90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 447
  • 774
  •   2
Отговори
# 135
Добро утро и от мен!
Мурка, честит имен ден на патерици.Жива и здрава! Hug
Мурка, благодаря за кафето.
Добре дошли на всички нови и успех в борбата с килограмите.
бва- макароните със захар или мед са си за въглехидратния.И аз днес съм въглехидратна.Закусих едно киви.За обя ще са пълнозърнести спагети с гъби, маслини и кетчуп.За вечеря си оставих едно парче торта от именния ден на съпруга ми 17,01./не е много режимна обаче/ Embarassed,но ще компенсирам в плодовия.Имам едно прегрешение и от вчера в 15,30 бях много гладна и хапнах една шепа ядки печена соя, но от диетичен магазин въобще не е солена.Иначе си спазих часовете между храненията.Дано не е голям плюс.Вече ще съм стриктна.И ще понамаля количествата.
Лек и минусов ден на всички! Hug

# 136
Добро утро фиданки!
Много пишете, е няма смогване. Това е добре все така активни да сте.
Мурка благодарско за кафето  Hug
След треия ми 29 ден съм на същите кг, сиреч не съм свалила не съм и качила. То се знаеше, покрай празниците няма как да не се яде и веднага се показа, че няма минус за последния месец.
Здраве да е. Сега ще направя една пртеинова диета и ще се завърна пак при вас с нови сили.
Чувствам се добре с режимчето и май ще си го права цял живот  Joy
Харизанче как си миличка, не съм чела кой до къде е стигнал, но се надявам днес да имам време да го направя или поне да следя днешните събития  Crazy
Минусов дена н всчики   bouquet

# 137

Закуската от мен днес.

# 138
добро снежно утро момичета !!!
да се отчета снощи като се прибрах към 17.30 хапнах 1 домат с лентичка дебела около пръстче кашкавал до тук добре ама като ми пристърга към 19.30 и си хапнах  от забраненото кис  мляко 1 кофичка с трици.ама поне ме засити пък и беше позволено за деня....
много ли съм прегрешила ???приемам всякакви критики казвайте как съм  била вчера ???
днес съм на варива около работа картофите и ориза са много мазни и се чудя какво да хапна една бобена салата или консерва царевица ама си мисля че от нея дебелея .да ама аок на обяд хапна боб за вечеря мислех да си правя картофена салата в къщи и пак няма да са еднакви???
направо се чудя какво да е ???
благодаря за закуската и много успехи на всички и дано вече кантарите да се размърдат надолу!!!!

# 139
Добро утро и от мен. Ура задрасках и 4 плодов ден в календара с резултат 5,3 кг. и без прегрешения. Галина 74 благодаря за закуската и  на Murkaза кафето ще се възползвам и ще си подготвя обяда. Успешен и режимен ден на всички.

# 140
Bibe, ти си моят идол  Hug Страхотен резултат!

# 141
GaBiNcEt0oy И аз съм от Варна и аз съм ученичка Simple Smile Случайно да си от Руското ?

# 142
А бе хора къде го видяхте тоя сняг  newsm78 , при мен има само студ. #Puppy dog

# 143
Ела във Варна  имаме в изобилие  Laughing

# 144
ДОБРО УТРО.

Благодаря за закуската .

Стел, внимавая с кутията царевица , че най-вероятно има и захар в нея и тогава не става , по добре хапни задушени картофки със копър и зехтин или  олио, ако има наблизо, и това мляко с трици , не трябваше да е с трици , а само млякото  ти си смесила двата дни в един, не чакай много добри резултати, след като объркваш и не спазваш часовете м/у храненията , и смесваш продукти от различните дни,опитайсе да си по внимателна и стриктна , нали не те засегнах или обидих, за добро ти се карам. Hug Hug Hug

Аз снощи вечерях картофки със зелева салатка , картофките наполовина , но зеленцето беше доволно , и без киселите краставички  Naughty, днес ще ги консумирам.

Добре дошли на новите кандидат фиданки и успех  Hug.

# 145
Момичета, всички задължително ли ядете еднакви неща на обед и вечер. Аз няма как да го направя, днес ще хапвам на обяд грах, за вечеря картофена салата мисля. Обаче правейки така ще отслабна ли.
Да ви кажа честно, ТАКЪВ РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ, СПОРЕД МЕН ВИНАГИ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ОТСЛАБВАНЕ, ДОРИ И ДА СЕ СМЕСВАТ РАЗРЕШЕНИТЕ ЗА ДЕНЯ ХРАНИ, ПРОСТО Е МНОГО РАЗДЕЛНО ХРАНЕН И ЛИПСата на сладко, хляб, газирано и мазнотии винаги гарантира отслабване Peace

# 146
Момичета, вече прехвърлих средата на първи цикъл и искам да питам може ли в един от белтъчните дни (не всеки разбира се) да се почерпи човек с печени ребърца?

# 147
И при нас снега е в изобилие.Сутринта съпруга ми едвам заведи каката на градина.Освен всичко друго е и непочистено.Голям ужас.Та на който му липсва снега да заповяда ,ако може да стигне разбира се.

# 148
естествено че не се сърдя нали и затова ви питам за да ме критикувате когато трябва.
ами триците са за въглехидратния ли ,аз ги имам за белтъчни и според съдържанието им !пак сгавих !!!
за обяд ще хапна една бобена салата няма как на работа няма какво друго да си взема !нали  става???
ако до довечера огладнея можели да хапна плод???

# 149
Добро утро момичета! Бързам да ви поздравя и да излизам. Минах вече бариерата от -6 и съм много щастлива ) Прегръщам ви и ек и успешен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт