsm10
Кафенце, такава питка си спретнала...майчицееее... усещам вече вкуса... smile3501

# 581
Пепика и Кафенцето, звучите ми като Питка с Кафенце, и ми звучите чудесно Laughing. Ще ви изям тестяните вкусотийки Hug!
Ягодке, много колоритна снимка Peace. Новото фото добре работи в ръцете ти Hug.
От мен едни бисквитки с овесени ядки, трици и смокини, като основната рецепта е на Нордина, само че с фурми  bouquet:

цък на снимката за по-голямо изображение

# 582
Поли,веднага си откраднах няколко Crazy Heart Eyes

# 583
Кафенце   smile3501

Страхотна питка.Моля и аз за рецептата.

# 584
  • Пловдив
Гювеч с пилешко месо и пълнени гъби, пица и палачинки:

Общи условия

Активация на акаунт