90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
   Момичета, имам спешна нужда от вашите съвети.Съвсем съм изключила че в неделя имам РД юбилей е.Пада ми се въглехидратен ден, но какво ще хапна освен тортата?Не може салата нали?

Друг вариянт е да започна диетата от утре /днес естествено няма да се натъпча/ , така ще ми се падне бобов ден и поне картофена салата ще мога да ям.Очаквам вашите съвети за да знам какво да пазарувам довечера и утре.Какъв ден би бил подходящ да се пада рд-то ми белтъчен, бобов или въглехидратен?

# 466
Чокита,във въглехидратен ден освен торта можеш да ядеш и салата дори и туршия.Така че ако това те устройва не сменя дните.Аз лично предпочитам белтъчен.
Да се поотчета за днес в 8,00 половин манго,в 10,00 половин портокал в 12,00 купичка леща и салата от маруля и краставица.За довечера мисля пак леща но със зелена салата.

# 467
  • на малък остров в океана
И аз хапнах. Ако някой ми беше казал преди че пица без кашкавал, месо или разните му сирена става за нещо, щях да му се изсмея. Днес си я направих постна и беше уникална. Е, блатът беше резен от питка, ама беше страхотно. Полях хляба с доматен сос и зехтин малко, сложих гъбите на тънки филийки и от горе лук на полумесеци. Най-отгоре поръсих с риган и готово. Невероятно вкусно се получи.

# 468
 Crazy днес съм плодова , добре че имам малко работа та да не мисля много -много за храна Wink

# 469
   Галинче, хич не ми се ще да местя дни или да почвам отначало.
  Значи мога да хапна зелева салата с моркови и за десерт парче от тортата, така ли?Пада ми се въглехидратен неделята когато е събитието.Ако е истина си продължавам по режима.Напълно ме устройва този вариянт за празника ми.  Сега погледнах че само тестено и сладко се яде.Никъде не видях това за салатата newsm78 през въглехидратния ден.

# 470
Ujasia и аз мислех като теб първия път когато си направих постната пица мислех си то на какво ще прилича ,но се оказа много вкусна следващия път си сложи и пиперка и маслинки и ще стане още по вкусна.
Chokita  може да си хапнеш и филйика със лютеница ако искаш.

# 471
  Кирова на 25тия ми РД хич не ми се ще да съм на филия с лютеница честно.Как да кажа в ресторанта да ми донесат това? Joy

Хммм, как не се сетих..мога да хапна някаква паста като спагети или макарони нали?

Галинче, ще чакам да се включиш пак  Hug

# 472
Чокита   дабре дошла сред нас  и успех, мисля,че спагетките са добър вариант, аз няма да забравя на 6-тия ден от започването на диета бяхме поканени в една кръчма на рожден ден , а на мен ми се падаше да ден варива , и масите отрупани с меса, луканки, филета ,панирани кашкавалчети и всякакви вкусотии , но за белтъчен ден все , и тъй като мен ме беше срам да си поръчвам картофи отделно, тъй като си не си поръчвахме поотделно и се наядох с това от масата и много ме беше яд на другия ден , но си продължих напред и така.Ето ги тия 9 кила сега ги няма. Mr. Green

До тук с яденето в 11,00  две ябълки в 13,30 ч яхния от грах, картофи и моркови ,стана вероятно вкусно , и зелена салатка за вечеря същото но по-малко не мога да ям наполовина пък  Peace.

# 473
Chokita щом ще е на ресторант е още по лесно можеш да си поръчаш постна пица или спагети само сос от гъби и домати.

# 474
   Момичета, много умувах..и да ви кажа честно с тортата ще се прежаля...няма да съм толкова алчна.Ще карам на белтъчни дни до неделя включително защото имам да дояждам доста неща в хладилника а и на РД-то да си хапна салатка и месце.И така в понеделник ще ми е бобовия ден, вторник въглехидратен/ох, пица... Laughing кеф/ , сряда плодов и така ще си продължа.Няма да си объркам организма понеже тепърва ще я започна диетата реално от неделя.
  Благодаря ви за идеите Hug Все пак ще си пиша в темата какво хапва до неделя нищо че ще карам на 3 поредни белтъчни дни.Няма да ми навредят Wink

# 475
Chokita, вместо 3 белтъчни поредни яж разнообразно, но всичко до рождения ти ден включително. Най-добрия вариант е да започнеш диетата в понеделник  Wink

# 476
Чокита, виждам, че си взела решение вече.Моят рожден ден се пада следващата събота / на 30,01/ и преди да започна си го планирах да е белтъчен.Ти си направила същото на празник е по- лесно ако ти е белтъчен.Що се отнася до салатите се ядат всеки ден като в плодовия са неовкусени.Един съвет аз като решах да започвам диета няколко дни преди това ядях като за последно не го прави.

# 477
Мацки време е за отчет  Hug Hug Как са 1а ? а 1б?  Laughing Laughing Та стига с шегите .. за 4 дена съм свалила 3 кг и 300 грама .. имам - 7 см на талията ; -2 см на бедро, ханш , прасец и ръка ... ++ Това в момента съм в МЦ .. и съм доста надута .. и не го казвам без основание вчера талия 92 , днес с МЦ е 96 ... но горе-долу това са резултатите за 1 четворка ..  Hug Мисля че съм идеална ... но аз тези 3 кг ги качих за 5 дена .. за това може би толкова лесно слязаха / за същото време / .. Хайде връщам се да ви чета ... днес пропуснах закуска ; обяд- миш-маш с хлябче ; и вечеря същ0т0 ... нямам търпение да стане 2 и 30 .. да си пия водичката ..  Laughing Че тос миш-маш ...  Laughing За първи път да ми се пие вода / забелязвате ли /  Laughing Това ще е постижението на месеца - 2 чаши вода за цял ден .. супер  Laughing Айде след малко пак ще пиша / да ви изчета / ..  Hug Hug

# 478
Може ли някоя майстор-готвачка да ми сподели може ли във въглехидратния грис халва? Благодаря  Hug

# 479
Принцесче гриса не се ли прай с прясно мляко ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт