90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
Момичета , аз за сега горе - долу успявам да се придържам към нещата , но имам някои прегрешения Embarassed. Вчера ми беше уж въглехидратен ден и на обяд първо , че ядох баница с  масло ами и вечерта понеже наистина се чудех какво да ям и накрая имах само супа топчета ядох от нея и тотално всичко оплесках. Добре , че имам само 2 кг за сваляне и не е кой знае какво ама те и последните кг са най - трудни .

# 361
Фиданки за един ден 10страници сте изписали Shocked Shocked,ще Ви чета после.
Казах,че почвам диетата от вчера и така стана за мое учудване първия ден мина добре.
Хубавото при мен е че съм по майчинство,и ще спазвам стриктно часовете за хранене,лошото е че в това гадно време си седим в вкъщи и мисълта за  cook cook ядене тежи,дано не се изнервя.
Така да представя мoйте килограми +15 3кг остават от бременността,а останалите 12 качих месеци преди да забременея,т.е задържам ги вече 2 години Embarassed Embarassed
Надявам се с ваша помощ да влезна лесно в диетичния цикъл,защото до сега не ми се е налагало да спазвам диети и мие много криво.
 Днес ще хапвам задушен грах с много лук,на пара,и за вечеря същото.
Първия ми въпрос можели плодът за закуска да го изпусна,и да го хапна следобед??? Т.е в
10:00 кафе
13:00 обяд
17:00плод
20:00вечеря

Благодаря предварително за отговорите и подкрепата ВИ.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 12:29 от v.i.k.i

# 362
Ива, киселото зеле наистина съдържа много сол, за целта можеш да си го изкиснеш за няколко часа и като го готвиш слагаш вода вместо зелевата чорба.И по - рядко го консумирай.
Tsuff, черешите са подходящи за диета и пречистване, защото въпреки че са сладки имат голямо количество вода.И аз много ги обичам.
Танита, предприеми каквото е необходимо за кашлицата да не стане по- сериозно, прегрешенията няма да са чак толкова големи.Аз си правя за кашлица мед+зехтин+ракия и също помага.Другото е мед+синапено семе счукано/хардал е другото му име/.Оправяй се бързо.
Вики, не пропускай закуската.Плода сутрин раздвижва метаболизма.Успех.

# 363
  • Бургас
v.i.k.i хубаво е да се закусва, може и фрешче някакво. А ако следобед си много гладна пак може плодче, но спазвай часовете между храненията. Ни мисли като за диета, а като за режим на хранене.
Поспортувах, 45мин. вело.  bowuu

# 364

Танита, предприеми каквото е необходимо за кашлицата да не стане по- сериозно, прегрешенията няма да са чак толкова големи.Аз си правя за кашлица мед+зехтин+ракия и също помага.Другото е мед+синапено семе счукано/хардал е другото му име/.Оправяй се бързо.

благодаря, мила, ще взема да си направя някакъв илач Simple Smile

# 365
  • софия
Момичета, благодаря на всички за съветите Hug Hug

Звъннах на Док и сте прави Peace-препоръча ми чисто разделно хранене, така че ще се насоча натам, а като се появят бебоците живот и здраве и дойде време за диетки, ще се присъединя пак към вас

Успех на всички Hug Hug

# 366
Галина 74 / благодаря за съвета Но аз не прекалих. Не знам защо нямам апетит. От вчера пия едни билков чай за отслабване и може би е от него. Не ми се дояжда изобщо нищо, а по принцип съм голяма пощеливка.
Днес ми е 4-ти ден. И съм много горда че вчера бях без прегрешения. Днес ми е плодов и съм яла само 1 ябълка до сега. Имам зелена салата с краставица, но не ми се дояжда изобщо.
Дано да е все така. - 1 кила съм, но не губя надежда. Този път няма да се откажа!

# 367
Здравейте мацкии ..  Hug Аз днес пак не ходих на училище ..  Laughing Ама мама каза , че ще ми напише бележка ... Момичетата , които днес са на плодове са ученици в 1а клас ... който не го знае , вече да знае , че е присъединен ..  Laughing Аз исках да ви се хваля .. че за 4 дена / от началото на диетата / имам доста хубави минуси и в см и в кг .. н0 пустото МЦ снощи дойде .. и май ще казвам резултат чак след 2-рата четворка ... А толкова много исках да се похваля .. да кажете ето тя спря да се излага и стана сериозна ..  Laughing Laughing ама нъц .. след 4 дена ..  Днес с 1а сме на плодове ... Аз за сега съм пила само лим.сок .. после мисля бананче , после плодова салатка , после ядки и пак плодова салатка ..
П.С четох , че някой иска да почва упражнения .. по - добре недейте сега .. както каза и Принцесса - поне половината кг като се свалят - тогава ... аз питах една приятелка вчера .. и тя ми каза , че Принцесса е права , защ0т0 ако имаш мазнинки по корема и прайш упражнения .. те няма да се махнат , а ще се превърнат в мускули ... а после мускулите знаем  , че не могат да се махнат ... за това лично аз бях решила като отслабна половината кг .. да почна да прая упражнения .. н0 след като се измерих вчера и видях резултатите .. сметнах , че ако продължавам с тези темпове до края на 1ви цикъл ще сваля половината кг ... и реших 2ри цикъл да включа упражнения ... хем нали знаем , че през него се сваля най-вече на см , а не на кг .. ако някоя от вас / новите / не го знае това .. да не се панира , че нищ0 не сваля като стигне 2ри-цикъл ... там се сваля или само на см или може към тях един - два кг .. поне така беше с повечето момичета миналата година .. всички твърдяха , че не са отслабнали с грам , а на см губят .. 0хх много взех да пиша  Laughing Надявам се да не съм ви досадила ... следобед пак ще пиша ..  Hug Hug  bouquet

# 368
  • на малък остров в океана
Мона, и аз вчера прегреших и кантара не ми прости. Та вече няма да се изкушавам.

Сиси, браво, хубави резултати!

Аз днес съм на постни зелеви сърмички, като на обяд ще изям  4 със свежа салатка някаква, а на вечеря 2 и толкоз. За домочадието има алтернативна тава със  сърмички с кайма. Ама няма да им ги поглеждам дори.  Laughing  И да се надявам утре кантара отново да тръгне надолу.

v.i.k.i, и при мен повечето от килограмите са от преди бременността. Надявам се да смъкна поне половината от така желаните 20 кг. Всъщност, остават ми към 15 вече. Grinning Късмет и на теб!
Всички ще успеем!

# 369
Ей Габинче бравоооооооооооооо  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Зарадва ме твоя коментар, тъй като двете с теб започнахме заедно. Моите резултати сигурно ще закъснеят понеже имам прегрешение в първия ден, но не се плаша. Чувствам се страхотноооооооооо. А  аз съм тази която спортувам, но го правя 10 мин на ден само за тонус.
Айде според ден и мноооооого минуси!

# 370
Забравих да питам .. момичета вие къде си мерите ханша ...  Confused защ0т0 имам 2 приятелки .. и двете си го мерят на различни места / едната си мери долу дупито , а другата се мери 2-3 пръста под пъпа / на линията на панталоните // .. и се чудя дали и аз не бъркам ..?

# 371
 Първи цикъл , какво означава , първия месец ли до водния ден?

# 372
Разбира се,че ВСИЧКИ ще успеем.
Момичета фреш ме устройва,ще си правя за закуска.Мерси за съвета.
Vesyy  smile3525

# 373
ЗДравейте фиданки
Много бързо пишете и не успявам да прочета всичко ,че съм в къщи с двамата хулигани които се чудят за какво да се сбият Crazy
Днес ми е плодов ден до сега съм си хапнала една ябълка,но  още не съм оглъдняла  ще видим с какво ще продължа имам портокали и малко орехи ,но тях може да ги оставя за вечеря.

# 374
Здравейте! Днес съм плодова, и след въглехидратния регистрирам хубав минус! Успешен ден и на плодовите (и на всички, разбира се) без прегрешения  Wink

Общи условия

Активация на акаунт