Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 108 855
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • ГОре на черешата...
Пак вкусотии и невероятно красиви снимки, браво!

Малко от днешния празник:
Тортата на Калоян, фен на динозаврите и праисторията, както се вижда /палеонтолог ли ще става, антрополог ли, дай му динозаврии и древен Египет. Добре поне, че мумии не ме накара да наредя по тортата Whistling.../.

Измъчени ми са динозаврите, но изобщо нямах време...но детенце си ги хареса, както личи и от снимките:

Питката:

Руло "Стефани":

...останалото не успя да стигне до снимка  hahaha

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 17:19 от mari_eta

# 16
  mari_eta,да ти е жив и здрав "детенцето"! Hug Колко голям е станал? Simple Smile

Пиле с ориз на фурна.

# 17
ето от днес....
пиле с ориз....
     ,картофки с пиле

и това е първата ми торта с фондан,при липсата на слад.бои  Embarassed

# 18
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Селма, на 9 години стана, вляво на тортата има свещичка-цифра Grinning.

# 19
Нинче, всичко, сътворено от теб, изглежда уникално Hug. Имаш страхотна фантазия и собствен стил Peace.

Селма,  delicate Hug!

Селма, хлябът го правих в машината. Съставките са съвсем на око, но и малко тип "изчисти хладилника" - с малко останало прясно мляко, малко останало кисело мляко, останалото количество течност е вода, обичайните съставки сол, захар и мазнина, само където добавих и три малки шепички мак за цвят. Peace.

Оризът с бутчетата изглежда много апетитно Hug!

Мариетка, да ти е живо и здраво порасналото момче! Много радост да ви носи! А тортата е радост за окото Peace.

# 20
Благодаря, Селма, на 9 години стана, вляво на тортата има свещичка-цифра Grinning.
    #Silly Аз пък се загледах в динозавърчетата и в детето!  Hug Голям е!Да ти носи много радост! Heart Eyes

Селма, хлябът го правих в машината. Съставките са съвсем на око, но и малко тип "изчисти хладилника" - с малко останало прясно мляко, малко останало кисело мляко, останалото количество течност е вода, обичайните съставки сол, захар и мазнина, само където добавих и три малки шепички мак за цвят. Peace.

Оризът с бутчетата изглежда много апетитно Hug!

И аз благодаря! Grinning
   Гледам,че няма яйца в хлябчето.Това ми беше най-интересно! Simple Smile

# 21
  • София
Много пилета днес Simple Smile
Още едно с лимон и розмарин. И питката  на Лабрех -благодаря ! bouquet  bouquet.
Много вкусни и мекички,  и малко  нахапани ......[

# 22
  • Bulgaria-Italia
Селма ,пиленцето с ориз е умопомрачително   bouquet

Мари ета
,да ти е живо и здраво момчето.Каква красива торта си му спретнала   bouquet

Леля Ог
,нямам думи   bouquet  bouquet  bouquet . Влюбих се във розичките  Crazy

Лоис
и у вас много апетитно   bouquet

Снощната вечеря

Варено пиле с телешко месо,варени картофи

И салца верде

# 23
Благодаря за новата тема все повече пълна с красота и вкус. Hug

Всичко приготвено от вас е еталон и образец поднесено с финес направо за кулинарна изложба.Много хубави питки и торти. newsm51
При нас обяд и вечеря в едно питка,пиле с прясно зеле,домашно грахам хлебче и сладкиша с орехи и локум на Аелис...много вкусен.Наистина трябва да се прави двойна доза,че ми беше по широка формата.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 18:40 от megans

# 24
  • ГОре на черешата...
   #Silly Аз пък се загледах в динозавърчетата и в детето!  Hug Голям е!Да ти носи много радост! Heart Eyes

Аха, височък върви - вече е 146 см Whistling...

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 17:20 от mari_eta

# 25
  • София
Скоро не съм се включвала,но не ви изпускам Laughing

Пепика, благодаря за темичката  bouquet
Сигурна съм, че ще я запълните за отрицателно време с красиви и вкусни ястия Peace

Аз ще покажа снимки на лучниците,които правих тези дни:

# 26
  • в моя свят
От мен само запис,че скоро почти не снимам.

# 27
  • varna
Pinki,страхотни лучници си измайсторила!Ще споделиш ли рецептата?  bouquet

# 28
Селма, можеше и яйце да сложа, обаче не се сетих hahaha.

# 29
Ей, момичета какво правите вие?!?! За половин час напълнихте темата с кое от кое по-вкусни работи! То просто не мога да ви похваля една по една! Поздравления за всички!   bouquet

delicate, само кажи кога и къде и съм ти направила и на теб!
mimi135, фунийките станаха много импровизирано, затова не е специална смес. Останаха ми от топчетата от сирене и във всяка фунийка бухнах по едно. Но ако пак правя, с каквото и да ги пълня, няма да пълня цялата фунийка, а така на топчета- много лесно, бързо и удобно се пълнят фунийките и не се омазват целите.
Gаlka, заповядай - Ева Тонева (бях объркала името, но се поправих). От нея взех идея за розите и спиралите, а маргаритките са от някакъв руски сайт и май беше с палачинка направено.
Селма, много ти благодаря и на теб за хубавите думи!   bouquet  Пиленцето изглежда чудесно!
merydit, това за пиленцето се отнася и за теб! Като за първи опит ми се вижда много добре. Моята първа среща с фондана отиде в боклука Laughing Защо не оцветяваш с бои за яйца?
mari_eta, много хубава торта! Питката също!  Да ти е жив и здрав рожденника и да стане какъвто си пожелае!
jlia, супата ти изглежда чудесно, а картофените целувки развихриха въображението ми още преди да съм ги видяла!
Поли, не бях видяла снимката предния път, хлябът изглежда душичка! А и с маковото семе сигурно е още по-вкусен, много обичам! А сега виждам и какво си ми написала. Много ти благодаря, направо се изчервих! Стана ми много приятно, благодаря!   bouquet  Heart Eyes  Hug
мм, megans, Pinki_81, при всички ви е много вкусно!
kasier, благодаря ти много! Радвам се, че са ти харесали! Аз пък се впечатлих от салца верде, какво има вътре?

По-късно ще покажа и вечерята.

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 09:46 от Леля Ог

Общи условия

Активация на акаунт