Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 3

• 26 273
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Изенце, ти си като една трудолюбива пчеличка, която носи мед на нашите цветенца Laughing Heart Eyes

Страхотни са всичките клипчета, но candy man ми е фаворит, защото е много хубава песента и много му отива на Джаред. Heart Eyes

# 496
Добър вечер!
Аз също много я харесвам Бела, заради номерата, които им погаждаше  Laughing И все ми се струваше, че ще стане заварката с Дийн....ама не би Mr. Green

Злата, не мога да коментирам снимките ти, защото ме карат инстиктивно да стискам очи и да извъртам глава.  Grinning Flutter
hahaha Повярвах ти!

[ Това е много добро - не знам дали сте забелязали как на самия край на тази сцена, когато Дийн ядосано крещи "Son of a bitch!", Сам едва се сдържа да не избухне в див смях! GrinningVery Happy Съвсем в края на това видео е Simple Smile
Хахаха, да! На един кънвеншън го питаха Джаред, как успява да се сдържи да не се разсмее по време на снимки, защото някои от сцените им с Дженсън са много смешни. Та той каза, че му е много трудно и колкото и смешни да им изглеждат сцените, които виждат в сериите, всъщност не виждат най-добрите изпълнения на Дженсън, защото по време на тях той се хили със сълзи  Laughing
Изи, голямо благодаря за клипчетата   bouquet

Shocked Дженсън  Добре че го познавам направо от Supernatural Joy
Защо, бе, на мен пък ми е сладурест с тия очилца  Blush

# 497
  • В средата на времето
Нагледен пример как една яка песен прави снимките да изглеждат по друг начин! Heart Eyes
I like the way you move

Злата, одеве исках да те поздравя за гифчето (Дийн по потник) в подписа ти и забравих Crazy ooooh! Поздравления!   bouquet Със здраве да му се радваме всички от Стадиона Joy

Защо, бе, на мен пък ми е сладурест с тия очилца  Blush

Ма то не е само очилата...ми тази коса на кичури Crazy Не му отива с толкова светла коса според мен Laughing Не могат да му се откоят прекрасните зелено-сиви очи така Grinning

# 498
Нагледен пример как една яка песен прави снимките да изглеждат по друг начин! Heart Eyes
I like the way you move
Край, не мога да понеса повече гол и нацелуван Сами за тази вечер. Naughty

Наистина не му стоят добре на Дженсън светлите кичури.

# 499
Злата, одеве исках да те поздравя за гифчето (Дийн по потник) в подписа ти и забравих Crazy ooooh! Поздравления!   bouquet Със здраве да му се радваме всички от Стадиона Joy
bowuu А аз цял ден си утрепах да намеря гифчето от твоя бивш подпис - палаво гледащия Дийн - и не пожънах никакъв успех. Много ме кефеше и исках пак да си го гледам. Ще можеш ли да ми го метнеш на лични  Praynig? Ще съм ти много благодарна  Hug

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 00:49 от Злата с метлата

# 500
  • В средата на времето
А аз цял ден си утрепах да намеря гифчето от твоя биш подпис - палаво гледащия Дийн - и не пожънах никакъв успех.

Sad ами и мен ме радваше, но нещо зачезна от сайта, на който беше качен и аз бях принудена да си сложа друго гифче Sad Пък не си го запазих някъде ooooh! А иначе и на мен ми беше любимо Heart Eyes Нали говорим за "I think I'm adorable"?

# 501
Нали говорим за "I think I'm adorable"?
Не, не това. Онзи гиф на който Дженсън вдига веждички и гледа палаво.

# 502
  • В средата на времето
Не, не това. Онзи гиф на който Дженсън вдига веждички и гледа палаво.

Утре ще ти го пратя от офиса, че сайта с гифчетата ми е запазен на тамошното PC Peace

# 503
Изи, златна си!  Hug  bouquet

И понеже ти отвори дума за "Добре,  че познаваме Дженсън от Свръхестествено" да видите за какво иде реч по разни други филми  Joy Joy Joy Имам големи подозрения, че е от Devour, но не съм го гледала и не мога да кажа със сигурност.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 00:25 от Злата с метлата

# 504
Изи, златна си!  Hug  bouquet

И понеже ти отвори дума за "Добре,  че познаваме Дженсън от Свръхестествено" да видите за какво иде реч по разни други филми  Joy Joy Joy Имам големи подозрения, че е от Devour, но не съм го гледала и не мога да кажа със сигурност.

Crossing Arms Майко мила! smile3555 Добре, че го познаваме първо от Supernatural! hahaha

# 505
Добър ви ден!  bouquet
Днес пак всички сме се разработили и тeмата ни е отишла на втора страница. Срамота! Embarassed
Вчера Fairy отвори темата за любимите женски образи от Supernatural, та да си кажа и аз. За мен най-красивата жена, която досега се е появявала в шоуто е жътварката Теса (Lindsey McKeon) . Като герой не ми е толкова любима, 'щтото е малко сухарка  Laughing (за разлика от Бела), но като визия е страхотна.

# 506
  • Някъде в търсене ............
Аз съм фен на Теса , разкошна ми е . Май само на нея бих дала Диин Thinking

# 507
Всички събираме сили за следващия епизод и никой не смее да каже нито дума, да не му се свършат до петък Joy

Аз пък продължавам с жените Laughing

Ред е на русата Руби Grinning Нея я харесвах много, защото играеше жестоко - хладнокръвна и надменна демонка.

# 508
Хей, много е затихнала темата днес Simple Smile Надявам се довечера да сте по-словоохотливи. Simple Smile Имате ли някакви предварителни очаквания за следващия епизод? Аз още си предвкусвам тръпката, с която в петък сутрин ще пусна серийка 12 да се тегли, но някак си не съм чак толкова нетърпелива, колкото бях преди еп. 11, само при мен ли е тази тенденция?

Русата Руби, за разлика от чернокосата, много ми харесва, както вече съм споменавала май. Не разбирам защо трябваше да сменят актрисата - предишната беше много по-добра от Дженевив Кортез.  Twisted Evil

Теса също ми е от любимите женски персонажи, но дори и на нея не го давам Дийн.

Какво мислите за ангелката Анна? По-нататък в този сезон предвиждат да завърнат образа й в един от епизодите, когато Сам и Дийн ще се върнат в миналото отново, за да се срещнат с младите си родители, които май още няма да са им станали родители. Мисля, че се казваше Back to the Future II и е предвиден като епизод 13. Пускам и линкче с кратко инфо, ако някой се интересува от спойлери: http://www.tvfanatic.com/2009/12/supernatural-star-previews-back … to-the-future-ii/.
Колкото до Анна и Дийн, на мен тяхната "завръзка" нещо хич не ми се връзваше от самото начало, тя ангелка, нашия - Womanizer, явно библейското в мене наскочи за ням протест Grinning  Mr. Green
Иначе според мен между Анна и Кас ще има някакво развитие на нещата, мисля, че в предисторията двамата са имали някакви взаимоотношения, които сценаристите тепърва ще ни разкриват какви са били и ще ми е интересно да видя в каква ли посока ще поеме "химията" между Кастиел и Анна.

# 509
Русата Руби и аз  я харесвам. Много повече ми се връзваше като демонка. На въпроса, защо е напуснала шоуто, Крипки отговаря, че е било "чисто финансово решение". Не можели да си я позволят вече. Източник.

Общи условия

Активация на акаунт