90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
И пак аз  Laughing съжалявам , че толкова начесто ви пиша ама все изниква нещ0 ..  Laughing Сега съм на имен ден на бабето ... и си викам както винаги ще има салати и месо / аз не обичам / и викам ще хапна само салатка ... ама кат идах той дядо напазарил , кат за китайската армия ... купил бутчета , кюфтета , кебапчета , крилца .. до тук добре ... отделно салати снежанка , руска и пикадили .. до тук пак добре .. сега идват мойте изкушения ... картофени кюфтета , лозови сърмички, руска салата и КАРТОФИ НА ФУРНА и ТОРТАА ... ъъъм .. да и мама ми вика тука са събрани повече от 5 твои любими яденета ай почни я утре...  Laughing аз викам ааа не ... няма да стани от 1 година все утре започвам ...  и за тва я докарвам до 10 -15 дена и я спирам ... Laughing ся въпреки всичките салати накарах дядо да ми направи домати краставици и сиренце и понеже съм нагла ...  Laughing викам ний нали сме си само наши .. аз ще взема картофите на фурна да си ги изям утре ... и 1 парче торта за в други ден  Laughing Laughing и да ся дойдох до вкъщи да си остая картофите в хладилника .. и викам да ви пиша ..  Laughing

# 106
  • на малък остров в океана
Pety, невероятно вкусен ми се получи брауниса по твоята рецепта. Благодаря за уточненията!  bouquet
3 малки парченца изядох и 20 грама шоколад черен 70%, а на обяд хапнах 4 филийки (общо 150гр. ) с лютеничка. И пак ми е тежко. Утре предстои плодов ден, лично на мен ми е най-труден, ама като гледам как стремглаво отслабвам ще си трая и няма да се оплаквам утре.  Laughing

Добре дошли на новите момичета и успех с излишните килограми!

Moon Walk, Принципа е на обяд да се хапва два пъти повече от колкото на вечеря. Също така, като огладнееш следобед хапни парче плод, не кашкавал, и то 4 часа след обяда. При бобов и въглехидратен ден е 3 часа промеждутъка между храненията. За въглехидратния можеш да ползваш рецептите от книгата, както и от тук http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6

# 107
има нещо, което не разбирам обаче - въглехидратния ден, някои момичета пише, че хапват торти - торите винаги са с яйца и сметаната е с крем Rolling Eyes
а кашкавала го ядох като дообед, в смиъл яйцата бяха готови преди него, после хапнах и от него.
И още нещо - нямам начин да съчетая обяда да ми е същият като вечерята, значи ли, че няма да действа диетата Rolling Eyes

# 108
GaBiNcEt0oy имай милост с тези вкусотии все пак някои са на плодчета, а и честно казано сега и клавиатурата ми изглежда вкусна. Joy   Най-лошото е че срещата с възглавницата е доста далече. Направо умирам като си помисля за водния ден, но стига толкова глупости за сега.

# 109
Харизанче, пиши миииии, празна е кутията, нямам фенове  Laughing

# 110
  • в реалния свят
Мразя плодови дни #Cussing outДо сега-1 ябълка,1 мандарина,2 банана, салата домати и краставици.И отивам да спя Laughing
GaBiNcEt0oy изтормози плодовите фиданки. Heart Eyes

# 111
Габи е супер в сравнение с тая новата реклама на един бургер на макдоналдс... че и картофи има... много ме тормози тая реклама, ама много  Sad

# 112
Moon Walk добре дошла и успех!!!
Освен сайта който Ужасия(ужасен ник  Wink) ти е дала ,ето тук има специална тема за рецепти за този режим
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0

# 113
Moon Walk добре дошла и успех!!!
Освен сайта който Ужасия(ужасен ник  Wink) ти е дала ,ето тук има специална тема за рецепти за този режим
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0

благодаря:)
аз вече я разглеждам:) Hug

# 114
  • Варна
Здравейте,

Мисля и аз да се присъединя към 90-дневната диета. Дано този път я изкарам докрай (че ми е много трудно да спазвам режими). Много благодаря за полезните теми и рецепти към диетата...

Искам само да попитам, тъй като не съм сигурна, че съм разбрала всичко: зеленчуците могат да са добавка към всяко ястие от съответния ден, правилно ли разбирам? Например спагети с домати, или ориз с гъби?? Освен това, могат ли да се консумират повече от един вид варива в деня за варива, както и повече от един вид белтъчини в белтъчния ден?

Много благодаря предварително и се извинявам, ако въпросите ми са глупави.

# 115
И аз искам да питам може ли утре гъбки в ориза Simple Smile

# 116
Гъбки може, маслинки също.Развихряйте се! Wink

# 117
Утре каква вечеря ще си изготвя, не е истина просто  Laughing Обаче с най-голямо нетърпение си чакам плодовия, толкова ми се хапват ядки...

# 118
Утре каква вечеря ще си изготвя, не е истина просто  Laughing Обаче с най-голямо нетърпение си чакам плодовия, толкова ми се хапват ядки...

Гледам и не вярвам на ушите си! JoyСлед белтъчен да мечтаеш за плодов. newsm78

# 119
Аз пък копнея за ден на варива  Mr. Green Обичам картофи! Днес ми е въглехидратен, прибрах се късно умряла от глад, сложих малко спагети в тенджерата... И когато се свариха и реших да ги изцедя, капака на тенджерата ми се изплъзна и всичко отиде в мивката  ooooh! Толкова се разстроих, че си сварих наново двойна порция  Joy

Общи условия

Активация на акаунт