Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 342
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Мале момичета вие сте прекрасни кулинарки...поздравления отново за всички  smile3501 smile3501 smile3501
***Ади*** ,страхотии си показала направо..би ли казала рецептата за гръцкото кремче  Peace
Гелева ,много добре изглежда тортичката в купички ,сподели рецептата моля  Peace
Мишле_ ,много са интересни тези хапки  Grinning,каква е рецептичката за тях-вкусни и "пивки" хапки с пушена херинга
Леля Ог ,пак си показала много вкусни неща ..поздравления   bouquet
mery_poppins1 ,би ли дала рецептата за шницелите  Peace
Много много вкусни неща видях и не спрях да копирам ..само кога ще имам време за всичките да ги направя не знам... Grinning
От мен една плодова торта..която за първи път правя без форма за торта...и това е моя вкусен "провал"
и парченце
...но се ядосах и днес отидох и си купих форми за торти  Peace ...
това е гювеч със свинско месо
и порцийка
ами това е от мен за днес ..утре пак ..ако успея да снимам преди да е свършило ,че снощи пропуснах пилето с гъби докато се усетя нямаше нищо за снимане  ooooh! Joy

# 526

mimi P27 ,тортата направо ми замъгли съзнанието ..... ако обичаш да публикуваш рецептата  Hug
да, тортата стана страхотна, но да си призная нямам кой знае каква заслуга Blush, освен че сложих повече шоколадов кувертюр, затова няма да пиша рецепта, а ще си призная всичко Mr. Green
блатовете са ми купени от готовите Peace, сиропирах ги с кока кола
крема, с който намазах между блатовете е пудинг на йоткер + половин пакетче краве масло + 100 грама кувертюр
а отгоре я залях с кувертюр с краве масло в съотношение 2 към 1 и украсих с кокосови стърготини  Peace
обичам торти, които не са много трудоемки Whistling,но пък много шоколадови Laughing Wink

# 527
 Ади,браво на теб! smile3501
  Разби ме!Страхотен пост!Истинска бомба! Laughing Hug
И какво ще правим сега ние с тебе Mr. Green
Ми аз не издържам на тези гледки на тортите и кремчето ooooh!

# 528
За Гръцкото кремче-кръстих го така,защото на лято ядохме подобно на Тасос.Не знам дали са го правили така,но аз го докарах на вкус.Та значи:

Купувам си най обикновенно Царевично нишесте.Аз слагам 4 пакета за 6-8 купички.
Докато ги варя,две ги омешвам с ванилия (3 пакетчета) и 2 с какао,за да докарам различен цвят.
Оставя се по-течно,за да може да се изсипва,после се втвърдява в хладилника.
На дъното на купичката слагам бисквитка,изсипвам бялото нишесте,отгоре слагам някакво сладко,мармалад или конфитюр,каквото има налично,пак една бисквитка,най -отгоре изсипвам кафявото нишесте,пак слагам бисквитка и настъргвам бял и кафяв шоколад.Бисквитките може да потопите в малко мляко,за да омекнат.

Ако някой го мързи,става и с Йоткер кремовете PeaceАз го правя с нишесте,заради малката,че нали уж е с по-малко Е-та newsm78

И аз съм на същият хал,Хъни,Селма HugАз и казах днес на Селма,като ме прати тук-влизам със затворени очи,поствам и се махам,че то това не е човешко Laughing

# 529
  • София
Здравейте и от мен!

Първият ми опит да направя козунак беше днес. Мисля, че е успешен- стана много мек, пухкав, въздушен, с конци. Единствено малко го препекох, но следващият път ще съм по внимателна Embarassed
Ето и няколко снимки:

Няма да изброявам на какви вкусотии и красоти се нагледах.
Определено няма такава друг тема. Браво, момичета!!!! Grinning

# 530
  • Балчик
У нас днес задушено телешко с картофи и зелен боб:

http://djemma.snimka.bg/cooking/multivarka.451871.17085978

# 531
  • София
merydit , заповядай рецептата- Бисквитена торта в купички . Hug

# 532
Добър вечер  Simple Smile
От мен една Венецианска манджа, Ризото с грах, или казано на венециански диалект - ризи е бизи Laughing

# 533
Цитат
mery_poppins1 ,би ли дала рецептата за шницелите 
merydit ,ами и аз да си призная като mimi P27   Blush пил. шницели и кюфтета са замразен полуфабрикат/вносни гръцки/.
Много са хубави и двата вида на вкус.
По принцип се пържат,но аз ги слагам във фурната в тавичка покрита с пергам. хартия и печа на вентилатор.
Стават по-диетични и също много вкусни.
 Pinki_81 ,душичка ти е станал козунака  Peace
 Lois ,и ризото си го бива,но за снимките ти нямам думи... превъзходни  Peace

# 534
Привет на всички кулинарки  Hug каквото и да кажа,ще звучи вече банално,нямам думи ей  Crazy Crazy Crazy
При нас ;
запечено кис.зеле със свинско                              панирани чушки

шоколадови палачинки с настърган бял LZ по-рецепта на Лабрекс  за което   bouquet   bouquet   bouquet

Ябълков сладкиш с карамел на ЛЕО,за което и свалям шапка,който не го е пробвал хич да не се замисля, БОЖЕСТВЕН  Е!!!!!   bouquet

# 535
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Лоис, и аз го харесвам ризи и бизи  Heart Eyes

Ади, много торти бее  Crazy

днес успях да се развихря  Party

салата от зелен фасул с риба тон

канапе от алабаш с киноа и лимонов сос

бьоф бургуньон

лимонов кекс с шоколад, от същото тесто и мъфини  Mr. Green

# 536
  • Русе/София
BENIII тайната на крем-питата е да престои едно денонощие,за да може крема да попие в юфката.
Леле Ади какво е ТУЙ НЕЩО?Разби ме,кога успя?  bouquet

# 537
Asyalein, много апетитно меню, особено във втората си част Wink
Лойс, умопомрачително ризото!

# 538
Поздравления на всички за невероятните вкусотии!  bouquet
Ето и от мен през изминалите дни.
 Едни кашкавалки оформени, като кифлички, ръжено хлебче, баница с кайма и сладкиша с майонеза на Сладка хапка Heart Eyes

# 539
Asyalein, много апетитно меню, особено във втората си част Wink

Ася, а аз си паднах по първата част   bouquet
Нанита, супата звучи примамливо  Heart Eyes
Мишле, Ади, чудесно празнични менюта   bouquet
Pinki_81, страхотен козунак  Peace

bouquet за всички момичета  темата, чудесни ястия!

У нас снощи Сиренца в бекон

а днес:

Пенкейк на Петя

Шоколадовия сладкиш на Роси - пак и отново,

невероятно вкусното Пилешко с гъби, вино и сметана на Танита    bouquet  bouquet

Спанак с ориз и месо

Ориз с гъби и зеленчуци

Хубава седмица на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт