Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Asyalein, много апетитно меню Wink
Лойс, умопомрачително ризото!
vesi_nn , шапка ти свалям. Възхищавам се на начина, по който аранжираш всичките си ястия  bouquet
Мишле,чудесно си се справила   bouquet
пеп-4o ,много вкусно у вас  Heart Eyes А сладкиша е невероятен  Hug
*Star* ,Гелева ,Леля Ог,чудесно меню  Naughty
vesi_nn,благодаря ти за тази похвала......трогна ме твоето внимание!Снимането ми отнема доста време и да ме похвалят за него е признание  Blush

Десерта.....

Кокосов кекс с парченца шоколад

мм,писах ти на лични  Hug

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 15:16 от nordina

# 541
  • DE
Здравейте и от мен!
Нашата вечеря
Броколи огретен

А това е част от рулото което вече се "пресели" в миналото.

Пак огромни снимки.Иzвинявам се

Мернах тук едно много стилно меню
Asyalein направо си е за "перфектния динер" по VOX.
Знаеш какво имам на предвид  chef
Спокойна нова седмица на всички !

# 542
Определено тук няма почивен ден! Браво на всички за приготовленията!  bouquet  bouquet  bouquet

nahodkata, извинявай че се забавям с отговора. Напоследък си купувам китайско зеле, произведено в БГ  Thinking Вчера го направих на салатка с червен лук, краставица, домат, сварено яйце и кубчета саламче. Друг път слагам кашкавал, маслини или сирене, каквото имам под ръка  Peace

Да покажа от днес - салатките:

градинарска чорба и пиле фрикасе:

# 543
ХОРА,имайте милост #Crazy

Поръчки приемате ли,само да питам Joy

# 544
  • София-Младост
В толкова много къщи е било толкова много вкусно и красиво!  newsm03 smile3501
У нас вечерята риба плакия:

Нещо много шоколадово и вкусно по рецепта на Йоли:

# 545
magi71
Дай рецепта за тази градинска вкусна чорбичка... Grinning  bouquet

# 546
  • In a surreal moment!
Съботна закуска - домашни банички-подметка (препечени и хрупкави)и боза

тутманик с много сирене и шарена сол - неопечен

изпечен и наченат

За по-наблюдателните ще уточня , че двата представени тутманика не са едни и същи , просто забравих да снимам първия...но и втория е съвсем същия Simple Smile

# 547
Здравейте!
Казах ви аз, че почивните дни са ми любими, ама пък днес направо сте се захласнали!!!

Всички момичета с торти, кексове, сладкиши и прочие сладости: Невероятни сте! Напълниха ми се очите от вашите прелестни изкушения!   bouquet  bouquet  bouquet Ще има да преглъщам до утре от видяното!
И за всички останали също, всички сте показали чудесни неща!  bouquet Hug

Дес, да ти е жива и здрава дъщеричката, много щастлие й желая!  Tada Тортите са чудесни!
Мишле_, да ти е жив и здрав съпругът, дълги години да те обича! Много красива трапеза си направила!   bouquet
Venetta, Tannita, Поли, vesi_nn, magi71, Селма, bliznacite2004, merydit, nordina, отново ви благодаря за хубавите думи, много стимулиращо и приятно!  Heart Eyes Hug
merydit, хич не ми прилича на провал, изглежда повече от добре!
vesi_nn, нещата, които си показала са страхотни, имаш невероятна фантазия!
Купих джаджата за спиралки от магазина на ул. Кадемлия № 6. Струва 11 лв и има два размера. Има и още много други неща, но като цяло ми идва скъпичко, защото всичко е в големи разфасовки.
Rumya, по-красиво тирамису не съм виждала!  #Crazy Сладките също са красиви, но след тирамисуто загубих думи! Можеш ли да ми кажеш от къде си купи листове за трансфер?!
Pinki_81[/b], поздравления за козунака!
asyalein, много добре си се развихрила! Големи вкусотии и красотии!

Днес ходихме на Витоша и затова чак сега си поствам закуската- кифлички със сиренце, локум и шоколад:

И отново вариации на тема бутер тесто:

Labrex, за пореден път ти благодаря сърдечно, защото тези кифлички пак са по твоя рецепта (за бързите и вкусните от вчера). Бяха изключително бързи, лесни и вкусни! А предложението ти дойде точно навреме- тъкмо се чудех какви точно кифлички да направя.   bouquet Hug

Лека вечер на всички и успешна седмица!

# 548
LAbrex

Може ли линк към рецептата за кифличките? bowuu

# 549
Ей, докато изляза от темата и пак вкусотийики сте наредили  Hug Пу да не ви е уроки  smile3501

desiniko, вкусничка се получава чорбата. Лесна е - задушавам в малко мазнина и малко вода  ситно нарязани глава лук и морков, после добавям вода на няколко пъти по чаша. След това слагам нарязани 2 картофа, замразени тиквички и  грах, домат от консерва. След около 10 минути добавям фидето/в случая макарони цифри/, вегета, целина, магданоз, чубрица и ако трябва сол. Това е, без застройка е.

# 550
  • София
Шоколадовият сладкиш явно е на голяма почит и едва се сдържам досега да не го забъркам, защото съм пристрастена към шоколада и съм сигурна, че с кантара пак ще се скараме Mr. Green Joy

Лабрекс
, забравих да спомена, че правих и  нежните пудингови мъфини от твоите "Любими". Но видяла-недовидяла съм писала на 2 пъти масло, вместо единия да е брашно и онзи ден като ги правих (компа не беше включен, за да почерпя информация от първоизточника) и бая се пулих на рецептата защо няма брашно. newsm78 Пуснах всичко в робота и сместта ми се видя бая редичка, затова на своя "уж" глава сложих 3-4 с.л брашно. Мъфинките се надуха перфектно, станаха едни примамливо златисти, но като изстинаха и се поспъхнаха. Whistling Бяха вкуснички, вътре все едно имаше кремообразен пълнеж. Получи се нещо като крем-карамел в коричка. bowuu Не съм ги снимала, защото се ометоха много бързо, въпреки недобрия им вид и сгрешена рецепта Mr. Green Joy Та помисли- може и да модифицираш рецептата Joy Joy Joy

# 551
LAbrex

Може ли линк към рецептата за кифличките? bowuu

desiniko, заповядай! Експресни кифлички от супер тесто. Количеството е голямо! Grinning

Леля Ог, много се радвам, че рецептата ти е била полезна. Дано да са ви харесали кифличките. На снимките изглеждат чудесно!  bouquet

Мишле_, ти направо си създала нова рецепта! Grinning Щом са били изядени, значи е добра!  bouquet

Леля Ог, чета си тая вечер някаква статия за последния писък на модата, според която това са розовия и лилавия цвят и в съзнанието ми изпъкват твоите розово-лилави пастички!? Кажи сега у ред ли съм и се виж какви неща правиш!!!   bouquet

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 00:15 от labrex

# 552
Здравейте момичета, аз се завърнах, даже успях да поразгледам вкусотиите, които сте готвили. Прекрасни неща видях, имам още много да доразглеждам и да записвам рецепти.
Нордина, може ли да дадещ рецептичката за това прекрасно кексче, изглежда супер, ще го спрета и аз, обожавам кокос и шоколад.
Аз утре сигурно ще се включа със снимков материал, днес не съм правила снимки на яденето, че още не мога да вляза в крачка.
Лека и спокойна нощ на всички

# 553
  • DE
Цитат
Съботна закуска - домашни банички-подметка (препечени и хрупкави)и боза
Миг неzабравимточно по моя вкус са ти "подметките"хрупкави
Трейси добре си се завърнала.Надиша се една седмица на чист въздух и си сега пълна с креативност и желание за вкусни домашни гозби Mr. Green

# 554
пушени скумрия и сьомга, и скариди, гарнирани със зеленчуци и сос холандез; за десерт - кекс в който пуснах около 200г натрошен аеро шоколад, който се разтопи и стана ммммм

Общи условия

Активация на акаунт