90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Хризанче , не съм съгласна искам си те тук и в режима   Naughty,сърдита съм ти .Цуп, цуп.

Да се отчета до сега , сутринта в 8,00 часа 3 кивита ,после в 12,00 ч  бананче, в 14,00 ч малко ядки и сега си макам 16,00 да  си обеля два портокала. Heart Eyes.

# 301
  • Русе
darinka979, то и аз имам предвид точно рецептите от книгата. И там при рецептите за въглехидратните дни никъде не пише да няма яйца. Даже напротив, няколко такива рецепти видях и всичките бяха с яйца. Тоест, не нарушаваме решима, като хапнем 2, 3 парченца сладкиш с яйца.
А за содата и оцета, поне при мен не се получи желаната реакция между двата компонента и сладкиша имаше много силен дъх на сода. Затова и препоръчах да се ползва вместо това бакпулвер. Въпрос на вкус.   bouquet

Аз изобщо неспоря, просто съм убедена в това, за което говоря. Шоколадовите квадрати нямат никакви яйца. В момента ги пека и знам какво съм сложила. Относно бакпулвера отново пояснявам:
 Бакпулвер е набухвател за тесто при печене на сладкиши като кекс, мъфин или бисквити. Представлява бял прах и увеличава обема на тестото, като отделя въглероден двуокис вследствие реакция между основа и киселина. Или както е написано в рецептата сода , което е основата в бакпулвера и оцет, което е киселината. Благодаря  bowuu
Да, иначе си права, всичко е въпрос на вкус и собствени възприятия  Peace

# 302
Ужасия, аз си свалих рецептата на брауниса, но не видях нищо за заливка, а на снимката ми се стори, че има.Въпросът ми е има ли заливка и ако да каква. предварително ти благодаря. Hug

# 303
абе момичета нали не трябва да се ядат яйца ,аз ли не зацепям
а в брауниса има ,някой може ли да уточни ,защото аз си мисля че нетрябва да се смесват
яйцат са за белтъчния ден????

# 304
Да стел, яйцата са за белтъчния.Аз мисля веднъж в месеца да се поглезя със сладкиш с яйца./не че го заслужавам според резултатите/Затова попитах за подробности около брауниса.Иначе спазвам правилата.Ако ги наруша си признавам

# 305
момичета, искам да питам за шоколадовите квадрати, дали оцетът непременно трябва да е ябълков, аз имам само винен в момента и се чудя дали ще стане с него...
извинявам се за сигурно тъпичкият въпро, но не ме бива много в кухнята ...
предварително благодаря за отговора :*

# 306
извинете за забележката ,то не че аз съм много стриктна ...
разбира се че трябва да има дни за душата,дано да можем да си ги позваляваме повече според резултатите!!!

# 307
За квадратите да си кажа и аз. След обстоен преглед на  рецептите в книгата видях, че повечето рецепти на сладкиши за въглехидратния ден включват и яйца. Затова аз лично предпочитам Брауниса на Pety http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg47428.html#msg47428 пред квадратите. Ако все пак някой се спре на тях, съветвам го да смени содата с бакпулвер.

Ужасия радвам се го харесвате ,но ако искате да е  напълно режимно вместо 2 яйца които са в рецептата ,сложете 4с.л.ябълково пюре(или настъргана на много ситни ябълка),.А и тя рецептата по принцип е с бакпулвер,не е със сода Wink
1яйце =2с.л.ябълково пюре

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 17:45 от Pety

# 308
  • на малък остров в океана
Да, и затова предпочитам брауниса ти  пред квадратите, които са със сода и оцет. Идеята с ябълковото пюре много ми харесва, ще пробвам и така.

Аз досега не съм смесвала белтъци никога, така мисля и да продължа, така че мисля че заслужавам да си правя сладкишите с яйца. От време на време Wink Толкоз от мен по въпроса. Peace

# 309
Здравейте и от мене!Нещо изобщо не мога да се придържам към диетата.През деня нямам време да ям, но вечееееееееееер................ newsm55 newsm55 newsm55Днес-въглехидратен. До тук :1 банан, 1 бонбон и 2 дребни сладки което когато имах време-ужас!!!Но сега като се прибрах и като започна да наваксвам и няма кой да ме спре Grinning.

# 310
Направих си салатка от портокали и кивита ,но куклата ми помогна бая с портокала,което много ме зарадва ,токлова портокал никога не бе яла.

Реших да си измеря талията и ханша и кво да видя  Shocked,за 15 дена талията ми от 76 е станала 72 и ханша от 98 на 92, не можах да повярвам ,утре съм решила и да се измеря на кантарчето, дано и то ме зарадва, но дори и да няма свалени грамчета ,см са си ок, така че никакво отказване , продължавайте напред и това е , режима е прекрасен и работи  Hug,дано ви споходи моето прекрасно настроение. Hug Hug Hug

# 311
Здравейте фиданки! Ама как ви завиждам за снега че даже и за студа! Добре че имаме планина на около час пьт, че иначе детето няма и да знае що е то сняг.
Аз днес сьм 4-ти плодов - за закуска сок от сливи, по-кьсно мисля 1 банан, на обед малко ядки и круши, а за вечеря задьлжително зелева салатка, че плодовете ми идват в повече кьм края на деня. Утре смятам да се претегля и най-вече да видя мерките в сантиметри как се движат.
Салата може всеки ден, дори е препорьчително, но неовкусена в плодовия.
Харизанче, поне хуморьт ти ще е с нас!

# 312
Момичета, обядвах форнети, към 200гр, и сега не изпитвам глад. Да вечерям ли нещо на сила, или да изям едно парченце шоколад и да приключа с деня. Посъветвайте ме, моля Simple Smile

# 313
Ей, голям студ! И няма изгледи да се оправя!
Днес въглехидратния мина добре, без прегрешения! Макароните са изядени и след малко труд над ютията ще се мятам на уредите да изгоря някоя и друга калория! newsm39 jump
Утре плодов. И аз го харесвам този ден, а как ми е леко на следващата сутрин...!
Принцеса, след като не си гладна не яж! Защо да се насилваш?! А и до 20,00 има време ако огладнееш по-късно.

# 314
zdraveite dami s sartca goliami .dnes sam na plodov den .sutrinta v 8 e iabalka ,v 10 e banan ,v 13.30 e 2 iabalki a v15.3 -2 banana. smitate li 4e e mnogo do tuk i kato se ima v predvid 4e do ve4erta ima mnogo vreme.inat4e kantar4eto ne e mradnalo no az ne mu obra6tam vnimanie tozi pat imam nadejda pak i vie pomagate. harizanova ti v4era me posre6na a sega iskah da ni napuskah 6te ni lipsvah Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт