Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 58-ма тема

• 109 308
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Селма,  Aredhel, благодаря ви, момичета.  bouquet
Написах рецептата на експресните кифлички от супер тесто, ако проявявате интерес, погледнете я. Кифличките станаха наистина много вкусни.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 22:42 от labrex

# 466
Мх.....май горчиво ще съжалявам,че забравих да си покажа супичката  ooooh!
Щото като гледам какви вкусотии сте завъртяли всичките, ще ми отлети съня във кулинарни фантазии  Crossing Arms Нооо.....какво да се прави като посещавам в хай-хубавата тема във форума   bouquet  bouquet  bouquet

Една.....

Пилешка супа по градинарски

labrex ,мила във какви експресни филми ме вкарваш сега ......с това експресно тесто за кифлички дето ми го намърда пред очите точно като си пуснах поста   #Crazy #Crazy #Crazy

# 467
.......labrex ,мила във какви експресни филми ме вкарваш сега ......с това експресно тесто за кифлички дето ми го намърда пред очите точно като си пуснах поста   #Crazy #Crazy #Crazy

Нордина, поправих се - тестото е супер, кифличките експресни!  Grinning А твоята пилешка супичка.........ммм, имам чувството, че и усетих вкуса. Heart Eyes  bouquet

# 468
bliznacite2004 заповядай Кекс с тиква

# 469
   Лабрекс,мерси за рецептата! Hug

При нас любимите ми и топли-топли Гвиниот!

# 470
От мен вкусна баничка със сирене и айран:

# 471
stasi 76 - Благодаря ти за рецептата .   bouquet
Селма- взимам си от твойте гвиниот , че много ги обичам  Heart Eyes чудни са .  Flutter

# 472
Любимите ми дни в тази тема са събота и неделя! Хем аз имам повече време за готвене, хем вие пълните темата с най-прекрасни и вкусни идеи!   bouquet
esy, невероятен е тоя тиквен пай!
delicate, краси.мира, didibu, Anuck, bliznacite2004, благодаря ви, момичета!  bouquet
bliznacite2004, видях един динен сладолед, който или съм пропуснала, или ти си пропуснала да ни го покажеш тук в тази тема. Страхотен е!
Venetta, аз се пошегувах, но на теб със сигурност не ти е до шеги. Извинявай!  Hug Пък и не е съвсем шега де- ти с една ръка правиш неща, които на мен с две ми е трудно.
felicidad17, Tannita, nordina мноого красиво поднесено!
Ааа, Бени, благодаря! Ще си го препиша, изглежда супер!
labrex, кифличките са много красиви! Тези с листенцето отдолу ми харесват най-много!
stasi76, много са хубави и целувките, и кекса, и питката!
merilyyyn, чудесна баничка!
Момичета подлудихте ме с тоя сладкиш на Сладка хапка! Аз го прескачам умишлено, все едно не го виждам, а вие почнахте и по два пъти на страница да ми го показвате! И всички сте го докарали прекрасен на вид!
Селма, тези "гвиниот" ги чувам за първи път, но ми потекоха лигите още преди да видя рецептата!

Ето и нашата вечеря (пък и да се похваля с новата ми формичка пате и онзи уред за спиралите):
Патета от карофено пюре:

Иии пуешко бутче, мариновано, печено, със сметанов сос.... вълшебно! За първи път ядем пуешко и много ни хареса! Трейси, Venetta, 3xi, много ви благодаря за рецептите   bouquet

Лека нощ от мен!

# 473
  • забравих си мисълта...
Venetta, аз се пошегувах, но на теб със сигурност не ти е до шеги. Извинявай!  Hug Пък и не е съвсем шега де- ти с една ръка правиш неща, които на мен с две ми е трудно.

Леля Ог, много си миличка  Hug, но аз дори и не си помислям да се меря с теб  Naughty. Липсва ми твоето търпение Simple Smile. Представила си великолепна вечеря, да огладнее човек само като гледа   :bouquet   bouquet.

# 474
Малко по тъмни доби да се включа че денят ми ще е натоварен,едва ли ще седна утре.Послучай 4-тият РД на дъщеря ми направих тези торти.Детенцето е възхитено,само тича да ги гледа,а аз виждам многото несъвършенства,но в крайна сметка е важна оценката и блещукащите щастливо доволни очички на рожденичката.Вътре розовата е трюфел а мики маус-а е шахматна.Като ги разрежем на празника след няколко часа ще ги покажа и от вътре.

И малко манджи,които бях наснимала през измиалите дни но не стигнах до компа да покажа:
Картофена запеканка с царевица и бешамел.Идеята взех пт една рецепта в блога на Ноедина:

Eдно хлебче от машината:

Пудинговите мъфини на Лабрекс:

Пилешко филе с хавайски микс:

# 475
  • забравих си мисълта...
Да ти е жива и здрава дъщеричката, Дес   newsm59!

Чудесни торти   bouquet! А и щом детенцето се радва, какво повече искаш, нали това е целта, а тя е постигната newsm10.

# 476
# 477
Леля Ог, пак надмина себе си Hug! Поздравления  bouquet!

Дес, да ти е живо, здраво и щастливо слънчицето Hug!
Много са красиви тортичките, а щом са оценени по достойнство, съвършенствата не важат Peace.

Селма, подсети ме за тези гвиниот, че отдавна им се каня Crazy. Само муза ми трябва, муза....

пеп-4о, снимките ти са разкошни Peace.

# 478
Ех че красиво и вкусно тук  smile3501
Леля Ог няма как да не започна с теб, патенцата са страхотни   Hands Clap omm Поздравления за всички прекрасни ястия които показваш   Hug Heart Eyes /честито за новата придобивка, би ли споделила от къде взе уреда за спиралите, аз търся от известно време, но не мога да намеря  Praynig/
Дес и тортичките  и менюто са супер   Hands Thumbsup
merilyyyn мммм много апетитна баничка  eat
nordina ти и една проста супичка правиш да изглежда така съблазнително, че на всеки да му се прииска да си хапне  thumbsup
оооооо Kafenceto те простите манджички са най-вкусни, особено твоите направо ми иде да захапя монитора   bouquet
bliznacite2004 как докара тази златиста коричка на рибката ммм как само обичам риба  smile3508
labrex и запеканка и кифличките са страхотни, както винаги  Hug Heart Eyes
Pety   Aredhel  ♥♥рина   nerita  stasi76 matze mili.m Neli4ka didibu ох изгубих ви края  Shocked всички сте страхотни  smile3501 newsm51
Нещо от последните дни: Сърмички Супа зрял фасул
Детски порцийки  винен кебап за малката госпожица:
"Къщичка в планината"
"Мечо с буренце медец"
 За закуска сандвич "охльо-бохльо"
За десерт божествения тиквеник на Селма  Hug

И минутки за реклама: "Момичета щом рецепта на Селма съзрете вие за миг не се чудете, ами веднага си я спретнете" няма да съжалявате  newsm10

# 479
  • област Софийска
vesi_nn , шапка ти свалям. Възхищавам се на начина, по който аранжираш всичките си ястия   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт