90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
zdraveite fidanki .Ot drugata tema me izpratiha pri vas. Karam dietata i sam 2 -ri den na tortitkci.Postoianno 4eta vachite maki i se utca ot vas .No predi da prodalja triabva da vi tipam dali 6te me priemete da vi picha na latinitca.Ne me gonete molia 4e imam nujda ot vas  newsm17
Добре дошла,ама трябва да спазваш правилата ,като всички тук ги спазваме да пишеш на кирилица.Аз лично не се тормозя да чета латиница. Simple Smile

# 196
Аз направих за обяд картофки. Задуших лук и моркови, доабвих един домат, малко червен пипер и чубрица. Нарязах картофи на кубчета, всичко това в една тава, вода колкото да покрие картофите и един час във фурната  Wink Въпреки че готвя за мъжа ми с кеф си хапнах че стана много вкусно  newsm10

Да взема от сега да питам за утрешния ден - въглехидратен, може спагетки с малко доматен сос. Ползвам този на Маги знам че не е много безвреден, но не знам към кой друг да се насоча, може примерно да си сложи малко от него  newsm78

И последен въпрос на първата страничка пише в белтъчния ден примерно да не се смесват различните белтъчни храни, а после в "рецептите" има месо с разни сирена мисля че имаше... не сис помням точно но знам че бяхма примерно месо + кашкавал или яйца+сирене+кашкавал  Rolling Eyes Аз ли нещо не разбирам или точно тези рецепти не отговарят стриктно на диетата?

# 197
Стимулиращ запис,с пожелания за много минуси.
От утре съм с Вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 198
От утре съм с Вас   bouquet  bouquet  bouquet

добре дошла при нас Hug

# 199
Герганче ,ако ти се готви(гледам ти лентичката) предлагам ти вместо този сос за който пишеш да направиш един друг.В малко зехтин и водичка задушаваш един лук ,морков , стрък целина ,чушка или каквито зеленчуци имаш.След като поомекнат слагаш два -три домата настъргани и около две чаени чаши доматен сок.Оставяш да поизври соса ,слагаш малко босилек или риган ,черен пипер и разбъркваш със сварените спагети/макарони.Подправки можеш да сложиш каквито обичате. Simple Smile
Успех с раждането  и ти пожелавам  да гушнеш едно здраво бебе. Heart Eyes

# 200
От утре съм с Вас   bouquet  bouquet  bouquet
Хаха, това ми хареса...хайде ние пък ще те стимулираме от утре  Wink
Гери, не е желателно да се смесват белтъците, но комбинация от 2 е допустима. Месо+ яйце, или кашкавал+сирене+яйце. Млечните са в една група.
За кашкавала на тиган и аз съм любопитна, ако споделите, ще си направя довечера. Иначе- сирена+кашкавал под капак ще има  Laughing
Аз доста огладнявам от обяда до вечерята и в повечето случаи си хапвам плод или пия вода. Ето сега така огладнях, че този ароматен сос на Пети веднага ми се прияде...

# 201
За кашкавала: не е нищо особено,просто трудно ям суров кашкавал без филийка и затова си го правя на тефлонов тиган. Нарязва се на филийки дебели около един  0,5см. и се слага на сгорещен тефлонов тиган. Обръща се когато почервенее. Може малко да се разтече, но иначе е много вкусен.

# 202
blagodaria Pety i na vsi4ki koito pi6at .Obe6tavam 4e v skoro vreme 6te vkaram pak kirilitcata v komputara A az ve4e imam vapros ako ne hapvame zavetnoto sladko na ve4eria kakvo drugo da si prigotvim za iadene

# 203
terezita, разгледай първа страница, има рецепти и примерно меню :0 може да си направиш макарони, спагети, да изядеш парче хляб с лютеница, солени бисквитки (но не много)

# 204
Благодаря за отговорите   bouquet На Пети благодаря и за пожеланията  Praynig

# 205
Добре дошли Вики и Терезита.Терезита на вечеря можеш да ядеш това което си яла на обяд но наполовина като количество шоколада обаче е задължителен и то натурален.
Герганчето леко раждане и от мен.Пожелавам ти едно здраво бебче.

# 206
Тук съм за да си призная прегрешението...ядох шоколад , а ми е ден за варива..
Събудих се подута с огромен апетит, особенно за сладко...хванало ме е ПМС-то и се започва с прегрешенията... ooooh!

# 207
  • на малък остров в океана
Герганчето, и от мен леко раждане и бързо възстановяване! Това е един от най-вълнуващите моменти, поне в моя живот.

# 208
Спокойно bonni и аз съм така само 300гр. - от плодовия нали се разбрахме вчера, че за всичко е виновна луната. Нека да я изчакаме без отчаяние. Не унивай ще се справим всички заедно смело след Принцесса.
Бибето, мерси за подкрепата. Много ми беше кофти сутринта  Hug
Днес съм добре с храненето, даже и вода пия. Взех си 1 бутилка 2литра и си я нося с мен и си я пия. Иначе не се сещам и ми става лошо. Сега си пека филе рибка за вечеря и една хубава салатка и това е за днес. Утре съм на варива. Доста ми е гладно в този ден. Като че ли повече от плодовия  Thinking

# 209
Ветеранки, посъветвайте ме, мога ли да си сложа една лъжичка домашен кетчуп на варения ориз? Не съм сигурна дали има захар

Общи условия

Активация на акаунт