Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 108 869
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • забравих си мисълта...
Вени, страхотни неща си ни показала!   bouquet  Може ли да разбера нещо повече за "извънземните" фугасчета?

ФУГАСС (FOUGASSE - френска алтернатива на италианската фокача)

Aredhel, аз направих фугасчетата точно по рецептата с изключение на солта. Сложих 1 ч.л. сол, но и Labrex спомена, че по оригиналната рецепта е също с 1 ч.л. сол. Стават много леко сладки, а питката  която намазах между пластовете с много малко олио, стана като от коприна. Препоръчват ти горещо тази рецепта. Хлебчетата са невероятно вкусни.

# 61
  • При елфите ...
Вени, страхотни неща си ни показала!   bouquet  Може ли да разбера нещо повече за "извънземните" фугасчета?

ФУГАСС (FOUGASSE - френска алтернатива на италианската фокача)

Aredhel, аз направих фугасчетата точно по рецептата с изключение на солта. Сложих 1 ч.л. сол, но и Labrex спомена, че по оригиналната рецепта е също с 1 ч.л. сол. Стават много леко сладки, а питката  която намазах между пластовете с много малко олио, стана като от коприна. Препоръчват ти горещо тази рецепта. Хлебчетата са невероятно вкусни.

Вени, благодаря за бързия отговор! Обезателно ще ги пробвам, обичам такива неща.   bouquet

# 62
vangobi, май ще предизвикаш нова вълна с тирамисута с тази снимка  Laughing Прияде ми се и на мен!
jlia, перфекти са картофените целувки! Точно както си ги представях!
ilrai78, мъфините са убийствени! Кажи по коя рецепта са? Praynig
Gаlka, извинявай, много съм отнесена  Embarassed! Бях забравила да сложа линка, но вече го има  Hug
Дес, labrex, много сте мили, благодаря!
labrex, направо ме разбиваш с тия питки и всичките им тестени разновидности! За мен месенето е супер трудно нещо, а ти месиш всеки ден май   bouquet
kasier, много благодаря! Ако съдя по рецептата, на вкус е още по-прекрасно, отколкото на вид!

Ето я и нашата скромна вечеря- запечени картофки с няколко вида сиренца и бекон:

Лека нощ!

# 63
  • забравих си мисълта...
Мариновано пуешко месо с пикантен сос

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 21:27 от Venetta

# 64
Привет в новата темичка Hug.
Утре ще готвя и ще се отчитам.
Пепчо все се каня да те питам от къде по това време такива хубави чушки Сиврия newsm78.
Леля Ог сайта който си дала не трябваще да го отварям посред нощ Whistling.Само да не стана нощем да готвя ooooh!

# 65
От мен една  лазаня:

# 66
Вместо запис - Мия,даде ми страхотна идея с тази апетитна лазаня!    bouquet

# 67
Гелева, би ли споделила как направи мармалада от червени портокали   bouquet.
Предполагам , че може да се направи и с обикновените оранжеви портокали ?
Търкалят ми се тук 20-тина ,леко започнаха да засъхват дори и тъкмо се чудех какво мога да направя с тях .

# 68
нищо особено Blush картофи, моркови, тиквичка, домати и пипер нарязвам на едро, изсипвам в тавичка заедно с половин литър доматен сок, олио и подправки и пека във фурната Peace лесно, но вкусно отдавна не го бях правила

Мерси Мими. Peace

Алхимика, и на теб   bouquet

Ммм, сега ще пържа филийки, дано да не забравя да ги снимам и ще пусна снимки после. Party

# 69
Добро утро!

Venetta, как хубаво си "разказала" рецептата за пуешкото с тези красиви снимки! Благодаря, записвам я.
Хъни - Бъни, на мен също ми хареса, има интересни неща, които все още не са обиколили интернет пространството  Laughing
Мия, много апетитно изглежда лазанята!

От мен измислен чийзкейк с къпини и с боровинки:

Сега пека щрудел и съм си изпълнила ангажиментите към ябълките  Grinning
Приятен ден, момичета!

# 70
  • Пазарджик/Лондон
Ах, колко сте изписали Heart Eyes.Паднала ми е батерията на фотото, довечера ще покажа снимки, засега само запис  Embarassed.

# 71
Кога изписахте пет страници  newsm78 Ще ви чета довечера  Thinking,но видях прекрасни неща   bouquet
Благодаря ви момичета за одобрението  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Леля Ог,прекрасни неща си показала.Бисквитките с банани щяха да са още по-хубави с нормално какао.Изискването беше такова...да са с детско какао,а кокоските са мммм....много нежни  
Полина,Деликате,заповядайте .......
Царевичен кекс със сирене и пресен лук                       Портокалови кексчета със шоколадови парченца

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 11:35 от nordina

# 72
Kюфтета по "Тиролски" на nordina   bouquet  eeeeee  много са вкусни  Laughing

ето рецептата
+ задушени мoркови с броколи и сметана

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 11:37 от Veseto_

# 73
  • varna
Pinki,благодаря ти за отговора ! bouquetВ най-скоро време ще изпробвам рецептата Hug

# 74
  • забравих си мисълта...
Venetta, как хубаво си "разказала" рецептата за пуешкото с тези красиви снимки! Благодаря, записвам я.

Леля Ог, благодаря ти  bouquet.

Аз много се възхищавам на твоите произведения и на търпението ти, с което ги правиш. Разглеждала съм и галерията ти  и  все ми се иска да направя нещо от твоите сладкиши, които са истинско произведение на изкуството, но пустото "овенско" търпение, никак го нямам нещо напоследък .

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 21:30 от Venetta

Общи условия

Активация на акаунт