90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Crazy днес съм плодова , добре че имам малко работа та да не мисля много -много за храна Wink

Ура поне един плодов днес, бях решила че ще си гладувам сама. Три страници с различни ястия направо ми престърга да ви чета. Хубаво е да не си сам в плодовия ден. Laughing

# 496
Габи, идея нямам  Laughing За това питам, аз изобщо не съм наясно с готвенето. Знам само че е сладичко и вкусно. То по принцип и на мен ще ми го сготвят, но искам да знам за кой ден е  Simple Smile
Галя, мерсии  Hug Така или иначе вече имам минуси само след въглехудратен, ще се поглезя с грисче.
  bouquet за всички
Ето тук има грис халва само смени маслото с олио, ако искаш.
http://kulinarno.hit.bg/links6.htm

# 497
  • на малък остров в океана
Галина 74, супер идея е това за въглехидратния. Мерси  bouquet Още следващия път ще си направя.

Chokita, аз само килограмите си измерих, обиколките ги забравих. Но съм свалила и в талията около 6-7 сантиметра и 5 кг за 18 дни. При всеки предполагам че е различно.  Спазвай си стриктно (доколкото ти е възможно) режима и ще си доволна от резултатите.

Tsuff, на теб бързо оздравяване!

# 498
Бва, чудесни идеи за салатки.Що се отнася до супите зависи какво се слага.Ако има картофи става за варивата, но да няма фиде,всъщност ако е с ориз става.Ако е без картофи, но с фиде става за въглехидратния.Трябва да се гледа според деня какво да се слага в супата.

# 499
бва, чудесни идеи си дала. За супите...мисля, че няма проблем да се ядат, но аз например нямам никакъв навик да ям супи. Иначе обичам, но зеленчукови само, просто все не стигам до тях.
бибето, не си сама...и на мен ми се наслюнчи устата...преглъщам...а така ми стърже вечееееееее...
Ужасийка, благодарско...
Аз по-скоро на см. съм отслабвала, защото все ми казват, колко драстично, много и очевадно съм отслабнала, а то само 10кг.  Mr. Green  Шегувам се, просто за тези кг. които свалих ми идват в повече "адмирациите"  Laughing
Та...дерзайте... Hug

# 500
Габинче,браво резултатите са ти страхотни,надявам се скоро и аз да се похваля с минуси.Днес съм направо образцова ,и така мисля да я карам занапред.
Според мен за въглехидратен грис халва без масло си е напълно режимна Peace
Що се отнася за супите аз във бобов правя картофена крем-супа ,всички вкъщи много я обичат.

# 501
bibeto, благодаря за рецептата  Simple Smile
Tsuff - не ям салати изобщо, ям само месо в белтъчния, ориз или картофи в деня за варива, паста във въглехидратния (или форнетки). Нищо повече.
Поля_от_слънчогледи  съмнявам се, че от неядене на салата свалям. Ако искаш - пробвай и виж резултата за себе си  Thinking
milena89, навихте ме Simple Smile В неделя съм на грис халва и ще докладвам резултати Wink

# 502
bibeto, благодаря за рецептата  Simple Smile
Tsuff - не ям салати изобщо, ям само месо в белтъчния, ориз или картофи в деня за варива, паста във въглехидратния (или форнетки). Нищо повече.
Поля_от_слънчогледи  съмнявам се, че от неядене на салата свалям. Ако искаш - пробвай и виж резултата за себе си  Thinking
milena89, навихте ме Simple Smile В неделя съм на грис халва и ще докладвам резултати Wink
Аз ти казвам, че си отличник, а ти-не. Виж колко си стриктна. Явно това действа при теб, важното е, че си намерила "формулата".

# 503
Принцеса грис халвата е много хубава аз правя такава на децата и те много я харесват. Лек и минусов ден на всички. До утре (на плодчета ми е малко трудно да ви чета).  bouquet

# 504
Tsuff, благодаря ти искрено. Embarassed Как да прегрешавам, като такъв голям екип фиданки е с мен, не мога да ви разочаровам.
Аз имам една голяяма дилема за другия вторник, ама като наближи ще ви я споделя (накратко, май ще се наложи да пийна малко алкохол)

# 505
  • София
Незнам дали правилно ще задам въпроса си, но като топим сега килца, откъде ги топим - мускулна или масна маса?

# 506
bibeto , аз пропускам постовете с рецепти в плодовите дни  Laughing Обаче много съм гладна вече Tired Изпих около 1,5л чай изядох 2 портокала и 1 ябълка.Но корема ми се обажда в хладилника има само моркови с нетърпение чакам мъжо да се прибере Crazy

# 507
  • Бургас
Здравейте момичета!
Днес белтъчна, фреш грейпфрут, пържола + печен пипер, довечера пак но с маруля! Плодовите днес да ме извинят за написаното меню.
За 20 дни почти 4 кг. ги няма. Като ви чета ми се прияде супа  Crazy за утре менюто е зеленчукова супа с картофки.
Принцесса супер резултат имаш, поздрави. И аз понякога не ям салата, но по вкусно и засищащо ми е със.
Габинцето браво и на теб. Скоро ще паднат и другите кила. Peace не забравяй водата!

# 508
Vanessa-Princessa
При диетите освен мазнини се губи/за съжаление/ и мускулна маса. Важно е паралелно с диетата да се спортува.

# 509
  • София
Мдам, надявам се моя пилатес да върши работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт