90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
стел, след 3 часа може едно плодче и поне след още два вечерята.

# 166
Малко отчетче и от мен. До сега - 1 мандарина в 9:30ч., 200гр. кашкавал на тиган и 150гр. салата зеле и моркови в 12:30ч. Много минуси на всички.

# 167
Хоп в новата тема.Започнах диетката днес.Изядох 2 плода в 11.20. и доколкото разбирам трябва да обядвам след 4ч.Мисля да си изпържа две яйца с малко салата и кашкавал.

# 168
и аз да се отчета за днес, до сега 2 ябълки в 9:30 и в 12:30 зелена салата с варен боб за обяд, за вечеря мился да е същото
поздрави от мен и на всички много минусиииии днес  Peace

# 169
Деси, след плода трябва да минат минимум 2 часа независимо ,че го ядеш в белтъчен ден.
4 часа трябва да минат след белтъчната храна.Три часа след варивата или храните които ядем през въглехидратния.
на 1 страница виж часове между храненията.
Днес се включвам доста често дано не съм ви досадила.

# 170
Галче,месри.Уж четох,четох,ама не схващам явно.Wink

# 171
  • на малък остров в океана
ДесиХ3, то май е късно, щото си обядвала, ама да ти кажа, яйцата в съвсем малко мазнина, буквално една чаена лъжичка зехтин.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 14:27 от Ujasia

# 172
Ужасия,това го прочетох и сложих една лъжичка само.  bouquet.
Сега,като се пада да вечерям в 18ч.,а на мен ми е раничко.Мога ли да ям мляко или плод в 18ч.,а да вечерям в 20?

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 15:45 от ДесиХ3

# 173
  • на малък остров в океана
Ако не ти е гладно, по-добре не го яж. Но ако не можеш да издържиш, хапни си малко.

# 174
Здравейте и от мен .
Днес съм на варива .Сутринта си хапнах един портокал ,а за обяд сготвения гювеч и салатка от зеле.
Някой питаше извинете ,но ощи не съм запомнила всичики дали ако не спезва правилото да яде едно и също на обад и на вечеря ще има ефект ще има ,но по голям ако се спазава това правило.За гъбките те са зеленчук така че могот да се хапват всеки ден.
Изчезвам да приспивам един сърдитко. Hug

# 175
ГЛАДНА СЪМ ...
ПОМАГАЙТЕ!!! ПИЯ ВОДА И СТАВАМ ВСЕ ПО ГЛАДНА  ААААААААААААААААА
но трябва да издържа чакам още 30 мин и ще лапам 2 мандаринки!

# 176
стелопитай с чай от мента.На мен поне ми помага-може би защото ментата успокоява стомаха.

# 177
лошото е че на работа сега няма как да си взема чай !
благодаря ти за съвета и това ще опитам!

# 178
здравейте фиданки , немога да ви изчета Simple Smile
аз днес съм въглехидратна : закуска един портокал с кафе , на обяд макарони  и мисля на веечр макарони със залата от зеле, какво ще кажете ?
сега отивам да ви чета ,защото не съм ви чела

# 179
Ето и от мен.

Закуска в 9,30 1 портокал,
12,30ч обяд- спагети със сос от гъбки ,лук ,зеленце ,маслинки задушени и с няколко лъжички лютеничка и за десерт малко торта  Embarassed,май беше много ,но ще се опитам да не ям много на вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт