Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
За днес пълнени чушки с ориз и  кълцано месо и мъфини с ябълка и шоколадов чипс.

# 556
Лелее,от събота вечер,10-страници!    Grinning

Леля Ог,почерпих се с кифлички към кафето!     Hug

Аз пък в неделя точно не се свъртам много-много в кухнята...
Това от събота и неделя...
Шоколадов сладкиш,тип Гараш

Мъфини със сушени фурми

Самбуски с кайма

# 557
Ася- страхотно меню.... newsm22
краси.мира- апетитни самбусек ...  chef
nordina- моля те за рецептата на кокосовия кекс с шоколад .   bouquet

# 558
  • Някъде на път....
Леля Ог , останаха ли кифлички?  Embarassed  Rolling Eyes
Pety, краси.мира, много вкусни мъфини!  Hug

У нас:
Мъфини с мед и грозде;    Постни лозови сърмички

За децата сърмичките бяха в компанията на сос бешамел;    Банички с праз и сиренце

# 559
Всичко е много вкусно,но аз най-много се зарадвах на бозата от снимката на Миг незабравим.Още точа лиги Shocked.Сега имам малко работа,а след това ще търся БГ магазина да си купя боза. newsm78

# 560
  • забравих си мисълта...
Всичко е много вкусно,но аз най-много се зарадвах на бозата от снимката на Миг незабравим.Още точа лиги Shocked.Сега имам малко работа,а след това ще търся БГ магазина да си купя боза. newsm78
А при мен и BG магазин няма, та мога само да преглъщам и да мечтая.

# 561
Еее, вие направо ме разбихте
Тази тема наистина е хипнотично-наротична, нали Дидибу! Дали пък само от гледане дебелея  Laughing Напролет как ще се пъхам в дрехите, идея си нямам. Студено и а това да направя, а някое сладкишче, движение никакво/само на пръстите/ и аз като Лабрекс, как да влезеш само, да гледаш и да не ти се прииска да направиш някоя вкусотия, а после да не я опиташ..... и то няколко пъти   animal085 Продължавам с моите ястия от които доооста си похапнах, ама кво да правя.....и аз душа нося  
Кекс с портокалови корички, шоколад  и залят с шоколад

ето и парченце

кифлички

и сандвичи от тях

# 562
Ето едни съботни кифлички от мен!

# 563
  • Талант на 2012,2013 г.
- Опит за нещо между кекс и мъфини. Сина го прави...но понеже нямаме форми, той ги направи в чашките за крем карамел.

- Сладкиша с канела и локум на Аелис, който отдавна се каня да направя, но го направих в ел. тенджера, пак поради липсата на форма. (Скоро смятаме да променим това  #Crazy Joy )

# 564
  • Пазарджик/Лондон
Отново е много вкусно в темичката  bouquet!

Пепика , как да готвиш такива вкусотии и да не ги опиташ, то това си е мъчение Wink.Може ли рецептата за питките, очите ми останаха в тях Heart Eyes.

Jasra
, чудесни кифлички, това раираните кифлички на Марабу ли са?

mimi135 , моят кекс чудесно изглежда в електрическата ти тенджера Hug.Хареса ли ви Embarassed?

Днес направих вкусният Арменски сладкиш :

И парченце Heart Eyes:

# 565
Аелис, не знам на кой са Simple Smile Намерих ги тук: http://vicktory.wordpress.com/2008/11/23/%D1%80%D0%B0%D0%B8%D1%8 … 1%87%D0%BA%D0%B8/

Страшно вкусни са Simple Smile

# 566
Отново е много вкусно в темичката  bouquet!

Пепика , как да готвиш такива вкусотии и да не ги опиташ, то това си е мъчение Wink.Може ли рецептата за питките, очите ми останаха в тях :love

Благодаря ти, ето тук, в темата за питките. Hug

# 567
  • Пазарджик/Лондон
Jasra , наистина са вкусни Hug.

Пепика , благодаря ти  bouquet!

# 568
  • Русе/София
И аз да се отбележа,че вчера така се заплеснах да ви разглеждам,че само си написах две изречения,ама снимка забравих да сложа.Та снощи похапвахме класическо-печени пилешки бутчета с картофи

Днес съм се наканила да приготвя телешко по бургундски,само че ще променя малко рецептата.
Ако се получи ще има и снимка довечера.Приятен ден на всички и спорна седмица.

# 569
  • София
У нас пък отново тутманика на Касиер но този път със свинска мас (по оригинална рецепта е масло):

Общи условия

Активация на акаунт